ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
23 Kasım 2014 Pazar - 12:59

Bayburt oynadı, Erzurumspor kazandı

Puanını 21’e çıkaran mavibeyazlı ekip, gerek gelecek hafta çıkacağı Ankarademirspor maçı ve gerekse de ligin kalan bölümü için ümitsiz bir tablo sergiledi. Liderle puan farkını 7’de tutan ekip adeta şampiyonluğu istemeyen bir görüntü verdi.

Bayburt oynadı, Erzurumspor kazandı

Erzurumspor üç puan için çıktığı Bayburt Gurup Özel idare karşılaşmasını, 90 artı üçte gelen Ömer Faruk Çelimli’nin golüyle zor da olsa kazandı. Puanını 21’e çıkaran ve 5’inci sıraya çıkan mavibeyazlı ekip, gerek gelecek hafta çıkacağı Ankarademirspor maçı ve gerek se de ligin kalan bölümü için ümitsiz bir tablo sergiledi. Liderle puan farkını 7’de tutan ekip adeta şampiyonluğu istemeyen bir görüntü verdi.
ERZURUMSPOR TUTUK BAŞLADI
Erzurumspor maça oldukça durgun ve tutuk başladı. Maçın ilk çeyreğinde oyun orta sahaya kilitlendi. Konuk Bayburt Gurup Özel İdare sol kanattan Gökhan Özkan, ortada Orçun Selduman ve sağ kanatta ise Kazım Şeker’le etkili oldu. Erzurumspor orta sahası ile forvet arasında pas trafiği oluşamayınca, konuk takım ilk çeyreğin sonunda mavi beyazlı ekip ceza sahasında baskı kurdu.
GÖKHAN HER ATAĞINDA TEHLİKELİ OLDU
Erzurumspor defansı Sağ kanattan İbrahim Kongur, sol kanattan Gökhan Özkan’ın ataklarını durdurmakta oldukça zorlandı. 21’inci dakikada Bayburtsporlu Kazım Şeker’in kullandığı ceza atışında Anıl Atağ kaleye girmekte olan topu sakatlanma pahasına çıkardı. Atak sonrası baskısını sürdüren Konuk ekip Gökhan Özkan ve Orçun Selduman’la yakaladığı  yüzde yüzlük üç gol fırsatını değerlendiremedi.
TEK POZİSYON
Erzurumspor ilk yarının en önemli ve tek gol pozisyonunu 35’inci dakikada yakaladı. Sefer’in pasıyla topla buluşan Yılmaz Can Taşkıran boş pozisyonda topu dışarı attı. Bayburt Gurup Özel İdare maçın ikinci çeyreğinde de etkili olan taraftı. Konuk ekibin geliştirdiği hemen her atak gol pozisyonu oluştururken, kaleci Anıl Atağ gole izin vermedi. İlk yarının uzatma bölümünde Orçun Sel yüzde yüzlük gol fırsatını kullanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.
KONUK EKİBİN FİZİK ÜSTÜNLÜĞÜ
Maçın ilk yarısında sarı siyahlı konuk takımın fizik üstünlüğü göze çarptı. Uzun boylu ve fizikli oyunculardan kurulu Bayburt Gurup özel idare takımı özellikle Gökhan Özkan’la çok etkili oldu. Gökhan sol kanattan geliştirdiği her atakta gol pozisyonu oluşturdu. Konuk takımda maçın ilk bölümünde öne çıkan futbolcular Gökhan Özkan, Orçun Selduman, Kazım Şeker ve Coşkun Kılıç oldu.
SEZONUN EN KÖTÜ OYUNU
Erzurumspor maçın ilk yarısında sezonun en etkisiz ve en kötü oyununun sergiledi. Orta saha ve forvet arasında pas trafiği oluşturamayan mavibeyazlı ekip, gol arayışlarını kanatlardan yaptı. Gününde olmayan Sefer Sever, Yılmaz Can Taşkıran ve Aykut aldıkları topları kullanamadı.  Mavibeyazlı ekipte ilk yarıda öne çıkan tek futbolcu Anıl Atığ oldu.

EKREM SÜTÇÜ DEĞİŞİKLİĞİ
Erzurumspor ikinci yarıya Yasin Yener, Ekrem Sütçü değişikliği ile başladı. İkinci yarının ilk atağını konuk takım yaptı. Bayburt Gurup Özel idare ilk yarının başında olduğu gibi Erzurumspor üzerinde baskı kurdu. Mavibeyazlı ekip ise deplasmanda oynayan bir takım görüntüsü verdi. 51’inci dakikada konuk takım Gökhan Özkan ile yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonunu harcadı.
ANIL MAÇIN ADAMIYDI
61’inci dakikada Kazım Şeker’in kaleye gönderdiği topu Anıl Atağ dışarıya çeldi.71’inci dakikada Aykut Çakay yerini Deniz Sert’e bıraktı. 81’inci dakikada Yılmaz Can taşkıran yerine Emrah Çalışlar oyuna girdi. 88’inci dakikada Sefer Sever kaleciyle karşı karşıya kaldı. Boş pozisyonda topu Ekrem Sütçüye aktarmayınca Mavibeyazlı ekip ikinci yarıda yakaladığı en önemli gol pozisyonunu değerlendiremedi.
GÖKHAN BECERİKSİZ OLUNCA..
Maçın ikinci yarıdaki bölümünde topu orta sahada tutan ve bir puana razı bir oyun sergileyen Bayburtspor, atamayana atarlar gerçeğini yaşadı. Gökhan Özkan ile 4 net gol pozisyonunu kullanamayan konuk ekip, 90 artı üçte Ömer Faruk Çelimli’nin kaydettiği golle sahadan puansız ve boynu bükük ayrıldı.
YILMAZ ÇIKTI, GOL GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında Erzurumspor’da öne çıkan futbolcular kaleci Anıl Atağ ve Ekrem Sütçü oldu. Ekrem Sütçü ikinci yarıda ilk yarıda olumsuz seyreden pas trafiğini olumluya çevirdi. Mavibeyazlı ekipte en önemli gelişme oyunda kaldığı süre içinde aldığı her topu ezen Yılmaz Can Taşkıran’ın oyundan çıkması oldu. Yılmaz Can Taşkıran’ın oyundan çıkmasıyla birlikte Erzurumspor sağ kanatta etkili olmaya başladı. Oyunun son beş dakikalık bölümünde konuk takım ceza sahasında baskı kuran ekip zorda olsa aradığı golü buldu.
MAVİBEYAZLILARIN İSTEKSİZ GÖRÜNTÜSÜ
Oyunun tamamında öne çıkan bir diğer husus da Erzurumspor oyuncularının isteksiz görüntüsü idi. Adeta bir deplasman takımı görüntüsü veren ekip, maçı galip bitirmesine rağmen 90 dakika boyunca rakip takım üstünde hiçbir üstünlük gösteremedi.  Yılmaz Can Taşkıran, Sefer Sever ve Aykut Çakay karşılaşmanın en kötü performans sergileyen oyuncuları oldu. Karşılaşmanın hakemi Hüdaverdi Savcı oldukça vasat bir yönetim gösterdi. Rakip takımın sert hareketlerine düdük çalmayan Savcı, maçta avantaj kaidesini ise iyi uyguladı.
MAÇI TARAFTAR ALDI
Erzurumspor’un vefakar seyircisi az sayıda da olsa yine tribündeydi. Top oynamayan, 90 dakika bitse de gitsek görüntüsü veren futbolcuları 90 dakika boyunca ateşlemeye çalışan 4 bine yakın taraftar, şans eseri gelen golle istediğini bulsa da, takımın oyunu ve gösterdiği performanstan memnun olmadı. Maçın bitişinde taraftar mavibeyazlı oyuncuları alkışlarla uğurladı.
ERZURUMSPOR’UN MAÇ KADROSU
Erzurumspor karşılaşmaya Anıl Atağ, Fatih Gültekin, Ömer Faruk Çelimli, Doğa İşeri, Cebrail Serçek, Emre Yüksektepe, Mikail Üzümcü, Yılmaz Can Taşkıran, Sefer Sever, Yasin Yener, Aykut Çakay ile başladı. İlker Günay, Ekrem Sütçü, İbrahim Demirer, Emrah Çalışlar, Orhun Öztürk, Muammer Atalay, Deniz Sert  de yedek listede yer aldı. 
 BAYBURT’UN İLK 11’i
Bayburt Gurup Özel İdare  maça Selçuk Aslan, Erçin Ilgaz, Hakkı Helvacı, Coşkun Kılıç, Yunus Emre Eserdi, Ahmet Kaan Ergün, Gökhan Özkan, Hüseyin Emre Durmuş, Orçun Selduman, Kazım Şeker, İbrahim Kongur 11’i ile çıkarken,   Metehan Erdem, Emir Bağcı, Ensari Güler, Tugay Eyiol, Ömer Furkan Öztürk, Adnan Kızılgöz ve Akif Karakuş 18 kişilik kadroya girdi. 
 HAKEMLER
Erzurumspor’un evinde oynadığı Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor  karşılaşmasını Mersin Bölgesi hakemlerinden Hüdaverdi Savcı yönetti. Adana Bölgesinden Mustafa Akkuş’un 1’inci, Hatay Bölgesi hakemlerinden İrfan Genç’in ise 2’inci yan hakem olarak görev aldığı karşılaşmada Hatay Bölgesi hakemlerinden Sefa Duran dördüncü hakemliği yürüttü. Recai Kuzey maçta gözlemci olarak bulundu. Etem Ersan ise temsilcilik görevini yaptı.
3’ÜNCÜ GRUPTA 13’ÜNCÜ HAFTA
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 13’üncü hafta karşılaşmalarında 20 gol kaydedildi. 4 maçı ev sahibi ekipler kazandı, iki karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, 3 maçtan üç puanla ayrılan takımlar konuk ekipler oldu. Haftanın sürprizini yapan Beylerbeyispor 12 haftalık yenilmezlik serisini Kayseri Şekerspor deplasmanında aldığı yenilgi ile sonlandırdı. Haftayı en karlı kapatan takımlar Kahramanmaraş B.Ş.B, Orhangazispor ve Ankarademirspor oldu.
GURUP SIRALAMASI
13’üncü hafta sonunda 3’üncü gurupta Sakaryaspor 28 puanla liderliğini sürdürdü. 22 puanlı Ankarademirspor ikinci sırada yer alırken, 21 puanlı üç takımdan Kahramanmaraş B.Ş.B 3, Anadolu Üsküdar 4, Erzurumspor beşinci sırayı paylaştı. 20 puanlı üç takımdan Beylerbeyispor 6, Ayvalıkgücü Belediyespor 7, Orhangazispor 8, 18 puanlı iki takımdan Balçova Yaşamspor 9, Silivrispor ise 10’uncu sırayı aldı.
HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
Erzin Belediyespor  2-3  Ankara Demirspor 
Erzurumspor  1-0  Bayburt Grup Özel İdare
Sakaryaspor A.Ş.  2-0  Bergama Belediyespor 
Sandıklıspor  1-1  Van B.B. 
Balçova Yaşam Spor  0-0  Etimesgut Bld. Spor 
Anadolu Üsküdar 1908 Spor  1-0  İstanbul Güngörenspor 
Silivrispor  0-2  Kahramanmaraş B.Ş.B. 
Kayseri Şekerspor  3-2  Beylerbeyispor 
Ayvalıkgücü Bld.Spor  0-2  Orhangazispor 

14’ÜNCÜ HAFTA MAÇ PROGRAMI
 Ankara Demirspor-Erzurumspor
Orhangazispor-Kayseri Şekerspor
Bergama Belediyespor-Erzin Belediyespor
Van B.B.S.-Sakaryaspor A.Ş.
Beylerbeyispor-Balçova Yaşam Spor
İstanbul Güngörenspor-Ayvalıkgücü Bld.Spor
Etimesgut Bld. Spor-Sandıklıspor
Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor-Silivrispor
Kahramanmaraş B.Ş.B.-Anadolu Üsküdar 1908 Spor
 

 

 
Erzurumspor beşinci sırada
 
Akgüloğlu, ''Öğretmenler Baş Tacımız!''
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
önder korkmaz 25 Kasım 2014 Salı 01:06

ekrem sütcü nün sosyal medya da paylaşımı takım içindeki ruh halini göstermekde ekrem baştan aşağıya halklı bu kadar şımarıklığa karşı kimse sesini çıkarmıyorsun diyecek bir şey yok allahdan hoca olmamışım çok dan göndermiştim zaaati muhterimi

Yorumu oyla      7      4  
haldun 24 Kasım 2014 Pazartesi 18:37

denizin in pusulası şaşmış muhtemel kadro çok komik

Yorumu oyla      7      4  
futbol doktoru 24 Kasım 2014 Pazartesi 13:18

kötü oynarken 3 puan almak gayet iyi fakat daha öncede belirttiğim gibi iklim şartları kendini göstermeye başladı 5-6 oyuncu bu konuda yetersiz yönetimin devre arası iki ön kenar bir forvet birde orta saha alması şart oldu takım topu 3. bölgeye getiremiyor bazı oyuncu arkadaşlar kendine ve tribüne oynamakdalar takım ruhu bir türlü oluşamamış arkadaşlığın üst seviyede olmaması takım oyununa resmen yansımakda. önümüzde kalan 4 maç da iyi netice alıp bazı arkadaşlarla yolların ayrılması gerek yoksa çok zor

Yorumu oyla      9      4  
dadaş 24 Kasım 2014 Pazartesi 12:47

erken öten horozun kafasını keserler remzi psikolojik baskı yapma sakarya spor abarttığın gibi bir takım değil maç 90 dakka bekleyip göreceğiz remzi

Yorumu oyla      11      6  
Remzi 23 Kasım 2014 Pazar 23:20

Ben dadaşlara demiştim: Siz Sakaryasporu bundan sonra izleyin ve Sakaryasporun yükselişine şahit olun diye.Aynen dediğimiz gibi olmaktadır.Bizim Sakaryaspor bu liglerin çok üstünde bir takım kurmuştur.İkinci yarıda TFF 2.ligi düşünerek 3-4 kalite ve nokta transferler yaparak inşallah Şampiyon olarak bir üst tura çıkacağız.Dadaş kardeşlerime şunu derim: Çok paralı futbolcu almak demek başarı yada şampiyonluk için asla ölçü değildir.Biz birazda iş bilmeyen yönetim ve bu pahalı futbol cambazları sebebiyle 7 senedir Transfer yasağı ve zorluk yaşadık.Şimdi transferi açtık ve bilinçli bir transfer politikasıyla hesaplı ama kaliteli topçularla şampiyonluğa koşuyoruz.Taraftarımız herhafta kapalı gişe ve 15 bin taraftarı önünde oynamaktadır.Erzurumspor ikinci yarıda nokta tabir edilen transferlerle en azından playoflardan şansını denemek durumundadır.Çünkü lider şimdiden belli gibidir.Erzurum Belediyeye kalan maçlarında başarılar dilerim.

Yorumu oyla      10      7  
FANATİK DADAŞ 23 Kasım 2014 Pazar 22:15

E.B.Ş.SPOR BAYBURT ÖZEL İDARE SPORU ÖZEL OLARAK SON DAKİKADA YOLA VURDU BU FUTBOLLA BU OYUNLA YOLA DEVAM DEDİ HADİ HAYIRLISI RAS GELE

Yorumu oyla      7      4  
23 Kasım 2014 Pazar 22:03

3 yildir erzurum disindan getirdigimiz oyuncular simdiye kadar herhangi bir basari elde edemediler onun icinde erzurum icinden takima faydali olacak genclerden faydalanilmalidir yontemindegismesi gdrekir

Yorumu oyla      6      5  
EN AZINDAN 23 Kasım 2014 Pazar 21:38

şu takımın başına bir Erzurumlu veya erzurumsporda oynamış bir hoca getirin artık .Erzurum 1. amatör kümede iyi oyuncular olabilir.Onları alıp takıma monte etmek gerekir.Parayı boşuna dışarıya vereceğimize en azından içerde bizim evlatlarımız yesin.

Yorumu oyla      7      5  
otorite 23 Kasım 2014 Pazar 21:12

boşuna sefer e sallamamışım haklılığım ortaya çıktı sefer kardeş sen kendine bir top al halı sahaya git orda oyna tüm arkadaşlarını küstürmenin alemi ne futbolculara sallamak istemiyorum diye kendime söz verdim fakat bugün çıldırdım

Yorumu oyla      8      4  
MAÇ 23 Kasım 2014 Pazar 20:02

Gelecek hafta oynanacak olan ankara demir - Erzurumspor maçı cumurtesi günü Ankara da oynanacak.Gönül ister ki takımımız gelecek hafta şu ankara demiri yensin bizi mutlu etsin.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor beşinci sırada
Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 13’üncü hafta karşılaşmaları tamamladı. ...
Sekmen: ‘Dersimize çok iyi çalıştık’
Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) 2019, olimpiyat kenti Erzurum'da yapılacak.
Oltu İbni Sina Erzurum’u temsil edecek
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
 
Erzurum EYOF heyeti Bakü’de
2017 EYOF Kış Oyunları bayrak teslim töreni ve 2019 EYOF Kış Oyunları’nın ...
Erzurum’dan Olimpiyatlara
Aralarında Erzurum’un da bulunduğu, 18 ilde faaliyet veren Türkiye Olimpiyat ...
Kayakta büyük hedef
Türkiye Kayak Federasyonu (TKF), ülke sporuna ve ekonomiye büyük katkı ...
 
Erzurumspor maçını Savcı yönetecek
Erzurumspor’un evinde oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ...
‘GHSİM 43 branşta hizmet veriyor’
Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ...
Erzurum 2019 EYOF’ için ilk adım
2019 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) Erzurum Adaylık Başvuru ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva