ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
Erzurumspor Esenler maçını Özer yönetecek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
ATAUNİ’den Bölgesel kalkınmaya destek
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
Aşpişen’de modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz
Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği güncelleniyor
Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği güncelleniyor
ETD’den, Pasinler Zaferi kutlaması
ETD’den, Pasinler Zaferi kutlaması
HABERLER>SPOR
7 Ağustos 2024 Çarşamba - 04:22

Bandırmaspor’da Erzurumspor maçı gündemi

2025 sezonu profesyonel ve amatör futbol ve basketbol müsabakalarının güvenli ve emniyetli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal başkanlığında Bandırmaspor ve diğer kulüp başkanlarının katılımıyla İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı düzenlendi.

Bandırmaspor’da Erzurumspor maçı gündemi

2025 sezonu profesyonel ve amatör futbol ve basketbol müsabakalarının güvenli ve emniyetli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal başkanlığında Bandırmaspor ve diğer kulüp başkanlarının katılımıyla İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı düzenlendi.
İlçe Spor Güvenlik Kurulu, spor alanlarında ve çevresinde şiddet ve düzensizliğin önlenmesini amaçlayan yeni kararlar aldı. Bu kararlar, müsabakalar öncesinde, sırasında ve sonrasında, taraftarların bulundukları yerlerde veya müsabaka alanlarına gidiş ve geliş güzergahlarında geçerli olacak. Alınan tedbirler, ilgili kurumların yükümlülüklerini belirleyerek spor etkinliklerinde güvenliği artırmayı hedefliyor.
2024-2025 Trendyol 1. Lig'in ilk maçı Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda, Bandırmaspor ile Erzurumspor FK arasında 11 Ağustos 2024 Pazar günü oynanacak.
Bandırma’da asayiş ve huzuru bozabilecek muhtemel sorunlar ve bu sorunlarla ilgili alınabilecek tedbirler ile genel güvenlik konusundaki çalışmalar toplantıda görüşüldü. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Faruk Bağcı, Gençlik İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Sağlık Müdürlüğü temsilcileri, Bandırmaspor Kulübü temsilcileri, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürü Kemal Ülkar ve özel güvenlik birimi temsilcileri katıldı.
Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal toplantıda yaptığı konuşmada, "Bandırma’da 2024-2025 Trendyol TFF 1. Lig sezonunun ilk maçı 11 Ağustos 2024 tarihinde Erzurumspor FK ile oynanacak. Bandırma'da yapılacak maçların emniyetli bir şekilde oynanması için alınması gereken kararlar var. Bunun yanı sıra kırsal mahallelerimizde düzenlenen futbol turnuvalarında da jandarma ekiplerimiz görev yapmaktadır. İlçemizde spor faaliyetlerine olan eğilim çok yüksek. Bandırma'nın spora olan ilgisini güvenli bir şekilde yönetmemiz gerekiyor. Yıl içerisinde futbol müsabakalarında güvenlik önlemlerini almak üzere Bandırma Kaymakamlığı olarak toplanıyoruz. Etkin ve yoğun müsabakalarda gerek Balıkesir Valiliği'nden gerekse İl Emniyet Müdürlüğü'nden personel takviyesi istiyoruz. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü de gerekli çalışmaları yapıyor. Bandırmaspor camiasında büyük sorunlar yaşamamakla birlikte, yine de gerekli önlemleri alacağız. İlçemizde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla ilgili birimlerle koordinasyonu sağlayarak sistemli bir şekilde süreci yönetmek ve olabilecek durumlarda krizi yönetmek gerekiyor. Sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getireceğiz. Ligin daha güvenilir olması için emniyet tedbirlerini almamız gerekiyor. 2024-2025 TFF 1. Lig sezonunda ev sahipliği yapacağımız karşılaşmalarda hangi takımın riskli, hangi takımın sorunsuz olduğunu analiz ederek, olaysız bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

AHMET ÖZKÖSE: " ADAYLIĞIMI GERİ ÇEKECEĞİM"

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Özköse, mevcut başkan Adil Gevrek'e istifa çağrısında bulunarak, "Reklam yaptığımı düşünüyorlarsa ben adaylığımı çekiyorum ama tek şartım var kendileri de istifa edecekler, takımı kongreye götürecekler, kulübün önünü açacaklar" dedi.

Geçtiğimiz sene yaşanan 6 Şubat depremlerinde tesisleri büyük oranda zarar gören ve 2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Lig'de mücadele etmeme talebi Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) kabul gören Yeni Malatyaspor'da Başkan Yardımcısı Ahmet Özköse, yeni sezon öncesi kulübün durumu ve yönetimde yaşanan sıkıntılarla ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.

Yeni sezona 10 Ağustos Cumartesi günü oynayacakları Pendikspor maçı ile başlayacaklarını ancak müsabakaya çıkmama durumları olduğunu dile getiren Ahmet Özköse, "Yeni Malatyaspor'da şu anda sıkıntılar içinde devam etmekte olan bir süreç var. Herhangi bir oyuncumuz yok. Lige devam edeceksek U19 takımıyla devam etme durumumuz var. Bununla ilgili de yönetim ikiye bölünmüş durumda. Kimi arkadaşlarımız takımın oynamasını istiyor, kimi yönetici arkadaşlarımız ise oynamamasını istiyor. Ligler bu hafta başlayacak ve Malatyaspor'un transfer tahtası kapalı" diye konuştu.

"Bu gün gelinen noktada Malatyaspor'a yazık ediyorlar"

Malatya halkının mevcut başkan Adil Gevrek'e kızgın olduğunu aktaran Özköse, "5 ay önce mevcut başkan bu zihniyette devam ederse Malatya'nın siyasilerinin güvenini almadan, Malatyalı iş insanlarından herhangi bir destek almadan böyle giderse bu takımın sonunun 2. Lig olduğunu söylemiştim. 5 ay önce söylediklerim bugün gerçekleşmiş oldu. Bu gün gelinen noktada Malatyaspor'a yazık ediyorlar. Geçen hafta bir açıklamada bulundum ve kongreye gidelim kongrede aday olalım ve bu takımı kurtaralım diye mevcut başkana 'takımın önünü açın' dedim. Malatya şehrine güzellikler gelsin istedik ama her defasında mevcut başkanda 'ben başkanlığıma devam edeceğim' düşüncesi hakim. Malatya halkı mevcut başkana çok üzgün, çok sıkıntılı, çok tepkili" ifadelerini kullandı.

"Adil Gevrek istifa ettiği taktirde başkan adaylığımı geri çekeceğim"

Başkan Adil Gevrek'in istifa etmesi halinde başkan adaylığından çekileceğini söyleyen Ahmet Özköse, "Bazı basın yayın organlarında 'Ahmet Özköse kendi reklamını yapıyor' diye bir açıklama yapmışlar. Buradan net olarak söylüyorum; şayet mevcut başkan Adil Gevrek bugünlerde istifa edip takımı kongreye götürdüğü taktirde başkan adaylığımı geri çekiyorum ve Malatyaspor defterini kapatıyorum. Buradan kendisine 'hodri meydan' diyorum. Reklam yaptığımı düşünüyorlarsa ben adaylığımı çekiyorum ama tek şartım var kendileri de istifa edecekler, takımı kongreye götürecekler, kulübün önünü açacaklar. Malatyasporumuz'a güzel günler gelecek" şeklinde konuştu.

"Malatya'yı bilmeyen insanlar şu an Malatyaspor'u yönetiyor"

Özköse, sözlerini şu şekilde sürdürdü:"Yönetimin içinde Çanakkaleli var, Kastamonulu var, Sinoplu var, Iraklı bile var. Bunları 'başkan nasıl bunları yönetime aldınız?' diye soruyoruz. Dışardan kendi arkadaşları eş dost düşüncesiyle almışlar. Malatya'yı bilmeyen insanlar şu an Malatyaspor'u yönetiyor. Tabii bu da bizi üzüyor."

"İlk hedefimiz transfer tahtasını açmak"

Göreve gelmeleri durumunda transfer yasağını kaldıracaklarını vurgulayan Ahmet Özköse, "İlk önce bizim hedefimiz transfer tahtasını açmak. Bütün Türkiye'de, Malatya'da, İstanbul'da iş insanlarıyla, arkadaşlarımızla, dostlarımızla bu işi çözeceğimize inanıyoruz. Böyle bir fırsatımız olursa transfer tahtasını açacağız ve altyapıya çok önem vereceğiz altyapıyı güzelleştireceğiz, daha kurumsal bir hale getireceğiz" cümlelerine yer verdi.

"Malatyaspor için taşın altına elini sokacak çok insan var"

Malatyaspor'a sahip çıkmaları gerektiğini ifade eden Özköse, "Malatya'ya şu süreçte sahip olalım, sahip çıkalım, Malatyaspor'u güzel günlere götürelim. Malatyaspor için taşın altına elini sokacak çok insan var. Ancak mevcut yönetimin bir an önce değişmesini bekliyorlar. İnşallah mevcut yönetim ve Adil Gevrek kulağını açar ve kongreli seçim kararı alır" diyerek sözlerini tamamladı.

 
Malatya’dan Erzurum’a Yüksek öğretim köprüsü
 
ETSO’dan İŞKUR'la İŞ-POZİTİF Protokolü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GSİM’de atıcılık gündem oluşturdu
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki havalı atış poligonunda ...
U18 Millî Takımı Erzurum’da kamp yapacak
U18 Millî Takımı 11-16 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'da yapacağı ...
Erzurumspor hazırlık kampını tamamladı
Trendyol 1. Lig 2024/2025 sezonu hazırlıkları kapsamında 1 Temmuz’dan ...
 
Şampiyonlar madalyalarına aldı
Türkiye’de ilk kez Erzurum’da düzenlenen Downhill Türkiye Şampiyonası’nda ...
ATAUNİ’den Karakucak Güreş Festivali
Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan 1. Karakucak ...
Erzurum’da Antrenör Eğitim Programları devam ediyor
TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen antrenör eğitim ...
 
Erzurum’da Downhill Türkiye Şampiyonası düzenlendi
Türkiye'de ilk kez düzenlenen Downhill Türkiye Şampiyonası, Palandöken'in ...
Erzurumspor Trendyol 1’inci Ligin en sessiz ekibi
Trendyol 1’inci Ligde 9 Ağustosta başlayacak sezon öncesi transfer çalışmaları ...
U19 Millî Takımı Erzurum kampı tamamlandı
2006 doğumlu oyunculardan oluşan yeni dönem U19 Millî Takımı Erzurum'da ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yalan Haber Terörüne Son Verilmeli!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Teknoloji Çöplüğüne Dönüşen Evlerimiz: Milli Servetimizi İsraf Ediyoruz!
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
İnsanlıktan bütünüyle çıktık
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Gelin şu “Stresten” kurtululalım
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurumspor: Dağların Takımı, Vadiye Düşmesin!
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva