ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutan Hakka yürüdü
Kutan Hakka yürüdü
Erzurumspor U16 Takımı ilk haftanın lideri
Erzurumspor U16 Takımı ilk haftanın lideri
Türkez ve Hacıoğlu ailesinin mutlu günü
Türkez ve Hacıoğlu ailesinin mutlu günü
‘Bahçeli Dadaşlara selamlarını iletti’
‘Bahçeli Dadaşlara selamlarını iletti’
Kadıoğlu'ndan ‘Tarihten Taşan Coğrafya Erzurum’
Kadıoğlu'ndan ‘Tarihten Taşan Coğrafya Erzurum’
HABERLER>SİYASET
4 Ağustos 2010 Çarşamba - 07:25

Akdağ’dan MHP’ye gönderme

Akdağ, BDP ile darbeye destek verenlerle yan yana durmanın MHP'ye yakışmadığını öne sürerek, "CHP, BDP, YARSAV ve HSYK ile Bahçeli'nin ne işi olabilir. Bunlarla aynı yerde duran sayın Bahçeli yanlış yere park etmiştir" görüşünü dile getirdi.

Akdağ’dan MHP’ye gönderme

DURSUN MURAT AYDIN / PEHLÜL DÜZENLİ (İHA) - Sağlık Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, referandumu anlatmak için yollara düştü. Ramazan ayı öncesi kuzey ilçelerinden Narman'da halka hitap eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da az bir kalabalığa seslendiğini öne sürdüğü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Narman ilçesi Hükümet Meydanı'nda kalabalık bir vatandaş topluluğuna hitap eden Bakan Akdağ, "Millete yönelik yapılan hayırlı işlere karşı çıkarsanız karşınızda kimseyi bulamazsınız" dedi.
//"DARBE ZİHNİYETİNDEKİLERE HEP BİRLİKTE 'ÇEKİLİN GİDİN' DİYECEĞİZ"
Anayasa değişikliğinin halkoylamasına sunulması aşamasında Meclis'te CHP, MHP ve BDP'nin sergilediği tavrın millet iradesine karşı girişilen bir mücadeleye dönüştüğünü belirten Bakan Akdağ, "Milletin inanç ve değerlerini, milletin iradesini hapsedenlere, tepeden inmeci bir baskı anlayışını benimseyenlere karşı en güzel cevabı, 12 Eylül günü hep birlikte 'Evet' diyerek vereceğiz. 60 yıldır milletin iradesini baskı altına almak için belirli aralıklarla darbe yapmak suretiyle milletin iradesini kabul etmeyen zihniyetin bir sona ermesi gerekiyor. Peki, bu referandumda 'Evet' demekle ne değişecek? Artık darbecilerin önü kesilecek, darbecilik bu ülkeden yok edilecektir. İşte 12 Eylül günü tüm bu darbe zihniyetindekilere hep birlikte -çekilin gidin- diyeceğiz" şeklinde konuştu.
//"SAYIN BAHÇELİ YANLIŞ YERE PARK ETTİ"
Konuşmasına Anayasa değişikliği paketi içerisinde yer alan maddeleri anlatarak devam eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, BDP ile darbeye destek verenlerle yan yana durmanın MHP'ye yakışmadığını öne sürerek, "CHP, BDP, YARSAV ve HSYK ile Bahçeli'nin ne işi olabilir. Bunlarla aynı yerde duran sayın Bahçeli yanlış yere park etmiştir" görüşünü dile getirdi.
//"12 EYLÜL'DE ZULÜM GÖRENLERİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
Miting alanını dolduran Narmanlıların yoğun tezahüratları altında konuşmasını sürdüren Bakan Akdağ, "12 Eylül'de zulüm ve işkence gören ve hayatını kaybedenleri düşündüğümüzde Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni anlamakta güçlük çekiyoruz. Adı Barış ve Demokrasi Partisi olan ancak gerçekte bu kelimelerle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir partiyle MHP'nin aynı tavrı sergilemesi de anlaşılır gibi değildir. Bu anayasa değişikliğiyle artık irtica bahanesiyle fişlenip ordudan
atılanların hakkını aramasının yolunu açıyoruz." diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mustafa aydın 4 Ağustos 2010 Çarşamba 19:17

ayın bakan darbecilerden hesap sormak için 8 yıl neden beklediniz.12 eylülden hesap soracağınıza 28 şubatta başbakanınıza hakaret eden generalden hesapsorsanız yada 3 yıl önce e muhtıra veren sizede vatan hainleri diyen altına zırhlı araç aldığınız paşadan hesap sorsanız ya.sayın bakan 72 milyonn karşısında fırça yerken niye hesap sormadınız.keşe herkes ne yapmak istediğini dürüstce ortaya koysa...aklıma geldi 12 eylül cuntasının çocuklarını abd ye özel tayin yapan siz değimisiniz?kısaca siz kedi hesabınızı sorun 12 eylülde ispiyon ettiğiniz ülkücüler kendi hesaplarını sorarlar

Yorumu oyla      6      4  
ERzurum Sevdalısı 4 Ağustos 2010 Çarşamba 17:43

Sn. Bakana tek bir sorum var, bu anayasa paketinin içine dokunulmazlıkların kaldırılmasını veya kürsü ile sabit kalmasını neden koymadınız, neden korktunuz, sadece bunu sevgili hemşehrilerimize anlat yeterli, siz cevap veremezssiniz,çünkü samimi değilsiniz,yeter artık bu erzurumlunun efendiliğini, sahipsizliğini bukadar da çok kullanmayın, yazıktır günahtır,ayıptır,Allah bunun hesabını size sorar,Bir bakan olarak Bakanlığında birtane Erzurumlu aktif bürokrat yok, cemmatci olmayan bizden değildir felsefesinden vazgeçin,insana insan olduğu için değer verin.Bu Millet sizden çok yakında inşallah kurtulacaktır.

Yorumu oyla      6      4  
ispirli 4 Ağustos 2010 Çarşamba 16:55

ispir bakanı 70 kişiyle karşıladı miting sönük geçti nednini araştırsınlar

Yorumu oyla      6      4  
KARABULUT 4 Ağustos 2010 Çarşamba 14:01

BU AŞAĞIDA YAZAN KARDEŞLERİMİZ BOŞ KONUŞUYRLAR.ÇOĞUNLUK BİZDE NE İSTERSEK ONU YAPICAZ AMA UNUTMAYIN Kİ ATRIK SİZİN DEĞİL BİZİM İSTEDİKLERİMİZ OLUYOR.ONUN İÇİNDİR Kİ BU SON ÇIRPINIŞLAARINIZ

Yorumu oyla      6      4  
abdestli sosyalist 4 Ağustos 2010 Çarşamba 11:17

12 Eylül’den önce düşman diye solcuları gösterdiler ve sokağa döktüler. Kardeşleri birbirinin kanına girdirdiler. Oysa ülkemizin asıl düşmanı emperyalizmdi. Şimdi dün sokakta kavga edilen solcular görüyorsun ki vatanını savunuyor. Aslında solcuların da milliyetçi olduğunu yeni yeni görülüyor.şimdi en çok vatanını türk milletini solcularda savunuyor Amerika’nın yanında safa duranlar neyi savunuyor? Yani ülkeni bölmek, Türk’ü yok etmek isteyenlerin Yani senin soyunu kurutmak isteyenlerin karşısında onlarla mücadele için neden ülkücülerin yanında solcularda olmasın yada solcuların yanında ülkücüler ? beraber ülkenin bütünlüğünü savunmasınlar bunda bir terslik var mı sizce?

Yorumu oyla      6      4  
osman dumanay 4 Ağustos 2010 Çarşamba 11:05

Yalan söylemek sana yakışıyor mu? MHP, BP ile neyi destekliyor yalan söylüyorsun. Siz Barzani ile yanyana durmaktan memnun musunuz? Barzani EVET kampanyası başlatmış!

Yorumu oyla      6      4  
gerçekler 4 Ağustos 2010 Çarşamba 08:15

bdp,chp, yarsev, hsyk ve mhp bunların hepsi mi yanlıştalar bi doğru olan akp mi. aslanda her iki tarafta darbecilere karşı gibi,demek ki doğru nerde millet bilemiyor. her iki tarafta yalan söylemiyor bir taraf doğru ama hangi taraf çoğunluk olan taraf bana öyle geliyor ki doğru söylüyor...!ondan dolayı referandumu hayır...,!

Yorumu oyla      6      4  
mehmet tan 4 Ağustos 2010 Çarşamba 08:03

sayın bakan MHP'nin mecliste verdiği 12 eylül darbecilerini yargılamanın önünü acaçak olan 35. maddeye ilişkin önergeyi akp olarak oy birliği ile red ettiniz aç bak tbmm sitesinde önergenin redine şahsın bile oy vermiş

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“9 Türk'ün şehit edilmesi unutulamaz"
AHMET AKBUĞA (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal ...
Kılıçdaroğlu hançer barı ile uğurlandı
Erzurum’da yaklaşık 30 dakika halka hitap eden Kılıçdaroğlu, konuşmasının ...
"İthal eti getirenlere hayır"
OLGUN YILDIZ (İHA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan mitinginde ...
 
Akdağ Sılayı rahim yaptı
Akdağ Sılayı rahim yaptı
AK Parti’de referandum eğitimi yoğunlaşması
ERZURUM (İHA) - AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve iki gün ...
‘12 Eylül dönüm noktası olacak’
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'Türkiye, kim ne derse desin, tuzu kuruların, ...
 
“Türkiye’nin sahibi Erzurum’dur”
"Erzurum'un sahipsiz olduğunu biliyorum ama Türkiye'nin sahibi var o da ...
Akdağ, Kılıçdaroğlu’na yüklendi
Anayasa referandumu çalışması yapmak için Erzurum'da bulunan Sağlık Bakanı ...
“İl Özel İdaresi’nin parası yok”muş !
Erzurum İl Genel Meclisi toplantısına, ikramiyelerinin ödenmemesi gerekçesiyle ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Üstümüze pislik yağıyor niye?
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva