ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
17 Nisan 2015 Cuma - 04:18

Dadaşlar AK Tanıtım’da buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili adayları için tanıtım programı düzenlendi.

Dadaşlar AK Tanıtım’da buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili adayları için tanıtım programı düzenlendi.

Tanıtım toplantısında konuşan İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, AK Parti olarak hedeflerinin Türkiye’yi dünyanın en kalkınmış gelişmiş ilk on ülkesinden biri haline getirmek olduğunu söyledi Yeni bir Anayasanın yeni Türkiye için vazgeçilmez olduğunu söyleyen Ala, “Sandık millet iradesinin tecelli ettiği yerdir. Kimse buraya dokunmaya cesaret etmemelidir. Yanlış yollar derhal terk edilmelidir. Buna fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Sağlık eski Bakanı Erzurum milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık ve AK Parti Milletvekili adayları katıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında adaylar 7 Haziran seçimleri öncesi başarı sözü verdiler.

YEŞİLYURT, HEDEFİMİZ 7 HAZİRAN’DA 6’DA ALTI YAPMAK

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ankara’da genel merkez tarafından düzenlenen aday tanıtımın ardından bugünde Erzurum’da aday tanıtım toplantısı düzenlediklerini belirterek, “24’ncü dönemde şu an birlikte çalıştığımız milletvekillerimize Erzurum’a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşkilat adına teşekkür ediyorum. Yine beraberimiz. Yine aynı çatı altında hizmet vermeye devam edeceğiz. Hedefimiz 7 Haziran’da 6’da altı yapacağız. Biz teşkilatlarımızla buna hazırız” diye konuştu.

SEKMEN: “HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE BU SEÇİMDEN DE ZAFERLE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise konuşmasında, “AK Parti Büyük Türkiye sevdasında yeni bir zafere hazırlanıyor. Halkımızın desteği ile bu seçimden de zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Türk siyasi tarihinde yeni bir destanı daha hep beraber yazacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Milli iradenin samimi temsilcileri olarak bizleri temsil ettiler. Yeni arkadaşlarımızla bu hizmet yarışını hep birlikte devam ettireceğiz. Her ne pahasına olursa olsun ay yıldızlı bayrağımızı ve ak bayrağımızı zirvede dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bu inanç ve azim bizde oldukça hiçbir engel bizi davamızdan geri çeviremez. Yeni Türkiye sözleşmesinin ve seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

TARIKDAROĞLU: YENİ BİR ZAFERE HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ

AK Parti Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve dünya için büyük önem arz ettiğini belirterek, “Bugün itibariyle sahaya çıkıyoruz. İnşallah AK Parti olarak yeni bir zafere hep birlikte ulaşacağız. AK Partimiz yeni Türkiye yolunda 400 milletvekili alarak başkanlık sistemini Türkiye’ye getirecek, ülkemizin gelişimine katkı sağlamaya devam edecektir” dedi.

FIRAT: 400 MİLLETVEKİLİ İÇİN ERZURUM’DA ALTIDA ALTI YAPMAMIZ ŞARTTIR

AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, AK Parti olarak Erzurum’u hak ettiği yere getirmeye gayret edeceklerini belirterek, “7 Haziran’da çok önemli bir seçim yaşayacağız. Demokratik bir anayasanın yapılması elzemdir. 400 milletvekili için Erzurum’da altıda altı yapmamız şarttır. Seçimlerin baskı altında yapılmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini herkes bilmelidir. Devletin temel görevi vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Vatandaşın tercihini yansıtmasının bekçileri olacağız.” dedi.

AYDEMİR; 6-0 İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Bizim inancımızda şükür nimeti artırır derler. Elhak böyledir. Bizleri sizlerle buluşturan Cenabı hakka şükrediyorum. 2011’de bu dava yola çıkarken ben de burada oldum. Süreçte hep katkıda bulundum. Yola çıktığımızda bize destek olan yolumuzu açan iz koyan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçen dönem altıncı sırada adaydım. Bu dönem 130’u aşkın aday adayı arkadaşımız oldu. Renk verdiler, yolumuzu aydınlattılar. Siyasette durmak yok mutlaka bir zaman diliminde bir zeminde hedefe ulaşılıyor. Bunun örneği benim. Cenabı hak nasip etmedi. 2011’de aday oldum. Altıncı sırada çok az bir oyla kaybettik. Şimdi dördüncü sıradayım. 6-0 için elimizden geleni yapacağız. Töreyle yola devam etmemiz gerektiğini inanıyorum. Herkes töreye göre hareket etsin. Edebiyle siyaset yapsın. Özellikle etnik bağlamda iddialar ortaya koyarak ortalığı bulandırmaya çalışanları uyarıyorum. Hepimiz kürdüz, hepimiz Türküz. 7 Hazirana kadar sahada olacağız. Girmediğimiz kapı gitmediğimiz yer kalmayacak.” dedi.

TAŞKESENLİOĞLU: AK PARTİ GÖNÜL VE ERDEM HAREKETİDİR

AK Parti Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, “12 yaşında babamın görevi dolayısıyla ayrıldığımım memleketime hizmet etmek istiyorum. AK Parti gönül ve erdem hareketidir. Madem Ak parti bir gönül davası milli iradeye palandökenden aldığımız güçle destek olacağız. AK Parti bir kalkınma hareketidir. Yeryüzünde aç bir kimse kalmasın diye bu kalkınma harekatını sürdürdü. Siz bayrağı Palandökenin zirvesine taşıdınız. Bu bayrağı daha önemli zirvelere taşıyacağımıza söz veriyorum. Biz Erzurum’uz, Büyüyen gelişen Erzurum.” Dedi.

YILMAZ: GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İSTİYORSAK AK PARTİ OLARAK 400 MİLLETVEKİLİ HEDEFİMİZ VAR

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, “7 Haziran seçimlerinde yeni güçlü bir Türkiye istiyorsak ak parti olarak 400 milletvekili hedefimiz var. İstikrar ve kalkınma için başkanlık sistemi olmazsa olmazımızdır. Halkımızın desteği ile bunu gerçekleştireceğiz. Bizler bu yolda bir nefer olarak gayret etmeye emek vermeye hazırız. Seçimlerin memleketimize, milletimize ve Erzurum’a hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

YAVİLİOĞLU: AK PARTİ BÜTÜN DÜNYANIN IŞIĞIDIR

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, “2011’de aldığımız emanetin ağırlığının, büyük sorumluluğun farkında olduk hep. Bu dava dünya mazlumlarının davasıdır. Bu yolculuk devam edecek. AK Parti onurlu insanların bulunduğu erdemli bir hareketin adresidir. Bugüne kadar birlikte çalıştık. Bundan büyük onur duydum, gurur duydum. Biz bir davaya inanıyoruz. AK Partinin zihniyetinin olduğu her yerde bizlerde olacağız. Benim milletvekilliğim davamı devam ettirdiğim bir araçtı. AK Parti bütün dünyanın ışığıdır. Bu dava hak batıl davası. Bu kararlılıkla mücadelemizi devam ettireceğimize söz veriyorum. Allahın izniyle hep birlikte çalışarak altıda altı yapacağız.” dedi.

ÇIĞLIK: ERZURUM’U NENE HATUNLARI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞTIM

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, “İki dönem milletvekilliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Erzurum’u nene hatunları en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Temsil yetkisini veren hemşehrilerimize, cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, bakanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. 8 yıl önce buraya geldiğimde bağrını bize açan özellikle teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel şehirde çok güzel günler geçirdik. Bu makamlar geçicidir. Asıl olan davamızdır. Bundan sonrada davamızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Yeni adaylarımıza başarılar diliyorum. Erzurum her zamanki gibi yine zafere ulaşmak için altı altı yapacağımıza inanıyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

PROF. DR. AKDAĞ: AK PARTİDE HİZMET ETMEK ALLAHIN BİZLERE VERDİĞİ BİR FIRSATTIR

Sağlık eski bakanı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, “Bugün çok fazla şükür ve teşekkür ifadesi işittik. AK Partide hizmet etmek Allahın bizlere verdiği bir fırsattır. Zor gürlerden başlamıştık. Zor günlerden geldik. Önümüzde yapılacak aşılacak çok daha işler var. Bizim varlığımız sizin varlığınızla şekil buluyor. Sizin iradenizi emanetini taşıyoruz. 12 - 13 yıl boyunca mecliste sağlık bakanı olarak hizmet ederken Erzurumluların şöyle yanlış yaptığını işitmedim. Yüzümüzü kızartacak bir yanlışına tanık olmadım. Hep ortak hareket ettik, istişare içerisinde olduk. Birlikte çalıştığım milletvekili arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizim kültürümüzde başarı kelimesinden çok muvaffakiyet olan bir ifade. Biz gayret etmekle mesulüz. İnsanlarımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması için gayret edeceğiz. Milletvekili olarak helallik alıyoruz ama bu bir emeklilik değil kimse yanlış anlamasın.” dedi.

ALA: HEDEFİMİZ TÜRKİYE’Yİ DÜNYANIN EN KALKINMIŞ GELİŞMİŞ İLK ON ÜLKESİNDEN BİRİ HALİNE GETİRMEKTİR

İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, “Bizim hedeflerimiz var. Türkiye’nin hedefleri var. Bu hedefler şanlı tarihimize yakışan hedefler ortaya konuldu. Biz Türkiye’de milletin egemenliğinin mücadelesini yüzyıla yakındır veriyoruz. Meclisimizde egemenlik milletindir dendi ama henüz tam anlamıyla milletin eline o egemenlik geçmedi. Kendi egemenliğinin mücadelesini, millet egemenliğinin mücadelesini veren bize bu gücü veren halkımızdır. Bizim hedefimiz Türkiye’yi dünyanın en kalkınmış gelişmiş ilk on ülkesinden biri haline getirmektir. Türkiye bugün 2002’den önce hayal bile edilemeyen savunma sanayisinde geldi nokta ortada. Yola birlikte çıktık, birlikte yürüyeceğiz, hedefe birlikte varacağız. Yeni bir Anayasa yeni Türkiye için vazgeçilmezdir. Yolumuzu yeni anayasa ile açalım. Hükümetlerde meclislerde iş yapar hale gelsinler. Sandık millet iradesinin tecelli ettiği yerdir. Kimse buraya dokunmaya cesaret etmemelidir. Yanlış yollar derhal terk edilmelidir. Buna fırsat vermeyeceğiz. Polemiklerle değil projelerle yola çıktık. Milletimize hizmet etmek istiyoruz. Hep birlikte Türkiye olarak hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. AK kadrolar olarak ak hedeflere ulaşmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Tanıtım toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 
‘Kimse bu milletin tarihini sorgulayamaz’
 
8 kişilik ailenin ölüm nedeni açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Recep Tayyip Erdoğan esas mimar’
Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, Özal’ın şehit edildiğini savundu. ...
Davutoğlu AK adayları tanıttı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla ...
‘Erzurum Doğu’nun İstanbul’u’
Milli Mücadele ruhunun Erzurum'dan başladığını vurgulayan Tavlaşoğlu, ...
 
Yol İş’te Kaya dönemi başladı
Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanlığına Recai Kaya seçildi.
CHP’den medya yaklaşımı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili adayları, İhlas Haber ...
Aziziye için istişare açılımı
Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası ...
 
Eğitim Bir Sen’den Yeni Anayasa Vurgusu
Eğitim Bir Sen Erzurum Şube Başkanı Ciyavul,'Eğitim camiası olarak, seçime ...
AK Parti, adaylarını Türkiye’ye tanıtacak
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 15 Nisan'da gerçekleştirilecek olan '2015 Genel ...
CHP adaylarını tanıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili adayları havalimanında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva