ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SPOR
24 Ocak 2016 Pazar - 13:37

1’inci gurupta sıralama değişmedi

Cizrespor maçının ertelenmesiyle maç sayısı 20, puanı ise 34’te kalan Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda rakipleriyle olan puan farkı arttı

1’inci gurupta sıralama değişmedi

Cizrespor maçının ertelenmesiyle  maç sayısı 20, puanı ise 34’te kalan Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda rakipleriyle olan puan farkı arttı. Lider Tire 1922 Spor’un 7, ikinci Kızılcabölükspor’un  4 puan gerisinde kalan mavibeyazlı ekibin Düzyurtspor ile puan farkı 2, Tekirdağspor ile 4, Erzin Belediyespor ile de 6 puana indi.

7 MAÇTA 23 GOL

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurupta 22’inci hafta maçları tamamlandı. 7 maçın oynandığı, Cizrespor-Erzurumspor, Kömürspor Kırıkhanspor karşılaşmalarının ertelendiği haftada toplam 23 gol kaydedildi. 2 maçı ev sahibi takımlar kazandı, 3 maç berabere sonuçlandı,  iki maçı ise deplasman takımları kazandı.

HAFTANIN YORUMU

Lider Tire 1922 Spor Maltepespor karşılaşmasını kazanarak liderliğini devam ettirirken, ikinci sıradaki Kızılcabölükspor Gölbaşıspor deplasmanından bir puan aldı ve 2’inci sırada kaldı. Haftanın en gollü maçı deplasman takımının kazandığı Turgutluspor-Silivrispor maçı olurken, haftanın sürprizini deplasmanda Yeşil Bursa’yı 3-1 yenen Arsinspor yaptı.

PUAN SIRALAMASI

22 Hafta sonunda Tire 1922 Spor 41 puanla liderlik koltuğunda kaldı.  38 puanlı KIzılcabölükspor ikinci sırayı alırken, maçı ertelenen Erzurumspor 34 puan ile 3’üncü sırada kaldı.  Kozan Belediyespor deplasmanından beraberlikle dönen Düzyurtspor 32 puanla dördüncü sırayı alırken, haftayı bay geçiren Altay 31 puan ile 5’inci,  30 puanlı iki takımdan Kozan Belediyespor 6, Tekirdağspor ise 7’inci sıraya yerleşti.

 

HAFTANIN MAÇLARI

Erzin Belediyespor – Düzcespor : 2-1

Gölbaşıspor A.Ş. - Kızılcabölükspor : 2-2

Z. Kömürspor – Kırıkhanspor : ERTELENDİ

Tekirdağspor – B. Nilüferspor A.Ş.  : 2-2

Kozan Bld.Spor – B.N. Düzyurtspor  : 0-0

Yeşil Bursa A.Ş. - Arsinspor : 1-3

Turgutluspor - Silivrispor : 2-3

Tire 1922 Spor - Maltepespor : 2-1

 

23.HAFTA PROGRAMI

Arsinspor - Kozan Bld.Spor

Erzurumspor - Tekirdağspor

Maltepespor - Turgutluspor

Silivrispor - Yeşil Bursa A.Ş.

Kızılcabölükspor - Erzin Belediyespor

B. Nilüferspor A.Ş.- Z.Kömürspor

Kırıkhanspor - Gölbaşıspor A.Ş.

Altay - Tire 1922 Spor

B.N. Düzyurtspor - Cizre Spor

 

 
ŞEHİRDER’de Karakoç ve Beyazıt gündemi
 
WCF’den şok karar..!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HANGİ TAKIM ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR 27 Ocak 2016 Çarşamba 21:22

Söylenene göre takımımızda transfer yapılmayacakmış daha .Bilindiği gibi takımımız gol atmakta zorlanmaktadır ve tüm yük mehmetin üzerinde olduğundan dolayı bir forvet transferinin şart olduğunu ben ve diğer tüm taraftarlar söylememize rağmen yönetim tam aksini söyleyerek transferi bitirmiş.Allah korusun mehmete bir şey olursa kim gol atacak bu takımda ?Eski oyuncumuz olan murat Akgül ismindeki forvet oyuncusu bayburtla anlaşmış.Bayburt takımı ilk beşe girmek için daha önce bizden oltanı transfer etti yetmedi muratı transfer etti o da yetmedi daha önceden da fatih aratı takımda tutarak forvet hattını güçlendirdi.Biz de şampiyonluğa oynuyoruz ama forvet hattını güçlendirmek yerine forvetten oyuncu gönderiyoruz .Bir ara şu aklıma geldi .Acaba bizim yönetim şampiyonluğu değil de play off umu hedefliyor diye de aklıma geldi.Eğer böyle bir hedefleri varsa heveslenmesinler çünkü play off da başarısız oluyor.Bir bizim yönetime ve başkana bak bir de Bayburt yönetimi ve başkanına bak.

Yorumu oyla      7      4  
GÖRECEĞİZ 27 Ocak 2016 Çarşamba 19:37

Bizim yönetim doğrudan 2.lige çıkmayı bırakıp play off lara katılmak için mücadelesini sürdürüyor.Transfer sezonunu kapatarak şu denmek isteniyor :Tire veya Kızılcabölük ligi birinci veya ikinci bitirir biz de üçüncü bitirirsek iyidir düşüncesinden yola çıkmışlar ki transfer sezonunu kapartmışlar.Bayburt ilk beşe girmek için 2 tane forveti varken bir tane daha forvet alması taktir edilecek bir durumken , bizimkiler maalesef ki forvette sadece mehmet'e bel bağlamış durumdalar.Mehmet'te olmazsa halimiz perişan .Sonuç olarak ya bayburt takımı bir yerde hata yapıyor ya da bizim yöneticiler bir yerde hata yapıyor.Kimin hata yaptığını sezon sonunda veya ligin sonlarına doğru göreceğiz.Mehmet'e bel bağlamış durumdayız ama yönetim bunu dörmüyor.Herkes bu takıma forvet gerekli diyor yönetim ise bu takıma forvet gerekli değil diyor.

Yorumu oyla      6      4  
ÖRNEK ALIN 27 Ocak 2016 Çarşamba 19:20

Helal olsun Bayburtlu yöneticilere.Bizden oltan'ı alan Bayburt şimdide düzcespordan murat Akgül'ü aldı daha önceden de fatih aratla birlikte forvet mevkiini güçlendirdi.Biz ise mehmetin sakatlanmaması için dua etmekten başka bir şansımız yok.Bu arada transferi de bitirmişler bizim yöneticiler

Yorumu oyla      6      4  
PRİM VERMEK 27 Ocak 2016 Çarşamba 18:50

Altay Yönetimi Tire maçından önce 750 TL olan galibiyet primlerine zam yaparak futbolcuları motive etmeyi planladığı öğrenildi. Başkan Cihangir Marmara, Altay'ın evinde 2-0 geriden gelip, 3-2 kazandığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi primi 1000 TL'ye çıkarmıştı.

Yorumu oyla      6      4  
BİR ŞANS DAHA VERİN 27 Ocak 2016 Çarşamba 09:36

Daha önce erzurumsporda oynamış daha sonra düzcespora gitmiş olan ve ligin ilk yarısında toplam 10 gol kaydederek gol krallığı sıralamasında dördüncü sırada yer alan murat Akgül'ü Erzurumspor yönetimi transfer etmeli bence.Çünkü hem erzurumu tanıyor hem de ligi biliyor.

Yorumu oyla      6      4  
HOCA İSTİFA ETT 25 Ocak 2016 Pazartesi 20:03

Erzurumsporumuzla aynı grupta mücadele eden dört haftadır galibiyet alamayıp son sıralara doğru giden düzcesporun hocası istifa etti.Gelecek hafta BAY geçecek olan düzcespor yeni hocasıyla çıkacağı ilk maç Kızılcabölük maçıdır.Kızılcabölük maçını kendi evinde oynayacaktır.

Yorumu oyla      6      6  
ARA DÖNEMİ TRANSFERLER 24 Ocak 2016 Pazar 22:06

BİZE DAHA EVVELDEN UĞUR UTLU ALDIĞIMIZI FAKAT T BONSERVİS PARASI ÖDEMEMEYELİM DİYE ŞUBAT 1 i BEKLİYORUZ AMA NE YAZIK Kİ BUĞÜN A.DEMİR KARTASLSPOR MAÇINDA 8 NOLU FORMA İLE OYNAYAN UĞUR UTLU NUN KARTASPOR DA KALDIĞINI VE ERZURUMSPORLA ANLAŞAMADIĞINI SAYIN BAŞKAN SÜHA BEY OLMAYAN TRANSFERDE PEŞİNEN KONUŞMASINADA BİR ANLAM VEREMEDİM ÇÜNKÜ İNSANLARI UMUTLANDIRMAK HİÇ DE GÜZEL DEĞİL HER ZAMAN NET KONUŞACAN Kİ İNSANLAR DEVAMLI PEŞİNDEN GELSİN İNŞALLAH YANILIRIM

Yorumu oyla      7      4  
KADRO DIŞI 24 Ocak 2016 Pazar 17:12

Yeni Malatyaspor Aydın Çetin, Yakup Alkan vb bir kaç futbolcuyu kadro dışı bırakmış.Bu iki isim forvette oynuyor.Bu bilgiyi vermemin sebebi erzurumun malatyadan bazı futbolcularla geçmişte ilgilenmiş olduğundan dolayı

Yorumu oyla      8      5  
FORVET TRANSFERİ ŞART 24 Ocak 2016 Pazar 15:53

Bence ali demirhan ve yönetimi bir forvet transferi daha yapmalıdır.Tire takımı sorunsuz ilerliyor ve Allah korusun Mehmet'e bir şey olursa takım hem birinciliği hem de ikinciliği büyük ihtimalle kaybeder.Artık erzurumun kaybedecek senesi yok ve risk almaya değmez.Risk almayın ve yeni bir forvet alın.Sayın yönetim forvet almayarak riske girmiştir.Dua ediyorlar ki mehmete bir şey olmasın

Yorumu oyla      8      4  
ERTELEME 24 Ocak 2016 Pazar 14:03

Aşkalenin maçı ve Erzurum amatör lig maçları ertelendi.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali Kahraman’dan özel sporculara övgü
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonasında ...
Uluslararası Buz Tırmanış Festivali başlıyor
Türkiye’nin ilk "Uluslararası Buz Tırmanış Festivali", Erzurum’un Uzundere ilçesinde başlıyor.
78 il Erzurum’da buluştu
Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve ...
 
Kar Şehrinde yeşil stad
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Stadı, ...
Erzurumspor'da tempo yükseliyor
YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1. Grubun 22. haftasında sahasında oynayacağı ...
Cizrespor maçı ertelendi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta bu hafta sonu Cizrespor ile B. B. Erzurumspor ...
 
Erzurumspor’a 2016’nın ilk cezası
R.DAĞ_Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ...
Palandöken öğrencileri bekliyor
Kar kalınlığının 107 santimetreyi bulduğu Palandöken Kayak Merkezi, sömestr ...
Kış spor okulları 2016 dönemi başladı
Büyükşehir Belediyesi’nin Kış Spor Okulları açıldı. Açılış programı Erzurum ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva