ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>SPOR
15 Nisan 2014 Salı - 02:35

Darıca şokunu yaşamayalım..!

RECEP DAĞ-Lig performans istatistiklerine göre dış sahada daha başarılı olan İzmir ekibi, sıralamadaki yerin aksine, deplasmanlarda ev sahibi takımların korkulu rüyası.

Darıca şokunu yaşamayalım..!

Hacettepespor galibiyetiyle zirvede iddialı konuma gelen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda gurupta 36 puanla 14’üncü sırada yer alan Balçova Belediyespor’u ağırlayacak.  Lig performans istatistiklerine göre dış sahada daha başarılı olan İzmir ekibi, sıralamadaki yerin aksine, deplasmanlarda ev sahibi takımların korkulu rüyası.

ŞAKAYA ALINACAK EKİP DEĞİL..!

1 aralık 2013’te Buca’da oynanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını 4-2 kazanan Balçova Belediyespor, deplasmanda Düzyurtspor’u yenme başarısını da gösterdi. Balçova Belediyespor iç sahadaki maçlarında 13 gol atabilirken, dış saha maçlarında 16 gol kaydederek, dışarıda kontratak futbolu tercih ettiğini de ortaya serdi.

TARAFTAR UYARIYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarları Balçova Belediyespor karşısında Darıca Gençlerbirliği maçında olduğu gibi yeni bir şok yaşanmaması için, konuk takımın ciddiye alınması gerektiği görüşünde birleşiyor. Darıca maçının nasıl olsa galip geliriz anlayışıyla kaybedildiğini hatırlatan mavibeyazlı taraftarlar, kendilerinin maçı sabırla takip edeceklerini, takımından da kontrollü oyunla sonuca ulaşmasını beklediklerini ifade ediyorlar.

BALÇOVA’NIN İKİNCİ YARI KARNESİ

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 14 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi alan Balçova Belediyespor 14 maçta 16  puan topladı. Son üç deplasman maçının ikisini kazanan Balçova Belediyespor, bir maçtan da beraberlikle ayrıldı. İzmir ekibi lider Düzyurtspor’u da deplasmanda  2-1 yenme başarısını gösterdi.

DEPLASMANDA BAŞARILI OLDULAR

Deplasmanda Sakaryaspor ve Çıksalınspor ile berabere kalan İzmir ekibi, 68 Yeni Aksarayspor ve Düzyurtspor’u yendi, Batman Petrolspor, Elibol Sandıklıspor, Bursa Nilüferspor maçlarını kaybetti. Balçova Belediyespor deplasmanda en farklı yenilgisini 3-0 kaybettiği Elibol Sandıklıspor maçında aldı. Balçova Belediyespor iç saha maçlarında 17 puan kazanırken, dış saha maçlarında 19 puan topladı

BÜYÜKŞEHİR 14 MAÇIN 6’SINI KAZANABİLDİ

Son dört haftada aldığı 10 puanla yeniden play off umuduna tutunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor sezonun ikinci yarısında oynadığı 14 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. 2.yarıda evinde oynadığı  7 maçta 5 galibiyet, 1 yenilgi ve beraberlik alan Büyükşehir Belediyespor, deplasmandaki 7 maçından da 1 galibiyet 2 yenilgi 4 beraberlikle ayrıldı

DARICA ŞOKU

Büyükşehir Belediyespor evinde yalnızca Darıca Gençlerbirliği’ne yenilirken, Manavgat Evrensekispor’a bir puan verdi; Ünyespor, Maltepespor, Elazığ Belediyespor, Sakaryaspor ve Sancaktepe Belediyespor maçlarını kazandı. Mavibeyazlı ekip evinde oynadığı ve galip geldiği 5 maç içinde en farklı skoru 3-0 biten Ünyespor maçında aldı.

BÜYÜKŞEHİR PERFORMANS SIRALAMASI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, iç ve dış saha performansı gurup sıralamasında, iç sahada 2, dış sahada ise 11’inci oldu. Sezonun başlamasından bugüne evinde 15 karşılaşmaya çıkan mavibeyazlılar 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. İç sahada rakip filelere 27 gol atan takım, kalesinde ise 12 gol gördü. Mavibeyazlılar iç sahada 33 puan topladı.

DEPLASMANDA ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

Erzurum Büyükşehir Belediyespor geçen hafta sonunda aldığı Hacettepespor galibiyetiyle dış saha galibiyet sayısını üçe çıkardı. Deplasmanda 5 maçını kaybeden mavibeyazlılar 8 maçtan bir puanla ayrıldı. Deplasman karşılaşmalarında 15 gol atan Büyükşehir Belediyespor, kalesinden ise 17 gol çıkardı ve 16 maçta 17 puan toplayabildi.

TOPLAMDA 13 GALİBİYET ALDIK

Büyükşehir Belediyespor totalde ise oynadığı 31 maçın 13’ünden üç puan aldı, 11 maçtan bir puanla, 7 maçtan ise puansız ayrıldı. 31 maçta 42 gol atabilen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, kalesinden 29 gol çıkardı. Geçen yılın aynı dönemine göre puan bakımından geride kalan mavibeyazlı ekip, bu sezon 31 maçta 50 puan topladı.

İZMİR EKİBİNİN DEPLASMAN BAŞARISI

 

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta konuk edeceği Balçova Belediyespor toplamda 14, iç saha sıralamasında 16, dış saha başarı sıralamasında ise gurupta 7’inci oldu. İzmir ekibi en büyük başarısını dış sahada gösterdi.  Deplasmanda oynadığı 15 maçın 5’ini kazanan ekip, 4 maçtan beraberlik, 6 karşılaşmadan da yenilgi ile ayrıldı. Deplasmanda rakip filelere 16 gol gönderen İzmir ekibi  25 gol yedi ve 19 puan topladı.

BALÇOVA’NIN KARNESİ

Balçova Belediyespor deplasmandaki başarısını iç sahada gösteremedi. Balçova’da oynadığı 16 maçın sadece 4’ünü kazanan ekip, 5 maçı beraberlikle bitirdi, 7 maçını kaybetti. İç sahada 13 gol atan takım kalesinde 17 gol gördü ve 17 puan toplayabildi. Balçova Belediyespor toplamda ise oynadığı 31 maçın 9’unu kazandı, 9 maçtan beraberlikle ayrıldı, 13 maçında yenildi. Attığı 29 gole karşılık kalesinde 42 gol gören takım, 36 puanla 14’üncü sırada kaldı.

1 ARALIK 2013’TEKİ MAÇ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele Balçova Belediyespor, 1 aralık 2013’te evinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u 4-2 mağlup etmişti.Büyükşehir Belediyespor maçı İlker Günay Erdinç Pekgöz, Hakan Çakır (Haluk Zeybek), Fatih Gültekin, Sefer Sever (Güner Okay), Muhammet Fettahoğlu, Mustafa Özkan, Kerem Kaya , Ekrem Sütçü, Mustafa Olcaytu Ergen  (Abuzer Gaffar Toplu), Fatih Arat’lı kadrosuyla tamamlamış, maçta Kerem Kaya kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakmıştı.

BALÇOVA 2. YARI  İÇ SAHA KARNESİ

Balçova Belediye Spor  1-2  Hacettepe Spor

Balçova Belediye Spor  1-0  Çorum Belediyespor

Balçova Belediye Spor  0-0  Ünyespor

 Balçova Belediye Spor  0-1  Maltepespor

Balçova Belediye Spor  1-1  Elazığ Belediyespor

 Balçova Belediye Spor  1-4  Manavgat Evrenseki Spor

Balçova Belediye Spor  1-0  Darıca G.Birliği

 

BALÇOVA 2. YARI  DIŞ SAHA KARNESİ

Sakaryaspor A.Ş.  0-0  Balçova Belediye Spor

Batman Petrol Spor A.Ş.  2-0  Balçova Belediye Spor

Elibol Sandıklıspor  3-0  Balçova Belediye Spor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-1  Balçova Belediye Spor

 68 Yeni Aksaray Spor  0-1  Balçova Belediye Spor

 Düzyurtspor  1-2  Balçova Belediye Spor

Çıksalın Spor  1-1  Balçova Belediye Spor

 

BÜYÜKŞEHİR 2. YARI  İÇ SAHA KARNESİ

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-0  Ünyespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1  Maltepespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-2  Elazığ Belediyespor

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Manavgat Evrenseki Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  0-3  Darıca G.Birliği

 Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1  Sakaryaspor A.Ş.

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Sancaktepe Belediye Spor

 

BÜYÜKŞEHİR 2. YARI  DIŞ SAHA KARNESİ

Elibol Sandıklıspor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

 68 Yeni Aksaray Spor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Düzyurtspor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

 Çıksalın Spor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

 Orhangazispor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Hacettepe Spor  1-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

 32’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

20 Nisan 2014 14:30  Orhangazispor-Hacettepe Spor  12-4

20 Nisan 2014 14:30   Düzyurtspor-Ünyespor  1-17

20 Nisan 2014 14:30  Darıca G.Birliği-Batman Petrol Spor A.Ş.  8-2

20 Nisan 2014 14:30  Sakaryaspor A.Ş.-Sancaktepe Belediye Spor  15-9

20 Nisan 2014 14:30  Elazığ Belediyespor-Bursa Nilüferspor A.Ş.  18-10

20 Nisan 2014 14:30  Manavgat Evrenseki Spor-Elibol Sandıklıspor  7-5

20 Nisan 2014 14:30  Çıksalın Spor-Çorum Belediyespor  16-3

20 Nisan 2014 14:30  Büyükşehir Belediyesi Spor-Balçova Belediye Spor  6-14

20 Nisan 2014 14:30  Maltepespor-68 Yeni Aksaray Spor  11-13

 
Erzurumlunun yüzde 65’i hayatından memnun
 
Otomobiller çarpıştı: 1 ölü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
recep dağ 15 Nisan 2014 Salı 21:07

recep bey bilmiyorum belki boş hayaller kuruyorum ama erzurum bb spor ilerde başarılar elde ederse bunda sizin de ciddi katkılarınızın olduğunu düşünenlerdenim.istanbulda yaşayan erzuruma aşık biriyim erzurumu istanbulun tüm maçlarında yanlız bırakmayan biriyim ve erzurum gazetesindeki spor haberleri son derece bilglendirici aynı zamanda başarılı,bana ne demeyen sizin gibi dadaşlara ihtiyaç var.ben istanbulda bir kurumda memurum erzurumluya hastayım...bilmiyorum tayin yazdım erzuruma çıkarsa iki ay sonra gazetenize gelip sizinle erzurum sporu konuşabilme ihtimalini yürekten istiyorum..erzurumlu olmak her şartta erzurum için koşturmaktır...iyi ki varsınız..inşallah bu sene ikinci lige çıkalımda

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Masa Tenisi’nde Emniyet farkı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
Yıldız Taekwondocular 9 madalya ile döndü
Okullararası Yıldızlar Taekwondo Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2014 tarihleri ...
Erzurum Mahalle Maçı geleneğini yaşayacak
Yılın heyecanla beklenen sıra dışı sokak futbolu turnuvası Red Bull Winning5 ...
 
ÜNİFEB'liler FB'nin galibiyetini halayla kutladı
Erzurum Ünifeb grubu halay çekerek şampiyonluğu erkenden kutladılar.
Şehit Yücel Gür Güreş Turnuvası tamamlandı
Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü faaliyetleri kapsamında ...
Tekmanlı öğrenciler sponsor arıyor
ekman İlçesi’ne bağlı köylerde eğitim gören ve geçtiğimiz günlerde Erzurum’da ...
 
Meradan Türkiye Şampiyonluğu’na
Ardahan'da hayvanların otladığı meralarda golf oynayan öğrenciler, elde ...
Yakutiye yenilgi serisini devam ettirdi
RECEP DAĞ-BAL’daki temsilcimiz Yakutiyespor, deplasmanda Patnos Gençlikspor’a ...
Mavi Beyazlılar’dan ‘Büyük’ adım
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta play off mücadelesi veren ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva