AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Türkiye'de güçler ayrılığının olmadığını; bunun aksine güçler birliğinin olduğunu belirterek, "Tüm güçler yargıda birleşiyor" dedi.
Partisinin Mart ayı genişletilmiş danışma kurulunda konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, milletvekili seçildikten sonra halkın üstünde güçlerin olduğunu öğrendiklerini söyledi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Kavas'ın koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya, Adıyaman Milletvekilleri Hüsrev Kutlu, Mehmet Erdoğan, Şevket Gürsoy'un yanı sıra, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, ilçe ve belde belediye başkanları, ilgi genel meclis üyeleri ve çok
sayıda partili katıldı. Toplantının divan üyeliğini İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Gençlik Kolları Başkanı Engin Toklu ve parti üyesi Mahmut Nedim Özdoğan yaptı.
Toplantı sonunda Erzurum Milletvekili İbrahim Kavas 'Demokratik Açılım'ın barış ve kardeşlik getireceğini belirterek, "Hepimizi birlikte Türkiye'yiz; sloganıyla 72 milyon milleti kardeş yapmak için yola çıktık. Bu projeye karşı çıkanlar bu ortamdan rant elde edenlerdir. AK Parti program dahilin de ilerliyor. Tek vatan, tek millet ve tek millet olma bizim kırmızı çizgimizdir. Bu konuda taviz vermedik, vermeyiz" şeklinde konuştu.