ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>GUNCEL
11 Haziran 2015 Perşembe - 02:13

Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 7 Haziranda tecelli eden milli iradeye saygılı olduklarını kaydederek, ‘Söz ve Karar milletindir.’ dedi.

Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum

Aydemir, ‘Bize teveccüh gösteren, oy ve dualarıyla destek veren, dadaşlara minnettarız’ vurgusunu yaptı. 
Abdurrahman Gaziler, Alvarlı Efelerde ifadesini bulan dadaş terbiye ve ruhundan asla taviz vermeyeceklerini, siyasette kendilerine verilen görevi bir dadaş sorumluluk bilinci içinde yerine getireceklerini ifade eden Aydemir, “Hınıs’tan, Uzundere’ye, Çat’tan Horasan’a, Aşkale’den Hasankale’ye, Oltu’dan Pazaryolu’na, Şenkaya’dan Karaçoban’a kadar Erzurum’un her ilçe ve köyünün hizmetinde olacağız. Yol haritamız dadaş vicdanı, ufkumuz dadaş irfanıdır. Allah utandırmasın, mahcup ettirmesin.” dedi.
AHDİMİZ: DADAŞÇA DURUŞADIR
Kendileri için seçilmenin değil, Erzurum’u temsil noktasında hizmette, üslupta seçkin durmanın daha önemli olduğuna işaret eden Aydemir, ‘Biz seçkin bir ilin temsilcileri olma şerefine nail olduk. Bizim Erzurumluktan öte gururumuz, övüncümüz ve kimliğimiz yoktur. Seçim sürecinde, söylediğimiz ve vurguladığımız, ölümüne sadık kalacağımız bir sözümüz var.. Siyasette dadaşça duruş.. Erzurum’un onur, haysiyet, vakar ve azametine yaraşan bir siyasi duruş..Alvarlı Efece bir üslup.. Hüseyin Avni Ulaş’ça bir tarz. Her adımımızda Erzurum terbiyesini ifade eden bir yaklaşım.Bunun sözünü verdik..
Erzurum’un siyasette markalaşmış tarzına halel getirmemek..Dadaşça eylem ve dadaşça söylem. Ahdimiz budur.’ ifadelerini kullandı.
ÖNCELİĞİMİZ: VEFA VE RIZA
Gerek özel ve gerekse siyasi yaşamında iki temel değer olduğunu ve bunlardan asla taviz vermediğini belirten Aydemir, ‘önceliğimiz,yüreğini bize adayanlara, bizim için, temsil ettiğimiz hizmet davası için gayret sarf edip, destek verenlere, oylarını bizim için kullananlara, dualarını eksik etmeyenlere vefa..
İlk işimiz budur: Rıza ve Vefa..Abdullah Hocaefendilerin, Veli Hocaefendilerin bize tedris ettirdiği yüksek ve yüce değerlerden sapmamak ve onların belirlediği kırmızı çizgiyi geçmemek önceliğimiz olacaktır. ‘ dedi.
KURAN EMRİNDE: ‘İNADINA KARDEŞLİK’
Aydemir, ‘Biz yola çıkarken ‘inadına kardeşiz’ vurgusunu yaptık. Kuran kardeşliği bu. Bütün inananlar kardeştir hakikatine ram olduk. Biz yüreğimiz, dimağımız ve terbiyemiz ile Karayazıyız, Tortumuz, Çatız, Hınısız, Tekmanız, Horasanız, Aşkale’yiz.. Bu şehre ait her değerin, bu şehirdeki her dadaşın emrindeyiz. Siyaset bizim için meslek değildir, geçim kapısı değildir. Siyaset halka hizmet aracı ve vesilesidir ve halkın verdiği bir temsil görevidir. Önemli olan bize bu mesuliyeti verenlere layık olmaktır. “ diye konuştu.
UFKUMUZ VE YOL ARKADAŞLARIMIZ
Aydemir, ‘Hiç unutulmasın..Biz yüce değerleri ifade ve hayata geçirme adına, halka hizmet yolunda, Kur’an’da ifade bulan kardeşliği tesis etme hedefinde kefenini cebinde taşıyanların izindeyiz. Yol arkadaşlarımız, aynı safta durduklarımız halka hizmeti hakka hizmet bilenlerdir. Erzurum sevdasıyla bezenmiş meşrebimizde, hayatımızı adadığımız mukaddes dava, hak korkusu ve halk rızası ekseninde yufka yüreklilik yoktur. Dadaşça haysiyet ve dadaşça üslubun temsilcilerinden aldığımız terbiye ile Erzurum’a hizmet yolunda gözü kara olanlardanız. Niyetimiz halistir. Bizi temsil görevine yükseltenlerin, dönerken yüzlerine bakabilmeyi Allah nasip etsin.’ kaydını düştü.
VE TEŞEKKÜR
‘Bizim Erzurum’dan gayrı ne nefis ne de gönül adresimiz yoktur’ diyen Aydemir, ‘Seçim sürecinde özel hüsnü kabul gördüğümüz, evlerine, iş yerlerine, gönüllerine misafir edilme onurunu yaşadığımız, dualarını alma mazhariyetine eriştiğimiz Hınıs halkına ve Hınıslı dostlarımıza, Aşkale’nin muazzez halkına, Çat halkına ve yol arkadaşlarımıza, Aziziye’nin taşıdığı isim ve kaydettiği manayı yaşayan seçmenlerine, Horasan’ın ahi ruhlu dadaşlarına, İspir’in feraset ve basiret ehli halkına, Karaçoban’ın ruhunu Kur’an kardeşliğinde buluşturan ahalisine, Karayazı’nın gönlünü hak potasında şekillendirmiş, gönül ehli insanlarına, Köprüköy’ün yüksek değerlerde buluşmaya ahd etmiş, irfan ehli halkına, Narman’ın Sümmani yürekli, dadaş vicdanlı, vefa meşrepli sakinlerine, Oltu’nun asil duruşlu, kadirşinas insanına, seçmenine, Olur’un ruhu, gönlü ve yüzü güzel, pozitif enerji kaynağı olan halkına, Pasinler’in Alvarlı Efe Hazretleri ufkunu paylaşan ahalisine, Pazaryolu’nun sevgi, saygı ve hürmet hocaları olan dadaşlarına, Şenkaya’nın yüksek vizyonlu ve ufuklu sakinlerine, Tekman’ın hemen hepsi birer gönül eri olan, yüreklerini Erzurum’a açan değerli insanlarına, Tortum’un yüksek hassasiyetlerde buluşan, hizmete vefa ve kadirşinaslık gösteren aziz vatandaşlarına, Uzundere’nin dimağ ve yürekleri birer bereket temsilcisi olan halkına, Bin yıllık tarihi azameti duruşu ve yaklaşımıyla ifade eden Yakutiyelilere ve Dadaşlığın doğal ifadesini temsil eden, zirvenin adresi Palandökenlilere teşekkürü partim ve nefsim adına bir borç biliyorum. Hayatımızın en şerefli ifadesi bu mübarek coğrafyanın evladı olmaktır. Ve şükür ki Erzurumluyuz..Ve şükür ki, bu yüce adresin hizmetinde olacağız. Yüreğini bize adayanlara, yol arkadaşlarımıza, bizim için, temsil ve ifade ettiğimiz hizmet davası için gayret sarf edip, destek verenlere, önce Erzurum ve sonra Erzurum için dualarını eksik etmeyenlere vefada kararlıyız’ dedi.

 
Büyükşehir'den Ramazan öncesi denetim
 
Oltu Bahçecik’te yangın
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hikmet kızılğlu 17 Haziran 2015 Çarşamba 10:13

ibrahim hoca ankaraya gidiyorsun diye sakın yazılarına ara verme sizin yazılarınız okurken erzurumu erzurumluyu daha iyi anlıyor tanıyor yaşıyoruz sanki 70 yıllara geri dönüyoruz kaleminze sağlık

Yorumu oyla      8      9  
lalegül 16 Haziran 2015 Salı 16:10

Bir daha ki seçimde 5 Türk aday istiyoruz. Türk oylarıyla seçilen Kürt kardeşler, Erzurumun'un ne görüntüsünü ne de iradesini yansıtmıyorlar. Kürt kardeşlerimizin adresi belli oldu çünkü....

Yorumu oyla      11      4  
ibrahim öztürk 11 Haziran 2015 Perşembe 16:48

AKP yatsın kalksın MHP seçim listelerinde konulan yanlış adaylara dua etsin.Şimdi de gözleri AYDIN enaniyetli milletvekilleri var.Aydemir bizimdir milliyetçidir Aydemire zamanında haksızlık yapanlar utansın AKP kazandı biz kaybettik cCc

Yorumu oyla      18      7  
cCc 11 Haziran 2015 Perşembe 12:57

AKP yatsın kalksın sana dua etsin. Sen olmasaydın bu memlekette MHP 2'yi kesin çıkarırdı

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den Ramazan öncesi denetim
Yaklaşan Ramazan Ayı nedeniyle Erzurum Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire ...
Yılmaz'dan Korkut'a teşekkür ziyareti
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanı ...
Ada öksüz ve yetimleri sevindirdi
Pasinler Kaymakamı Ali Ada başkanlığından kurulan “Yetim ve Öksüz” komisyonunun ...
 
Erzurum Ramazana hazır
DİLEK BAYRAK-7 Haziran’da seçim heyecan ve telaşı yaşayan Erzurum’da, ...
ESK önünde kuyruk
Et ve Süt Kurumu’nda etin kilosu 27 TL’den satılınca kurumun Erzurum Şubesi ...
Erzurum adına, Toplu ulaşımda ‘radikal’ yaklaşım
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda vatandaşlara daha kaliteli hizmet ...
 
Altıparmak'tan 7 Haziran teşekkürü
7 Haziran Genel Seçimlerin Erzurum'da huzur ve güven içerisinde tamamlanması ...
Erzurumlu sandık başında
Erzurum’da 2015 Milletvekilliği Genel seçimleri için oy kullanma işlemi başladı.
Ala: 'Onlar yıkar, biz yaparız'
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından önceki gün HDP mitinginde yaşanan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva