ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Milli coşkumuz daim kutlu olsun
Milli coşkumuz daim kutlu olsun
 Rektörlük koltuğu 23 Nisan’da minik rektöre emanet
 Rektörlük koltuğu 23 Nisan’da minik rektöre emanet
Erzurum’da milli coşku yaşandı
Erzurum’da milli coşku yaşandı
Milli coşku doruktaydı
Milli coşku doruktaydı
Erzurumspor’dan 23 Nisan mesajı
Erzurumspor’dan 23 Nisan mesajı
HABERLER>GUNCEL
14 Aralık 2009 Pazartesi - 00:01

PTT’den fatura açılımı

GHA/ PTT, hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Posta, telgraf, bankacılık işlemleri ve kargo taşımacılığı hizmetlerinin ardından PTT tarafından Erzurum’da bir ilke daha imza atıldı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayan PTT, bundan böyle su faturalarının tahsilâtını da yapacak.

PTT’den fatura açılımı

Ocak ayından itibaren başlayacak uygulama çerçevesinde, ESKİ Genel Müdürlüğü’ne su tüketim bedeli olmakla mükellef olan tüm aboneler, faturalarını yatırmak için PTT şubelerini de tercih edebilecek.
PTT SU FATURA ÖDEMELERİNİ KABUL EDECEK
PTT Erzurum Başmüdürü Faruk Fakirullahoğlu, Erzurum’daki hizmet çeşitliliğini artırmaya devam ettiklerini söyledi. Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ile geçtiğimiz günlerde bir protokol imzaladıklarını ve vatandaşa her iki kurumun ortaklığında yepyeni bir hizmet sunacaklarını bildiren Fakirullahoğlu, “Ocak ayından itibaren vatandaşlarımız su faturalarını ödemek için sıra beklemek zorunda kalmayacaklar. Vatandaşlarımız, faturalarıyla herhangi bir PTT şubesine gidip, su tüketim bedellerini ödeyebilecekler.” dedi. Bu ihtiyacın uzun zamandan beri dile getirildiğini kaydeden Fakirullahoğlu, PTT’nin giderek genişleyen hizmet yelpazesinin, ESKİ ile birlikte protokol imzalamayı gündeme getirdiğini ifade etti.
HEM ESKİ, HEM DE VATANDAŞ RAHATLAYACAK…
PTT’nin Erzurum’da 39 şubesinin bulunduğunu vurgulayan Fakirullahoğlu, su faturalarının tahsilat işlemlerine başlamak için gerekli teknik altyapıyı oluşturduklarını belirtti. ESKİ Genel Müdürlüğü’ne, tükettiği suya mukabil bir bedel ödemek zorunda olan abonelerin, bundan böyle PTT şubelerine giderek, sıra beklemeden işlem yaptırabileceklerini anlatan Faruk Fakirullahoğlu, vermeye başlayacakları bu hizmetin, hem ESKİ’nin, hem de vatandaşın iş yoğunluğunu azaltacağını dile getirdi.
Öte yandan PTT’nin Erzurum’daki Kongre ve Sanayi şubelerinde de kapsamlı bir restorasyon çalışması yaptıklarını bildiren Başmüdür Faruk Fakirullahoğlu, her iki şubenin de, konsepte uygun bir biçimde düzenlendiğini söyledi. PTT’nin tüm şubelerinin, vatandaşa çok daha kaliteli hizmet ulaştırabilme adına her türlü teknik donanıma kavuşturulduğunu anlatan Fakirullahoğlu, kurumun, hizmet açısından yükselen bir değer olmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir meslek edindiriyor
İHA/ Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İş Kur İl Müdürlüğü ve Yakutiye ...
İl Mera Komisyonu Oltu’da toplandı
İHA/Oltulu işadamlarının mera ile ilgili yapacakları yatırımlardan dolayı ...
Türk Dünyası Aliyev'i anıyor
Haydar Aliyev, Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı ve Bakü-Tiflis-Erzurum ...
 
“Bu vatan bizimdir”
İHA/SP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum eski Milletvekili Esengün, Türkiye'nin ...
Kasımpaşa kavşağı hizmete girdi
İHA/Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Kasımpaşa Köprülü ...
Yakutiye Medresesi, kurtarıldı
CİHAN/Erzurum'daki tarihi Yakutiye Medresesi'nin dış cephe duvarlarına ...
 
Muş şehidine yürüdü
Muş'ta bir araya gelen 14 sivil toplum kuruluşu tarafından terörü telin ...
Facebookçulardan terörü telin
Bursa'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanışarak toplanan gençler ...
“Yeter artık”
Zonguldak'ta düzenlenen teröre tepki yürüyüşüne katılan şehit anneleri, gözyaşlarına hakim olamadı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Gerçeğin de Gerçeği
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva