Cesa Çiğ köfte salonu Saray Bosna Caddesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa, Erzurum İl Müftü Yakup Arslan, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Atatürk Üniversitesi Türk-Ermeni İlişkilerini Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlu, sivil toplum kuruluş temsilcileri, bürokratlar ve davetliler katıldı. İşyeri sahipleri Selçuk Aktaş ve Bülent Koçak, ERZURUM gazetesine yaptıkları açıklamada, 5 kişinin çalıştığı çiğ köfte salonunda, hijyenik şartlarda çiğ köfte üretimi gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.
79. ŞUBE ERZURUM’A AÇILDI
Ülke genelinde hizmet veren CESA’nın 79. şubesinin Erzurum2da açıldığını belirten Koçak, “2011 kış oyunlarına hazırlaman Erzurum’da kaliteli hizmet anlayışına uygun CESA2yı Erzurum’a getirmekten mutluyuz. Hijyenik ve ekonomik şartlarda çiğ köfte ikramı gerçekleştirerek, müşterilerimizin beklentilerine cevap vereceğiz. Bu amaçla; güvenilir, güler yüzlü, modern ve sağlıklı hizmet sunarken, yasalar ve kalite yönetim sistemi şartları doğrultusunda, hizmet alan ve verenlerin memnuniyetini en üst seviyede tutmak, sürekli yenilenerek çağı yakalamak prensibiyle çalışmaktayız. CESA Çiğköfte sektöründe önce müşteriyi düşünerek üretim yapmayı, ilke edinmiş tamamen el değmeden sağlıklı ürün üretmeyi ve ürün çeşidini artırmayı hedef alan bir şirkettir. Piyasada takip eden değil takip edilen olmak. İnsan kaynağı bizim için temel kaynaktır. Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesiyle başlar. Sürekli gelişmek için AR-GE’ye yatırm yapmak önemli bir kaynağı bu yönde ayırmak. Bizi var eden ve büyümemizi sağlayan Türk Ekonomisine daha fazla güç katmak.tır” dedi.
AMAÇ BÖLGE İLLERİNE HİZMET ÜRETMEK
Hedeflerinin Erzurum’da hizmet kapasitesini artırarak, bölge illerine satış yapmak olduğunu belirten Koçak, “ Çiğköfte Anadolu sofralarının geleneksel damak tadıdır. 4000 yıllık maziye sahip olan çiğköfte yurdumuzun doğusunda gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan özel ikramlarda, İç Anadolu bölgesinde ara öğün olarak, yurdumuzun güneyi ve batısında ara soğuk olarak tüketilmektedir. Bulgurun yüksek kaloriye sahip olmasından dolayı geçmişte çok tüketilen çiğköfte son yıllarda hak ettiği ilgiyi görememekteydi. 2000 yılların başından itibaren fast food kültüründe yerini almaya başlayan çiğköfte bugün her yaş grubundan hak ettiği ilgiyi görmektedir. Günümüzde gıda sektörünün hızla gelişen alanı olan çiğköfte yapımına yeni bir soluk getiren Cesa Çiğköfte ve Gıda Maddeleri Pazarlama ve Sanayi Limitet Şirketi 2007 yılında ticaret hayatına gözlerini açmıştır. Hızla yayılan ve rağbet gören Cesa Çiğköfte Şubat 2008 tarihinden itibaren ülkemizde bayileşme çalışmalarına başlamıştır. CESA’yı Erzurumlularla tanıştırmaktan mutluyuz. Sipariş hattımız 233 76 77” dedi.