ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Emniyetten silah operasyonu
Emniyetten silah operasyonu
Sarıkamış-Kağızman yolunda heyelan
Sarıkamış-Kağızman yolunda heyelan
Müftülükten iyilik sofrası
Müftülükten iyilik sofrası
Yine oyuncak patlayıcı kazası!!!
Yine oyuncak patlayıcı kazası!!!
Uçar: ‘Vatandaşın talebi bizim için kıymetli’
Uçar: ‘Vatandaşın talebi bizim için kıymetli’
HABERLER>SİYASET
17 Mart 2010 Çarşamba - 07:16

Türker, Erzurum’a geliyor

Samet ÖZÜNAL/GHA/Sol parti liderlerinin gözü Erzurum’a çevrildi. CHP Genel Başkanı Baykal’ın ardından, DSP Genel Başkanı Türker de, Erzurum’a gelmek için yolculuk hazırlıklarına başladı. DSP Lideri Türker, partisinin Erzurum İl Kongresi’ne katılmak üzere 4 Nisan’da Erzurum’a gelecek.

Türker, Erzurum’a geliyor

Sol parti liderlerinin gözü Erzurum’a çevrildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ardından, DSP Genel Başkanı Masum Türker de, Erzurum’a gelmek için yolculuk hazırlıklarına başladı. DSP Lideri Türker, partisinin Erzurum İl Kongresi’ne katılmak üzere 4 Nisan’da Erzurum’a gelecek.
//İL KONGRESİNE KATILACAK
Demokratik Sol Parti (DSP) Erzurum İl Başkanı Tuncer Suer, partisinin il kongresinin 4 Nisan’da yapılacağını bildirdi. Tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından il kongresi için hazırlıklara başladıklarını belirten Suer, DSP’nin Erzurum İl Başkanlığı kongresinde, çok önemli bir konukları olacağını ifade ederek, “Kongremize, Sayın Genel Başkanımız Masum Türker Beyefendi de teşrif edecekler.” dedi.
//SUER’DEN AÇIKLAMA
DSP Lideri Masum Türker’in, Erzurum’a ilk gelişinin olmadığını, daha önce de çeşitli vesilelerle Erzurum’a gelip partililerle kaynaştığına dikkati çeken Suer, “Sayın Genel Başkanımız, Erzurum’u yakından tanıyan ve çok iyi bilen bir siyasetçi. Özellikle de, Anadolu’nun karış karış gezilmesi gerektiğini ve halkla bütünleşmeyi savunan bir parti lideri. Partimizin il kongresi vesilesiyle Erzurum’a gelecek olan Sayın Genel Başkanımız, Anadolu gezilerini ve seçim çalışmalarını da, yine Erzurum’la başlatmış olacak.” diye konuştu. DSP Genel Başkanı Türker’in, Türkiye’nin gündem ve gidişatına dair Erzurum’dan çok önemli mesajlar vereceğini kaydeden Suer, parti kongresinin oldukça coşkulu ve hareketli geçeceğini ifade etti.
//KONGRE HEYECANI VE ADAY SAYISI
Öte yandan DSP’nin Erzurum İl Başkanlığı kongresine yeniden aday olarak gireceğini açıklayan Suer, parti kulislerinde adaylık için bazı isimlerin dolaştığına vurgu yaparak, “Kongrede yarışacağımız adayların çıkması, en başta bizi sevindirir. Çünkü yapacağımız kongreyle, birçok siyasi partiye demokrasi dersi verme imkanı yakalamış oluruz. Şu ana kadar şahsımın dışında adaylık için resmi bir girişim yok, olunca da, DSP’nin siyaset anlayışı çerçevesinde her şeyden önce kendisine başarı dileklerinde biz bulunuruz.” ifadelerini kullandı.
Bu arada 4 Nisan’da Erzurum’a gelecek olan DSP Genel Başkanı Masum Türker’e, 2011 Kış Oyunları ile ilgili olarak mini bir gezi programı tasarladıklarını anlatan İl Başkanı Suer, “Sayın Genel Başkanımıza, Erzurum’un ev sahipliği yapacağı 2011 Kış Oyunları öncesinde yaptırılan tesisleri de gezdirmeyi düşünüyoruz.” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ’dan “memnuniyet süreci” yaklaşımı
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma ...
Palandöken'de Belediye-Halk dayanışması
Dilek BAYRAK/ Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Pazartesi ve ...
Büyükşehir araç filosuna takviye
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Mezarlık Müdürlüğü’nde ...
 
Çiftçi, güven tazeledi
SAMET ÖZÜNAL/GHA/ Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı ...
Erzurum Baykal’ı ağırladı
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin il kongresine katılmak üzere bugün Erzurum'a geldi.
Baykal’a tabure sürprizi
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tabure üzerinde konuşma yaparken, bir partilinin ...
 
Çığlık, demokratik açılımı anlattı
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet dağcı Çığlık, ev toplantılarında ...
“Erzurum gönül şehri”
samet özünal/gha/Erzurum’un CHP grubunda temsil edilmediğini, ama kendisi ...
Erzurum paydasında buluşma çağrısı
SAMET ÖZÜNAL/GHA/İlgi alanı her ne olursa olsun, tüm STK ve meslek kuruluşlarının, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dünya cehennemi yaşamak isteyen kıyas yapsın
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
İstiklal’in Şairi: Mehmet Akif ve 104 Yılın Mirası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva