ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
27 Ekim 2011 Perşembe - 00:31

‘Bu nasıl bir barış anlayışı?’

Başbakan Erdoğan, yaşanan felaketleri, acıları, ölümleri, yıkımları tüyler ürpertici bir ırkçılık, ayrımcılık vesilesi olarak kullanmayı şiddetle reddettiğini ve kınadığını vurgulayarak, "Sosyal paylaşım sitelerinde, bazı televizyon ekranlarında, bazı gazete köşelerinde dile getirilen, ayrımcılığa ilişkin her ifade, her tavır, her ima insanlık dışıdır, vicdansızlıktır" dedi. BUNUN NERESİNDE KARDEŞLİK VAR? Erdoğan, "Ben bunları lanetli olarak görüyorum. Bakınız kardeşlik kara günde belli olur. Bir taraftan barışa ihtiyacımızın olduğu böyle bir günde 'bunu fırsata dönüştürelim' diyeceksin; öte taraftan kalkıp meydanda naralar atacaksın. Bu nasıl bir barış anlayışıdır? Bu nasıl bir kardeşlik arayışıdır? Burada bile fırsatçılığı kendisine hedef ihdas edilen bir anlayış var. Bunun neresinde kardeşlik var.” diye konuştu.

‘Bu nasıl bir barış anlayışı?’

MÜGE ÇEVİK(İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan felaketleri, acıları, ölümleri, yıkımları tüyler ürpertici bir ırkçılık, ayrımcılık vesilesi olarak kullanmayı şiddetle reddettiğini ve kınadığını vurgulayarak, "Sosyal paylaşım sitelerinde, bazı televizyon ekranlarında, bazı gazete köşelerinde dile getirilen, ayrımcılığa ilişkin her ifade, her tavır, her ima insanlık dışıdır, vicdansızlıktır" dedi.
Başbakan Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşmasının büyük bölümünü Van'da yaşanan deprem felaketi ve yapılan yardımlara ayırdı. Depremin ardından başlayan ırkçılık tartışmalarını da değerlendiren Erdoğan, "Yaşanan felaketleri, acıları, ölümleri, yıkımları tüyler ürpertici bir ırkçılık, ayrımcılık vesilesi olarak kullanmayı şiddetle reddettiğimi ve kınadığımı burada altını çizerek ifade etmek istiyorum" diye konuştu.
VİCDANSIZLIK
Erdoğan, sosyal paylaşım sitelerinde, bazı televizyon ekranlarında, bazı gazete köşelerinde, hatta fısıltı yoluyla sağda solda dile getirilen, ayrımcılığa ilişkin her ifade, her tavır, her imanın insanlık dışı ve vicdansızlık olduğunu kaydetti. Erdoğan, şöyle devam etti:
"Ben bunları lanetli olarak görüyorum. Bakınız kardeşlik kara günde belli olur. Bir taraftan barışa ihtiyacımızın olduğu böyle bir günde 'bunu fırsata dönüştürelim' diyeceksin; öte taraftan kalkıp meydanda naralar atacaksın. Bu nasıl bir barış anlayışıdır? Bu nasıl bir kardeşlik arayışıdır? Burada bile fırsatçılığı kendisine hedef ihdas edilen bir anlayış var. Bakınız böyle bir günde, böyle bir sıkıntılı anda, askerimizi mayın tuzağında vurmak isteyen anlayış ve o anlayışın uzantılarının bu ülkede
kardeşlik duygusu olabilir mi? Her şey bu kadar açık, net ortada. Bunun neresinde kardeşlik var, bunun neresinde barış var, bunun neresinde bu acı günün acısını birlikte paylaşmak var. Böyle bir şey söz konusu değil. Ben bir başbakan olarak 74 milyonu Van için seferberliğe davet ediyorum. Biz devlet olarak her imkanı seferber ediyoruz 'Van'ı, Vanlı kardeşlerimizi elbette aç, açık bırakmayacağız' diyoruz. Bingöl'e nasıl anında müdahale ettiysek, Erzurum'a Bursa'ya, Elazığ'a, Simav'da nasıl anında
ulaştıysak; Van'a da ulaştık ve orada da yaraları biz saracağız, biz saracağız."
"ARTIK BIKTIRDINIZ"
Acılarının büyük olduğunu ve kış mevsimi sebebiyle biraz sıkıntıların olacağını belirten Erdoğan, "Bunu Elazığ'da da kardeşlerim yaşadılar. Ama buyursunlar Elazığ'ı bir araştırsınlar, Erzurum'u bir araştırsınlar. Oralarda bu iktidar nasıl anında müdahale etti, nasıl yeni şehirler oluşturarak kardeşlerinin, vatandaşlarının yanında yer aldı, bunu açık ve net görmek mümkün. Bir ayrımcılık yapılmadı. Bu Kürt müdür, Türk müdür, Zaza mıdır denmedi; 'benim insanımdır, benim vatandaşımdır, beni halkımdır' denildi ve bu işlere böyle ulaşıldı. Çünkü biz yaradılanı Yaradan'dan ötürü sevdik. Biz bu millete hizmetkar olduk, başka bir derdimiz yok. Ama bunu lütfen farklı yerle çeken zihniyetlere sesleniyorum: 'artık bu işten vazgeçin. Artık bıktırdınız, yeter. Bundan vazgeçin. Buna çanak tutan medyaya da sesleniyorum; lütfen artık bizler de bunlara çanak tutmaktan vazgeçin" şeklinde konuştu.
BU TÜR OLAYLARDA BU KADAR EKSİK DE BU KADAR HATA PAYI DA OLACAKTIR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Van'da yaşanan deprem felaketinin ardından yardım faaliyetlerinin yetersiz olduğuna ilişkin eleştirilerle ilgili, "İlk anda gerçekten ilk 24 saatte bu konuda biz başarısızlık oldu, kabul ediyoruz" dedi.
Başbakan Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşmasının büyük bölümünü Van'da yaşanan deprem felaketi ve yapılan yardımlara ayırdı. Depremin yaşandığı andan itibaren kendisinin ve hükümet üyelerinin bölgeye gittiğini belirten Erdoğan, Van ve Erciş'te çalışmaları yerinde gördüklerini, bütün kurum ve kuruluşların seferber edildiğini ve gerekli talimatların verildiğini söyledi.
ELEŞTİRİLERE CEVAP
Erdoğan, depremde hükümetin ve kurumların başarısız olduğu yönündeki eleştirilere de yanıt vererek, "Böyle anları kendileri için hala siyasi ranta dönüştürmenin gayreti içine olanlar var. Tabii çirkin olan bu. Hele hele böyle bir deprem felaketinin olduğu anda bütün imkanları ile seferber olan bir devlet var, bir hükümet var. Bütün kurumları ile kuruluşları ile ilk andan itibaren orada. 99 depremini yaşayanlar bilir. Deprem mahalline gidemeyen bir iktidar vardı bir hükümet vardı. Ama şu anda neredeyse kabinenin 4'te biri orada seferber olmuş vaziyette, devletin bütün kurumları seferber olmuş vaziyette" dedi.
"İLK 24 SAAT BAŞARISIZLIK OLDU"
Konuşmasında deprem bölgesine yapılan yardımları ayrıntılarıyla aktaran Başbakan Erdoğan, bu sabah itibariyle hayatını kaybedenlerin sayısının 461, yaralı sayısının ise bin 352 olduğunu bildirdi.
Depremin ardından Kızılay tarafından bölgeye 17 bin 836 çadır gönderildiğini ve aslında bu çadırların fazlasıyla yetecek miktarda olduğunu belirten Erdoğan, "Ama ne yazık ki olay kontrol dışına çıkınca bu çadırlar yetmez bir durum arz ediyor. Ondan sonra bakıyorsunuz televizyonlar 'çadır yok şu yok bu yok' diyor. İlk anda gerçekten ilk 24 saatte bu konuda bir başarısızlık oldu, kabul ediyoruz. Burada bir eksiğimiz oldu. Ama bu tür olaylarda bu kadar eksik de bu kadar hata payı da olacaktır. Bu dünyanın
her yerinde otomata bağlanmış bir olay değil. Herkes görevini biliyor. Ama tabi ki bölgedeki bütün mevcut depolarda yeteri kadar çadır veya katalitik soba olmayabilir. Farklı depolardan buralara yine bu çadırlar geldi geliyor" dedi.
"POLİS TAŞLAMAK, ASKER TAŞLAMAK, MOLOTOF ATMAK, SAĞI SOLU YIKMAK İÇİN ANINDA ORGANİZE OLANLAR, BAKIYORSUNUZ AFET ANINDA, ŞU ANDA ORTADA YOKLAR"
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye Van'a yardım ederken, yanı başındaki BDP'li belediyelerin Van'a ulaşamadıklarını belirterek, "Polis taşlamak, asker taşlamak, molotof atmak, sağı solu yıkmak için anında organize olanlar, bakıyorsunuz afet anında, şu anda ortada yoklar" dedi.
Başbakan Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşmasının büyük bölümünü Van'da yaşanan deprem felaketi ve yapılan yardımlara ayırdı.
ACI ÜZERİNDEN SİYASET YAPILAMAZ
Erdoğan, bu hafta sonuna kadar yeniden Van'a giderek gelişmeleri yerinde takip edeceğini belirtti. Erdoğan, acı üzerinden siyaset yapılmayacağını en güçlü savunan partinin AK Parti olduğunu belirterek, "Felaketleri, afetleri, ölümleri, gözyaşlarını bir siyasi malzemeye dönüştürmeyen, bir fırsat olarak kullanmayan, istismar etmeyen tek parti AK Parti'dir. Acı üzerinden siyaset yapmayı şiddetle reddediyoruz ve reddetmeye devam edeceğiz. Ancak depremin ardından, daha ilk saniyelerde devleti, hükümeti suçlaşan, enkaz kaldırmak erine fitne çığırtkanlığı yapanları da milletimin özellikle de Doğu, Güneydoğulu kardeşlerimin takdirine havale ediyorum" dedi.
BİZE DUA EDİYORLAR
Ülkenin başbakanı olarak deprem haberini alır almaz bölgeye gittiğini hatırlatan Erdoğan, şöyle konuştu: "Orada halkımızla aramızda en ufak bir şey yok. Gayet iyi kaynaşıyoruz. Hepsi bize orada dua ediyorlar. Şikayetleri olanları dinliyoruz, 'sabırlı olun, bak geliyor her şey' diyoruz. Bak şu anda ağır iş makineleri var ama bunlarla müdahale edemeyiz, edersek sıkıntı daha da büyür' diyoruz. Ve dua ediyorlar, 'Allah razı olsun' diyorlar. Ama bakıyorsun o fitne ocakları bu işi körüklemeye gayret ediyor. O acının, o enkazın, o yıkıntının içinde hala siyasi rant kavgası yapmak gibi bir vicdansızlık
sergiliyorlar. Enkaz altında canlılar var, cesetler var. Ama birileri adeta devlet oraya ulaşmasın, yaralıların yarasını sarmasın, vatandaşlara el uzatmasın diye tahrik içine giriyor. 'Sayın Başbakan 8 saat, 9 saat 10 saat oldu buraya gelen kimse yok'. Başbakan ta Türkiye'nin bir ucundan kalkıyor buraya geliyor, milletvekilleri burada. Kalkıyor 'burada kimse yok' diyor. Ne tip olduğu belli, nerenin mensubu olduğu, ne adına bunu yaptığı da belli. Eşi, yavruları, ailesinden 4 kişi binanın altında kalan
kardeşimiz başbakanına sarılıyor; ama o böyle haykırıyor. Asıl mağdur, mazlum olanın başbakanına, devletine bakışı farklı; onun oradan attığı çığlık, fitne farklı. Van depremi bir turnusol kağıdıdır. Bölgeye yatırım gelmemesi, huzur, kardeşlik gelmemesi için yıllardır mücadele edenler, devlet yardımı gelmesin diye elinden gelen provokasyonu yapıyorlar. Güya çıkacak, 'bakın devlet, hükümet gelmedi diye' bölge insanını tahrik edecek. Ölümler umurunda değil. Enkaz altında kalanlar umurunda değil, yıkılan evler, sönün ocaklar umurunda değil. O harap olmuş ocaklar üzerinden rant devşirmeye çalışıyorlar, yaptıkları bu."
VAN BELEDİYESİ ACİZ KALDI
İstanbul, Konya, Kayseri, Ankara, Erzurum'un Van'a ulaştığını ancak bölgedeki malum belediyelerin hemen yanı başlarına ulaşmaktan aciz kaldığını belirten Erdoğan, "Polis taşlamak, asker taşlamak, molotof atmak, sağı solu yıkmak için anında organize olanlar, bakıyorsunuz afet anında, şu anda ortada yoklar. Benim milletim şunu da görsün; askeri, polisi, jandarması bütün güvenlik birimleri, orada mağdur vatandaşımın yardımına koşarken, terör örgütü saldırılarına devam ederek, hem de Van'ın ilçelerinde mayın tuzakları kurarak ne kadar kanlı bir şebeke olduğunu bir kez daha gösteriyor. İşte bu alçaklığa verilecek en net cevap dayanışmadır, kucaklaşmadır. Terör örgütü ve onun uzantılarının ayrıştırmak için her türlü tahriki denediği bu millet Van depremi vesilesiyle nasıl bir ve bütün olduğunu, nasıl kardeş olduğunu bütün dünyaya gösterecektir" diye konuştu.
KAÇAK YAPILAR) BUNLARI YIKMAYANLARA SORMADAN KAMULAŞTIRMAYI YAPIP BUNLARI BİZ YIKACAĞIZ"
- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadele konusunda Irak Bölgesel Yönetimi ile yaptıkları görüşmeleri eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kimse öyle bir hayale kapılmasın. Barzani'yi orada yaşatmazlar' dediğini belirterek, "Sen bu sözünle kimi tehdit ediyorsun? Kimin adına kimi tehdit ediyorsun? Kime yol gösteriyorsun, kime akıl veriyorsun? Allah aşkına böyle düşüncesizlik, böyle patavatsızlık olur mu?" dedi.
TERÖRLE MÜCADELE
Başbakan Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşmasında, terörle mücadeleye de değindi. Erdoğan, Çukurca'da 24 askerin şehit olduğu saldırının ardından operasyonların sürdüğünü belirtti. Terör örgütünün Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'nin ardından hedefine hükümeti koyduğunu vurgulayarak, başta CHP olmak üzere muhalefet partilerinin terör örgütünün tuzağına düştüğünü söyledi.
KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ
Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıların ardından hükümeti istifaya
çağırdığını belirterek, bu ifadelerin terör örgütüne paye verdiğini ve yüreklendirdiğini ifade etti. Erdoğan, şunları kaydetti: "Bu açıklamaların ardından bir Kılıçdaroğlu klasiği yaşanıyor. 'Ben öyle bir şey demedim' diyor. Hatasını telafi etmek için bir gazeteye demeç veriyor. Orada daha büyük bir skandala imza atıyor. Bizim Irak Bölgesel yönetimi ile yaptığımı görüşmeleri kastederek 'kimse öyle bir hayale kapılmasın. Barzani'yi orada yaşatmazlar' diyor. Peşmergeler burada seferber edilsin açıklamalarımızı böyle değerlendiriyor. Sen bu sözünle kimi tehdit ediyorsun? Kimin adına kimi tehdit ediyorsun? Kime yol gösteriyorsun, kime akıl veriyorsun? Allah aşkına böyle düşüncesizlik, böyle patavatsızlık olur mu? Türkiye Cumhuriyeti'nin ana muhalefet partisi genel başkanı böyle sorumsuz bir açıklama yapabilir mi? Önce hükümeti istifaya çağırarak terör örgütüne paye vermek isteyen ardından da terör örgütü adına Barzani'ye aba altından sopa gösteren bir anlayış, terörle mücadeleye ne kadar destek verebilir. Ne diyorlar 'biz çözüm önerisi getiriyoruz, hükümet dinlemiyor' diyorlar. Bu anlayış, bu mantık, bu tavır terörle mücadeleye aklı başında çözüm önerisi getirebilir mi? Lütfen hangi çözüm önerisini getirdin, başım gözüm üstüne bir açıkla. Bugüne kadar biz bunlardan bir çözüm önerisi almadık, duymadık. Medyada gezen tespitler nelerse bu. Bunun dışında bir şey yok. Tek başımıza da kalsak biz bu mücadeleyi sürdüreceğiz."
GECEKONDU VE KAÇAK YAPILARLA SAVAŞ İÇİN YASAL DÜZENLEME
Başbakan Erdoğan konuşmasında, başta büyük şehirler olmak üzere tüm illerde gecekondu ve kaçak yapıların yıkılacağını da belirtti. Erdoğan, şöyle konuştu:
"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bir çalışma içine gireceklerini ve artık şehirlerde kaçak yapı ve gecekondularla ilgili tamamen bakanlığa alacağız. Bu tür binalarını değiştirmeyen, bunları yıkmayanlara sormadan kamulaştırmayı yapıp bunları biz yıkacağız. Bedeli ne olursa olsun... Oy verirmiş, vermezmiş biz bunu dinlemeyeceğiz. Bu tabloları defaatle yaşamaktansa iktidarı kaybetmek çok daha hayırlıdır. Onun için biz bu adımları atıyoruz. Depreme dayanıklılık noktasında çok daha hesaplarımızı ciddi yapıp yoğun bir şekilde bu şehirleşme adımlarını atacağız. Vatandaşlarımıza senin bu binanın enkaz bedeli budur gel buraya gir 20 yıl vade ile otur. Ne istiyorsun '2 daire', al sana 2 daire. Ama oturacağın yer artık burası. Senin oturduğun yerde biz yarın bir musibetle karşı karşıya kalamayız. Bunlara artık evet diyemeyiz. Çünkü artık bunlardan bir değil, iki değil, üç değil; bıktık. Hem bunlar söyleniyor. Çıkmış dün bazıları kendini bilmezler 'Vali istifa'. Vali mi veriyor bunların ruhsatını. Kim bilir hangi belediyeler verdi. Hangi müteahhitler verdi. Hangi odalar hangi mühendislik bürolarından yapım iznini aldı. Dert başka. Onun için bunlara fırsat vermeyeceğiz. Onun için başta büyükşehirlerimiz olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir tüm bu gecekondular kaçak binalar şimdiden haberi veriyoruz. Lütfen bizim bu çağrılarımıza kulak versinler. 'Müteahhitle anlaşacağım', yok. Ramazan'da Ankara'da bazı gecekondu bölgelerin dolaştım. 'Efendim işte biz TOKİ'ye veremeyiz. Müteahhit bekliyoruz'. Şimdi biz artık müteahhit
falan bekleyemeyiz. Hemen müdahaleleri yapacağız. Hem şehirlerimizi güzelleştireceğiz. Hem de buraları sağlam, güvenilir konutlarla donatacağız. Bunun başka çaresi yok. Onun için de süratle bunun yasal düzenlemesini de yapacağız."

 
Erzurum milli coşkuya hazırlanıyor
 
Minik Mahir’i dolapta kim korudu?..
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Damlarkaya 27 Ekim 2011 Perşembe 11:14

Çok Muhterem Başbakanım,sözledikleriniz yerden göğe kadar hem doğru hem de haklıdır.Malumunuz,kurt hep dumanlı günü arar.Bunlar da bundan bir siyasi rant,siyasi bir çıkar elde etme, oy devşirme peşindeler.Yazıklar olsun bunlara ki afete uğrayan bu kardeşleri mizin bu durumundan fayda beklerler.Çok hem de çok yazıklar olsun. Şiddetle kınıyoruz bunları.Bugün kardeşlik, birlik ve beraberlik günüdür.Irkçı ve şövenist söylemler bugün geçerli olamaz.İlâhî bir afetten kimse rant elde etmeye çalışamaz.Zaten bunlar da azınlıktadır ve bunlara da kimse itibar etmiyor.Bütün ülkenin şaha kalkıp yardımların da oluk oluk aktığı,bunun en güzel örneğidir.Kim ne derse desin kervan yürüyor.Yüce Rabbimiz bir daha böyle bir afet göstermesin.Âmin!.. Millet olarak sizleri de bu mükemmel organizasyonunuzdan dolayı kutluyoruz. Allah yardımcınız olsun,Allah,sizi başımızdan eksik etmesin.Âmin!.. Ölenlere rahmet,acılı ailelere sabr-ı cemil diliyor,yaralılara şifalar temenni ediyoruz.Saygılarımla...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye hizmetiçi eğitime yoğunlaştı
Aziziye Belediyesi hizmetiçi eğitim programları kapsamında düzenlediği seminerlerini sürdürüyor.
Palandöken’den şehide vefa
Hakkâri Çukurca ‘da teröristlerce düzenlen hain saldırıda şehit düşen ...
Deprem enkazını Büyükşehir temizleyecek
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik işçileri Van’ın yolunu tuttu. ...
 
AK Parti’de yardım seferberliği
AK Parti Erzurum İl Teşkilatı Van'daki depremzeler için Kızılay'a kan ...
Hemşireyi Bakan Akdağ'a şikayet etti
Erzurum AK Parti Gençlik Kolları seçimine katılan Sağlık Bakanı Recep ...
Büyükşehirlerden G.antep Buluşması
Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare Toplantısı'nın Gaziantep buluşması ...
 
AK Parti Siyaset Akademisi başlıyor
Ak Parti Siyaset Akademisi eğitimleri Başlıyor. AK Parti İl Başkanı Murat ...
AK Gençler ‘Kocaman’ dedi..
Erzurum AK Parti Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresinde tek aday olan Yavuz ...
Erdoğdu Bağbaşılılarla görüştü
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Hidroelektrik Santrali'nin (HES) ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Teknolojide yoksanız bilin ki yok olacaksınız!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yalan Haber Terörüne Son Verilmeli!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Teknoloji Çöplüğüne Dönüşen Evlerimiz: Milli Servetimizi İsraf Ediyoruz!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Gelin şu “Stresten” kurtululalım
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurumspor: Dağların Takımı, Vadiye Düşmesin!
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva