ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SPOR
14 Aralık 2014 Pazar - 15:50

1 gol, 3 puan, sadece o kadar..!

Evinde ağırladığı Silivrispor’u vasat bir futbolla 1-0 yenerek 3 puan alan Erzurumspor, toplamda 7, iç sahada ise 4’üncü galibiyetini aldı.Erzurumspor 10'unculuktan 6'ıncı sıraya yükseldi.

1 gol, 3 puan, sadece o kadar..!

Evinde ağırladığı Silivrispor’u vasat bir futbolla 1-0 yenerek 3 puan alan Erzurumspor, toplamda 7, iç sahada ise 4’üncü galibiyetini aldı. Eksiye düşen averajını artıya çeviremeyen mavibeyazlı ekip, ilk yarının bitimine bir hafta kala, kötü oyunu, takım görüntüsünden uzak anlayışı ile yine ümit vermedi. Sıradan bir takım görüntüsünden yine kurtulamayan Erzurumspor yeni hocasına 3 puan hediye ederken, oyunuyla taraftarını düşünmeye itti.

DENİZ OYUNDA MIYDI?...

Turhan Özyazanlar Teknik Direktörlüğünde ilk maçına çıkan Erzurumspor maçı galibiyet ile bitirmesine rağmen, defans ve orta saha uyumsuzluğu, forvette golcü eksiği, orta sahada gol organizasyonu gerçekleştirecek kurgu eksikliği ile tepkileri çekti.  Forvette Deniz Sert’in oyunda kaldığı süre içindeki etkisizliği yine takımı on kişi bıraktı.

ARTIK TRANSFER ZAMANI

Erzurumspor’da elde edilen galibiyete rağmen, birkaç futbolcu dışında, genel isteksizlik tablosu Silivrispor maçında değişmedi. Rakibe orta sahada baskı oluşturamayan, forvette gol arayışlarını yalnızca kanatlara yükleyen takımda yeni transfer sesleri yükselmeye başladı.  Erzurumspor yönetiminin devre arasında transfer yapacağı yolundaki söylentilerde spor gündemine girdi.

TAKIM ÜMİT VERMİYOR

Mavibeyazlı ekip Bayburt Gurup Özel idare maçında olduğu gibi oynamadan kazandı. Sezona şampiyonluk ve ikinci lig hedefiyle başlayan takım, transfer yapılmaması durumunda, ilerisi için ümit vermekten oldukça uzak bir görüntü çizdi. Şampiyonluk hedefine motive olamamış futbolcuların çokluğu yine dikkatlerden kaçmadı.

TARAFTAR ELİNDEN GELENİ YAPTI

Maçta çok az sayıda taraftar izledi. Erzin Belediyespor yenilgisi, maçın naklen yayınlanması ve şehirde Winterfest düzenlemesi seyirci sayısını olumsuz etkiledi. Karşılaşmayı izleyen az sayıdaki taraftar tezahüratlarıyla takımı ateşlemeye çalıştı. Bayburt Gurup Özel idare maçından sonra Erzin Belediyespor karşılaşmasında da 25’inci dakika şovu yapmayan taraftar, Silivrispor maçının aynı dakikalarında yine sessiz kaldı.

İLK ATAK ERZURUMSPOR’DAN GELDİ

İlk beş dakika orta saha mücadelesi şeklinde geçti.  Erzurumspor 3’üncü dakikada yakaladığı gol fırsatını değerlendiremedi. 6’ıncı dakikada Cebrail kaleciyle karşı karşıya kaldı, kaleci Rasim Mutlu gole izin vermedi.13’üncü dakikada konuk ekipten Ali Koçak yüzde yüzlük gol fırsatını değerlendiremedi, defans topu kornere attı.

BUZLU ZEMİN OYUNU OLUMSUZ ETKİLEDİ

Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz geçildi. Konuk ekip kısa toplarla buzlu zemin üzerinde oyun kurmaya çalışırken, Erzurumspor yoğunluklu olarak sağ kanattan Cebrail Serçek ile gol aradı. Mavibeyazlı ekipte orta saha sorunu yine nüksetti. Ekrem Sütçü’nün yedek olduğu karşılaşmada mavi beyazlı ekip ilk 20 dakikada organize atak geliştiremedi.

ALİ KOÇAK İLK YARIDA ŞOV YAPTI

21’inci dakikada Konuk ekip Ali Koçak’la yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Ali Koçak ceza sahası önünde buluştuğu topu auta attı. Erzurumspor’da Cebrail Serçek 19 ve 24’üncü dakikada boş pozisyonda yakaladığı topları dışarıya ortaladı. Konuk takım defansı ceza sahası içinde top tutmayarak, baskı geldiğinde topu taça atarak takımı rahatlattı.

VASAT FUTBOL

Maçın ilk 30 dakikası vasat bir futbolla ve golsüz geçildi. Erzurumspor’un taktiksiz oynuyormuş gibi oyun kuramaması dikkatleri çekti. Rastgele toplarla kendi sahasından çıkan Mavibeyazlı ekipte, Deniz Sert defans üzerinde baskı kuramayınca, Silivrispor, mavibeyazlı atakları kesmekte zorlanmadı. Silivrispor sağ kanattan geliştirdiği ataklarla etkili oldu.

ERZURUMSPOR ORTASAHASI YİNE YOKTU

Erzurumspor’un oyun kuramamasına rağmen, konuk takım özellikle orta sahada iyi organize oldu. Samet Albayrak ve Ender Kılıç’ın taşıdığı toplarla gol arayan ekip, pas yüzdesi olarak da Erzurumspor’dan başarılı göründü. Erzurumspor maçın ilk yarım saatinde bir köşe atışı kullanırken, konuk ekip 4 atış yaptı.

İKİ TAKIM AYNI TAKTİKLE OYNADI

Her iki takımda maçın ilk yarısında 4+4+2 taktiğiyle oynadı. Koşmayan, fiziki eksikliği oyununa yansıyan Deniz Sert başarılı performans gösteremedi, Cebrail Serçek ise boş ortalarla gol pozisyonu aradı. Mavi beyazlı ekibin sol kanadında yer alan Sefer Sever ise istediği topları alamayınca, maçın ilk yarısında etkili bir performans gösteremedi.

İLK YARININ HAKİMİ SİLİVRİSPOR OLDU

43’üncü dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu Mikail üzümcü kullandı. Kaleci Rasim Mutlu topa hakim oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. Mavibeyazlı oyuncuların maçın ilk 45 dakikanın 6 dakikalık bölümü dışında isteksiz oyunu dikkat çekti. Doğa İşeri her zamanki çalışkanlığı içinde oyuna katkı sağlamaya çalışırken, Deniz Sert sahada gezindi. Maçın 25 ve 45’inci dakikaları arasında oyunun hakimi Silivrispor oldu. İlk yarının özeti: Silivrispor oynadı, Erzurumspor seyretti.

İLK YARININ EN’LERİ

 Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekipten İrfan Bal, Samet Albayrak, Ali koçak öne çıkan isimlerdi. İrfan Bal pas ve ortalarıyla etkili olurken, Ali Koçak driplingleri, birebirde adam geçmesiyle Erzurumspor defansını zorladı. Erzurumspor’da ise öne çıkan tek futbolcu, konuk ekibin gollük  pozisyonlarını başarıyla önleyen Anıl Atağ’dı.

HAKEMLERİN İLK YARI PERFORMANSI

Maçın orta hakemi Gürel Uzuner ilk yarıda yan hakemlerle birlikte başarılı bir performans sergiledi. Tatlı sert futbola izin veren orta hakem Uzuner, oyunu kesmemeye özel dikkat gösterdi. Karşılaşmanın yan hakemleri ise orta hakemle uyum sağlayarak, başarılı kararlar verdiler ve ofsayt kararlarında haklı çıktılar. Orta hakem ilk yarıda kart göstermedi.

MİKAİL ÜZÜMCÜ FAKTÖRÜ

Maçın ilk yarısında dikkat çeken bir diğer husus ta Mikail Üzümcü’nün oyuna adapte olmamasıydı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Erzurumspor Deniz Sert, Yılmaz Can Taşkıran değişikliğiyle girdi. İlk atak Erzurumspor’dan geldi, Mikail Üzümcü’nün ceza sahası önünden attığı şutu kaleci Rasim Mutlu uçarak önledi. 46’ıncı dakikada Yılmaz Can Taşkıran’ın kafa topu üst direğe çıkarak auta çıktı.

ORTA SAHA MÜCADELESİ

Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk beş dakikasında Erzurumspor yaptığı iki köşe vuruşunu gole çeviremedi. Gol arayışlarını Cebrail Serçek, Yılmaz Can Taşkıran ve Sefer Sever’le yapan Erzurumspor’da orta saha forveti topla buluşturamayınca ilk beş dakikalık baskı yerini orta saha mücadelesine bıraktı. Karşılaşmanın 55’İnci dakikası da golsüz geçildi.

KONUK TAKIM OYUNUN İNİSİYATİFİNİ ALDI

65’inci dakikada Konuk takımdan Ender Kılıç kaleci Anıl  atağile karşı karşıya kaldı. Savunmadan Fatih Gültekin topu kornere attı.  68’inci dakikada Murat Kar Özgür Ergün’ün yerine oyuna girdi.Konuk takım karşılaşmanın ikinci yarısının 30 dakikasında orta saha ağırlıklı oyunu tercih etti. Zaman zaman 9 kişi ile defans yaptı.

GOL 74’TE GELDİ

Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında Mikail Üzümcü’nun kullandığı serbest vuruşta topu tamamlayan Fatih Gültekin Erzurumspor’U 1-0 öne geçirdi. Fatih Gültekin İstanbul Güngörenspor maçından sonra bu karşılaşmada ikinci, kariyerinde ise 26’ıncı golünü kaydetti. 77’inci dakikada Yasin Yener yerini Ekrem Sütçü’ye bıraktı.

GOLDEN SONRA SİLİVRİSPOR OYUNDAN DÜŞTÜ

Oğuzhan Düzenli Orhan Pamukçu’nun yerine oyuna girdi. Gol sonrası büyük bir şok yaşayan Sİlivrispor 80’inci dakikaya kadar oyundan düştü. İlk yarının başarılı ismi Ali Koçak orta sahaya çakılı kalınca Silivrispor organize atak geliştiremedi ve takımın pas yüzdesi düştü. Erzurumsporlu futbolcular ise topu orta sahada tutarak kontrollü bir oyun sergiledi.

KAÇAN GOLLER

87’inci dakikada konuk ekipten İsmail Düzenli yerini Ömer Polat’a, mavibeyazlı ekipten ise Emre Yüksektepe yerini Hüseyin Cihan Avcu’ya bıraktı. 90’ıncı dakikada Ekrem Sütçü’nün attığı pasla kaleciyle karşı karşıya kalan Sefer Sever topu kaleciye nişanladı, dönen topta rakip takımdan İsmail gollük fırsatı kullanamadı. Karşılaşma 74’üncü dakikada Fatih Gültekin’in attığı golle 1-0 Erzurumspor’Un üstünlüğü ile sona erdi.

7’İNCİ GALİBİYET

Erzurumspor 16’ıncı maçında 7’inci galibiyetini aldı. Toplamda 3 de beraberliği bulunan ekip puanını 24’e yükseltirken, attığı gol sayısını da 17’ye çıkardı. Mavibeyazlı ekip iç sahada da 4’üncü kez galip geldi. Evinde 2 beraberlik ve 3 yenilgisi olan takım. Attığı 9 gole karşılık, 6 gol yedi ve iç sahada 14’üncü puanını kazandı.

ERZURUMSPOR 11’İ

Turhan Özyazanlar teknik yönetimindeki Erzurumspor maça, Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, İbrahim Demirer, Emrah Çalışlar, Doğa İşeri, Sefer Sever, Yasin Yener, Mikail Üzümcü, Cebrail Serçek, Fatih Gültekin, Deniz Sert 11’iyle çıktı. Mavibeyazlı ekipte İlker Günay, Ekrem Sütçü, Yılmaz Can Taşkıran, Alper Günay, Hüseyin Cihan Avcu, Murat Akgül, Orhun Öztürk yedek listede yer aldı.

SİLİVRİSPOR İLK 11’i

Konuk Silivrispor’un ilk 11’iRasim Mutlu, Oğuz Yavuz, Muhsin Polat, Orhan Pamukçu, Şemsettin Ender Kılıç, Ali Koçak, İrfan Bal, Özgür Ergün, Mustafa Kaya, Samet Albayrak, İsmail Düzgün’den oluştu. İsmail Çiçek, Murat Kar, Oğuzhan Düzenli, Tahir Kurtuluş, Yunus Aydın, Ömer Polat, Yemen Taş ise 18 kişilik kadroya girdi.

MAÇIN HAKEMLERİ

Erzurumspor’un evinde oynadığı Silivrispor karşılaşmasını Ankara Bölgesi hakemlerinden Gürel Uzuner yönetiyor. Ankara Bölgesi hakemleri Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Mustafa Çavuş’un yan hakemlikleri üslendikleri maçta, yine aynı bölgeden Barış Bakırcıoğlu dördüncü hakemliği yürütüyor. Karşılaşmada Kemal Çakmak ise gözlemci olarak bulunuyor..

GURUP SIRALAMASI

3’üncü gurupta 16’ıncı hafta sonunda Beylerbeyispor ile deplasmanda berabere kalan Sakaryaspor 30 puanla liderliğini sürdürdü.  28 puanlı Kahramanmaraş Belediyespor 2’inci sırayı alırken,  27 puanlı Beylerbeyispor üçüncü sıraya indi. 25 puanlı iki takımdan bir maç eksiği bulunan Ankarademirspor 4, bu hafta Erzurumspor’un rakibi olacak olan Anadolu Üsküdar ise beşinci sırayı paylaştı.  24 puanlı Erzurumspor ise altıncı sıraya yükseldi.

HAFTANIN EN’LERİ

Spor oto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 16’ıncı haftada oynanan 8 maçta 26 gol kaydedildi. 6 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, bir maç berabere bitti, deplasmanda kazanan tek ekip ise Sandıklıspor oldu. Sandıklıspor’un Orhangazispor’u 3-1 mağlup etmesi haftanın sürpriz soncu olarak değerlendirildi. En gollü maç ise 4-3 ev sahibi ekibin galibiyeti ile sonuçlanan İstanbul Güngörenspor-Balçova Yaşamspor karşılaşması olarak belirlendi.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Kazım Karabakir

HAKEMLER: Gürel Uzuner xxx, Hilmi Göktürk İmamoğlu xxx, Mustafa Çavuş xxx

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Anıl xxx, Emre xxx (Dak.89 Hüseyin Cihan x) Doğa xxx, Sefer xxx, Mikail xxx, Cebrail xxx, Yasin xx (Dak. 78 Ekrem x), Fatih Gültekin xxx, Emrah xxx, Deniz xx (Dak. 46 Yılmaz Can xx), İbrahim xxx

SİLİVRİSPOR: Rasim xx, Oğuz xx, Muhsin xx, Orhan xx (Dak. 84 Oğuzhanx), Şemsettin xx, Ali xx, İrfan xxx, Özgür xx (Dak. 69 Murat x), Mustafa xx, Samet xx, İsmail xx (Dak 88 Yunus x)

GOL: Dak. 79 Fatih Gültekin (BB Erzurumspor)

SARIKART: Mikail, Emrah (BB Erzurumspor), Oğuz (Silivrispor)

 

HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI                    

Erzin Belediyespor 2-0 Van BBSK                            

Beylerbeyi 1-1 Sakaryaspor

Kahramanmaraş BBSK 1-0 Kayseri Şekerspor                    

Orhangazispor 1-3 Sandıklıspor

Etimesgut Belediyespor 3-1 Bergama Belediyespor       

BB Erzurumspor 1-0 Silivrispor  

İstanbul Güngörenspor 4-3 Balçova Yaşamspor                                              

Bayburt Grup Özel İdare 4-1 Ayvalıkgücü Belediyespor

 

17’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

Bergama Belediyespor - Beylerbeyispor

Sandıklıspor - İstanbul Güngörenspor

Sakaryaspor A.Ş. - Orhangazispor

Silivrispor - Erzin Belediyespor

Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Erzurumspor

Van Büyükşehir Belediyespor - Etimesgut Bld. Spor

Ayvalıkgücü Bld.Spor - Ankara Demirspor

Balçova Yaşam Spor - Kahramanmaraş B.Ş.B.

Kayseri Şekerspor - Bayburt Grup Özel İdare 

 
Türkiye’nin ilk engelli takımı Erzurum’da kuruldu
 
Otomobil kanala uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
YORUMLAR
Toplam 41 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DÜZELTME 18 Aralık 2014 Perşembe 18:07

Erzin değil KAYSERİ ŞEKER olacaktı

Yorumu oyla      6      4  
CEZAMIZ BELLİ OLDU 18 Aralık 2014 Perşembe 18:06

B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Kulübü'nün 14.12.2014 tarihinde oynanan B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR - SİLİVRİSPOR Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA VE 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına. 2.yarı oynanacak olan ERZİN maçı seyircisiz.Bu yıl ki kadar ceza hiçbir yıl almamıştık.

Yorumu oyla      6      4  
YÖNETİM BELİRLİYOR 18 Aralık 2014 Perşembe 12:40

Antalyadan gelen futbolcu ile anlaşılıyor ama sonradan hoca onay verirse takıma gelecek deniliyor.Benim bildiğim transfer de hoca futbolcuyu belirler yönetim gider o futbolcuyu ile görüşür ama bizde tam tersi yönetim belirliyor daha sonra hocaya soruluyor.O zaman başarısızlık olduğu zaman hocaya yüklenmek haksızlık olur asıl yönetime yüklenmek gerekir çünkü transferi hoca belirlemiyor yönetim belirliyor

Yorumu oyla      6      4  
hıııı 18 Aralık 2014 Perşembe 12:33

deniz sefer e çıkıyor

Yorumu oyla      6      4  
KART CEZALISI 18 Aralık 2014 Perşembe 11:33

En önemli oyuncularımızdan biri olan Mikail üzümcü 4 sarı karta ulaştığı için Anadolu Üsküdar maçında yer alamayacak.

Yorumu oyla      6      4  
İSTATİSTİKLER 17 Aralık 2014 Çarşamba 22:45

bu futbolcunun istatistiklerine bakınca anlarsınız nasıl bir futbolcu olduğunu.Ben bu futbolcu hakkında ümitsizim.Ben daha iyisini beklerdim yönetimden.Profesyonel olarak 10 maç toplam olarak ise 52 maç oynamış.Toplam 26 gol atmış ve bu 26 golün sadece 2 tanesini profesyonel oynadığı zaman artmış.

Yorumu oyla      6      4  
17 Aralık 2014 Çarşamba 22:31

1.ile arada 6 puan fark varken ve senin de lig lideri olman gerekirken sen gidip a takımda 3 maçta toplam 20 dakika ve genel olarak ta bir sezonda 9 maçta forma girmiş 2 gol atmış bir futbolcu mu alınır acaba ?Hem de bu futbolcu bir forvet .Murat bile bize gelmeden önce 8 gol atmış ama bizde daha gol atamadı.

Yorumu oyla      6      4  
HABER 17 Aralık 2014 Çarşamba 16:31

Bir taraftar sitesinde şöyle bir mesaj paylaşılmış ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilmiyorum ama önemli olduğu için paylaşmak istedim.bende görüştüm seddarla fakat ayağında 3. derece yırtık bide çapraz bağlarda kopma var zaten alsakta yaramaz . seddar tabi gelmek istiyor burdan iyi takım bulamaz okadarda iyi bir topçu değil yani . seddar arkadaşım olsada ben erzurumsporluyum ve erzurum spor için hayırlı olanı alınmaması.(https://www.facebook.com/BBErzurumspor)

Yorumu oyla      6      4  
TRANSFER YAPMAYI BİLMİYORLAR 16 Aralık 2014 Salı 22:14

Bizim yönetim transfer yapmayı bilmiyor.Bu yönetim olduğu sürece yapılan forvet transferlerinden benim hatırladığı kadarıyla deniz kadar fayda sağlayan olmadı .Bir Abuzer alındı , bir murat alındı ikisinin de faydası olmadı hatta muratın hiçbir faydası olmadı adam gol bile atamadı.

Yorumu oyla      8      5  
YANLIŞ TRANSFER POLİTİKASI 16 Aralık 2014 Salı 20:41

BB Erzurumspor haftalar önce prensip anlaşmasına vardığı Antalyasporlu forvet SEDDAR KARAMAN için yeni Teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın kararını bekliyor

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye’nin ilk engelli takımı Erzurum’da kuruldu
Türkiye’nin tek Tekerlekli Sandalye Curling takımı Erzurum’da kuruldu. ...
Winterfest’te buz sporları şöleni
Erzurum’da düzenlenen” Winterfest 2014” kış festivali etkinlikleri curling, ...
Cumhuriyet Caddesi’nde kayaklı koşu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen “Winter Fest Festivali” ...
 
Biz yenildik Bayburt fark attı
Erzurumspor’un evinde ve ligin ilk maçında yenildiği Ayvalıkgücü Belediyespor’a ...
Sezonun ilk kayak yarışı Palandöken’de yapıldı
Erzurum’da “Winterfest 2014” kış festivali kapsamında Türkiye Kayak Şampiyonası ...
Nazilli maçını Dadaş hakemler yönetecek
Nazilli Belediyespor-Göztepe karşılaşmasını Erzurum bölgesinden Bora Budak ...
 
Sporda ETÜ-GHSİM işbirliği
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Üniversitesi ve ...
Erzurumlu Taekwondocular madalya ile döndü
Antalya’da yapılan Turkish Open Taekwondo Championchip’da Erzurumlu taekwondocular madalya kazandı.
Silivrispor maçını Uzuner yönetecek
Erzurumspor’un evinde oynayacağı Silivrispor karşılaşmasını Ankara Bölgesi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva