ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
HABERLER>GUNCEL
10 Mart 2014 Pazartesi - 03:14

'Efkan Ala, Dadaşların balası, yiğitlerin alası'

Ala, Ayvalı Köyü girişinde kalabalık grup tarafından, "Efkan Ala, Dadaşların balası, yiğitlerin alası, bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin" yazılı pankartlarla karşılandı.

 Efkan Ala, Dadaşların balası, yiğitlerin alası

İçişleri Bakanı Efkan Ala Oltu, Şenkaya, Olur ve Uzundere’de incelemelerde bulundu.

Cumartesi günü Oltu’ya gelen Bakan Ala’yı burada Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, Belediye Başkanı İbrahim Ziyret ve çok sayıda Oltulu hemşehrisi karşıladı.

Belediye Kültür Merkezinde ilçe esnafıyla bir araya gelen Bakan Ala burada yaptığı konuşmada, “Siyasi istikrar Türkiye'nin en önemli kazanımıdır. 2000'li yıllarda yeni bir anlayış, yeni bir vizyon tekrar devreye girdi. Biz siyasi istikrarla dünyada her yerde kriz varken bu ekonomik başarıyı kazandık, elde ettik. Bu siyasi istikrar Allah muhafaza elimizden giderse, çok büyük sıkıntılarla karşılaşacağımızı biliyorlar. Onun için bu siyasi istikrara zaman zaman saldırıyorlar. Merak etmeyin, bu siyasi istikrar sizin desteğinizle 30 Mart akşamı tekrar mühürlenecek, tahkim edilecek ve 2023 hedeflerine doğru ilerleyeceğiz. Kardeşlerim siz beni yetiştirdiniz. Biz bir işi aldık mı adam gibi yapmaya çalışırız. Ben orada duracaktım ki, ben orada işimi doğru dürüst yapacaktım ki Başbakanımız Türkiye'yi, dünyayı dolaşsın. Ben de dolaşırsam o zaman o işi kim yapacak. Başbakanımız beni şimdi bu alana çekti, siyasetçi oldum. Şimdi de tutana aşkolsun. Benim bundan sonraki işim budur. Bundan sonra belki görmekten bıkacaksınız. Ama bıktırıncaya kadar geleceğiz." dedi. Programın ardından bakan Ala geceyi babaevinde geçirdi.

GÖKÇEDERE VE ŞENKAYA ZİYARETİ

Sabah ilk olarak Gökçedere Köyü’ne hareket eden Bakan Ala ve beraberindekiler burada köylülerin yoğun ilgisi ile karşılaştılar.İçişleri Bakanı Ala ve Vali Altıparmak daha sonra Şenkayalılarla bir araya geldi. Bakan Ala ve beraberindekileri Şenkaya Kaymakamı Murat Şener, Belediye Başkanı Görbil Özcan ve protokol mensupları ilçe girişinde karşıladı.

Şenkayalılar, Bakan Ala’yı davul zurna ile karşılayarak yoğun ilgi gösterdi. Bakan Ala burada ilkokul öğretmeni Nazlı Özkan’ı ziyaret etti. İçişleri Bakanı Ala; "Kendisinden sadece eğitim değil, terbiyede aldığım beni yetiştiren hocamdır. Benim kişiliğimin oluşmasında en çok annemden sonra katkısı olan öğretmenimdir. Hayatıma yön veren değerli öğretmenin ilkokul öğretmenim" dedi.

  Nazlı Özkan ise, "Çok gurur duyuyorum. Şenkaya ücra bir yer. Buralara kadar geldiği için bizleri halkımızı unutmadığın için çok teşekkür ediyorum çok büyük gurur duyuyorum" dedi.

  "BERABER OLACAĞIZ, BİRLİKTE OLACAĞIZ, BİRLİKTE MESELELERİ PAYLAŞACAĞIZ”

Burada halka hitap eden Bakan Ala birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Beraber olacağız, birlikte olacağız, birlikte meseleleri paylaşacağız ve Şenkaya için Türkiye için Bölgemiz için en iyi olanı yapacağız. Ben de kardeşiniz olarak elimden geleni ardıma koymayacağım. Şenkaya ve bölgemize hizmet edeceğim. Bu bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmayacağız" dedi.

Şenkaya’daki programının ardından helikopterle Olur İlçesine geçen Bakan Ala ve beraberindeki heyet Olurlulardan da büyük ilgi gördü. Bakan Ala Olur, Ayvalı Köyü ve Uzundere ilçelerinde de kendisini bekleyen vatandaşlara konuştu.

‘EFKAN ALA, DADAŞLARIN BALASI, YİĞİTLERİN ALASI’

Ala, Ayvalı Köyü girişinde kalabalık grup tarafından, "Efkan Ala, Dadaşların balası, yiğitlerin alası, bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin" yazılı pankartlarla karşılandı.

Vatandaşlardan destek isteyen Ala, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini belirterek, istikrarın sürmesi için desteğin önemli olduğunu ifade etti.

“SİYASİ İRADEYE, O İRADEYİ SİYASETE VEREN HALKIMIZIN DIŞINDA KİMSE İSTİKAMET ÇİZEMEZ”

Daha sonra, Uzundere ilçesine geçen Bakan Ala, Vali Altıparmak ve beraberindekiler kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştı.

Partisinin seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Bakan Ala, Halis Özsoy Caddesi'nde oluşturulan platformda yaptığı konuşmada, vatandaşlardan aldıkları güçle, Türkiye'de kurdukları siyasal istikrarla, 11 yıldır sadece ülke genelinde değil, çok sayıda ülkede sorun varsa çözmeye, restore etmeye çalıştıklarını söyledi.

Bakan Ala: "Sizden aldığımız yetkiyle, Türkiye'de hak ve özgürlüklerin, din ve vicdan özgürlüğünün, değerlerimizin önünde hangi set varsa yıktık, geçtik. 76 milyon insanımıza hürriyetleri, hürriyet yaptık. Üniversiteleri, üniversite yaptık. Kardeşlerimiz başı açık, başörtülü üniversiteye de giriyor, devlet dairelerinde istihdam ediliyor, öğretmen olabiliyor. Bunları siz istediniz, biz yaptık" diye konuştu.

Bundan sonra da talep edilenlerin yapılacağını vurgulayan Ala, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz İstanbul'da, Ankara'da 3-5 jakobenin, 4 müttefikin statükoyla korudukları tuzağın ya da şantajın istediğini yapmayız çünkü biz sizden ilham, istikamet alıyoruz. Siyasi iradeye, o iradeyi siyasete veren halkımızın dışında kimse istikamet çizemez. Bunu 11 yıldır yaparak, uygulayarak gösterdik. Biz hayaller kurmadık, vaatler verdik ve yerine getirdik."

Konuşmasının ardından caddedeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Ala, helikopterle Erzurum Havalimanı'na geçti, daha sonra özel uçakla Ankara'ya hareket etti. KAYNAK:ERZURUM VALİLİĞİ WEB SİTESİ

 
erzurum diyanetsen. org yayın hayatına başladı
 
Ovit Geçidi ulaşıma açıldı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
siyami 10 Mart 2014 Pazartesi 16:02

neden hiç yorum yok....

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SÖYLEŞİ: Gurbetteki ERZURUM-Süleyman Güraksın
Bu haftadan itibaren başlattığımız ‘Gurbetteki ERZURUM’ başlıklı söyleşilerimizin ...
Topbaş: ‘Erzurumlu..Anadolu’nun güzel insanları..’
Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı dolayısıyla Bostancı ...
Yavilioğlu’ndan Alvarlı Efe vurgusu
Yavilioğlu, Erzurumlu Alvarlı Muhammet Lütfü Efendi’nin bu bölgede vermiş ...
 
Kadınlar Gününü karanfille kutladılar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Palandöken Belediye Başkanı ve Başkan ...
Yılın annesine hediye yağdı
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Küçükler ve eşi Ayşe Küçükler’in maddi durum çerçevesinde
4 bin 520 paket kaçak sigara ele geçirildi
Erzurum’da polis ekiplerinin şüphelenerek durdurdukları otomobilde yapılan ...
 
‘Kadına şiddete Hayır…!’
Mobbing ile Mücadele Derneği Erzurum Temsilci Başkanı Jale Hülya Alcan, ...
AÖF, kadın sorunlarına ışık tuttu
Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, dünya kadınlar gününün ülkemizde ...
Bakan Güllüce Doğu turunda
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a geldi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva