ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Karayazı ve Karaçoban'da toplu açılış töreni
Karayazı ve Karaçoban'da toplu açılış töreni
Jandarmadan kaçak sigara operasyonu
Jandarmadan kaçak sigara operasyonu
Erzurum'da 51 düzensiz göçmen yakalandı
Erzurum'da 51 düzensiz göçmen yakalandı
Gençlik Fonuna 50 bin 944 başvuru
Gençlik Fonuna 50 bin 944 başvuru
Sanayi üretimi yıllık yüzde 7 arttı
Sanayi üretimi yıllık yüzde 7 arttı
HABERLER>SİYASET
1 Şubat 2010 Pazartesi - 05:44

TP'den grev yaklaşımı tepkisi

G.İSPİRLİ/TP İl Başkanı Ört Başbakan Erdoğan’ında geçmişte grevlere katıldığını belirterek, Başbakan’ın katıldığı grevlerle ilgili fotoğrafları basın kuruluşlarına dağıttı.

TP den grev yaklaşımı tepkisi

Türkiye Partisi Erzurum İl Başkanı Erdem Ört’ün Başbakan Erdoğan’ında geçmişte grevlere katıldığını belirterek, söz konusu fotoğrafları basın kuruluşlarına gönderdi.
Türkiye Partisi Erzurum İl Başkanı Erdem Ört, konuyla ilgili  yaptığı açıklama da şu görüşlere yer verdi; “Grev yapan işçilere çağdışı bir uygulama diye çıkışan Sayın Başbakan resimde de görüldüğü gibi grev yapmakla kalmayıp grev sözcülüğü de yapmıştır. Başbakan yapınca çağa uygun, tekel işçisi yapınca çağdışı oluyor demek ki! Daha önce ‘Ben değiştim, milli görüş gömleğini çıkardım’ diyen Sayın Başbakan gerçekten çok değişmiş ve geçmişte yaşadığı günleri ve işçi arkadaşlarını da çabuk unutmuştur. Sayın başbakan ve hükümeti değişmiş; fakat halkın ve ülkenin çıkarlarına fayda sağlayacak bir gelişim yakalayamamıştır. Türkiye Partisi olarak iktidara tavsiyemiz bu uzlaşmaz, kavgacı, halkıyla inatlaşan tutumdan vazgeçip işçileri ve ülke insanlarını sevindirecek ve bu mağduriyetten kurtaracak kararlar vermeleridir.Türkiye Partisi olarak işçileri defalarca ziyaret eden Sayın Genel Başkanımız Abdullatif Şener’le birlikte daima işçilere destek olup, pazartesi günkü toplantıdan olumsuz bir karar çıkması durumunda demokratik haklar çerçevesinde işçi eylemlerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
ERZURUM’UN SORUNU ÇOK
Erzurum’un sorunlarına değinen Ört, “ Tüm Türkiye ile birlikte Erzurum’da da gelinen nokta, bakanı ve iktidarda olan milletvekilleri olmasına rağmen içler acısıdır. Yollar köstebek yuvasına dönmüş, içecek temiz suyumuz dahi kalmamıştır. Ve Erzurum 2011 şehir olimpiyatlarına bırakın hazır hale gelmesini, tüm dünyaya rezil olacak bir durumdadır. Erzurumun tüm insanlarına, özellikle gençler ve bayanlara aktif siyasete katılmalarını, bu eskimiş ve köhnemiş siyaset zihniyetinden bu şehri kurtarmaları için çağrıda bulunuyoruz; gelin birleşelim diyoruz” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kemal 1 Şubat 2010 Pazartesi 16:37

bir işçi olarak teşekkür ederim başkanım başarılar

Yorumu oyla      6      4  
Birgül 1 Şubat 2010 Pazartesi 14:32

Erzurum konusundaki görüşlerinize katılıyorum. Erzurum'un tek sahip olduğu şey olan içme suyumuz mahvolmuş durumda. Bu duruma acilen bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca 2011 olimpiyatları konusunda da çok haklısınız. Şehirde herhangi bir değişiklik göremiyoruz. Bir olimpiyat şehri böyle olmamalı. Zaten süre çok daraldı.Bu şehir ne zaman hazır hale gelecek?

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KGEK Bürokratın korkulu rüyası
Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu'na, 2009 yılı içinde yapılan ...
Pasinler’de atık su yatırımı
İHA/Erzurum’un Pasinler ilçesi “Atık su Arıtma Tesisi” projesi ihale edildi.
“Türkiye seçime gidiyor”
İHA/CİHAN/Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan ...
 
DP’den nüfus tepkisi
GHA/Erzurum’daki ‘nüfus’ polemiği devam ediyor. Erzurum’un 2009 yılı nüfusunda, ...
Akdağ, gençlikle buluşuyor
İHA/Zonguldak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, 30 Ocak 2010 ...
“Sui misalden emsal olmaz”
GHA/2009 yılına ait nüfus sayım sonuçlarını; “Erzurum’da güzel gelişmeler ...
 
Bölükbaşı gündemi değerlendirecek
GHA/MHP İl Başkanlığı tarafından “Çözülen Ülke Türkiye” konulu bir konferans ...
TP’den sert eleştiri
TP İl Başkanı Ört, hükümetin icraatlerini eleştirerek, “Türkiye de hiçbir ...
Akdağ, tam günü değerlendirdi
Hekimlere ya kamu ya özel ayrımı getiren tam gün yasasına uyum için geçiş ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Cennetin sırrı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Nüfus eşittir Nüfuz
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
20 adım!
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
LGBT ahlaksızlığının hedefi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva