ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor Kupa’da 2’inci yenilgisini aldı
Erzurumspor Kupa’da 2’inci yenilgisini aldı
 ‘Divan-ı Lügati’t Türk’ ödülleri sahiplerini buldu
 ‘Divan-ı Lügati’t Türk’ ödülleri sahiplerini buldu
Jandarmadan kaçak göçmen operasyonu
Jandarmadan kaçak göçmen operasyonu
TSK’dan nefes kesen tatbikat
TSK’dan nefes kesen tatbikat
 Muş’ta ailelerin evlat nöbeti devam ediyor
 Muş’ta ailelerin evlat nöbeti devam ediyor
HABERLER>GUNCEL
9 Nisan 2007 Pazartesi - 00:00

İNSAN HAKLARI KURULUNA

İLGİNÇ BAŞVURULAR Erzurum İnsan Hakları Kuruluna, ''Cami tuvaletlerinin yatsı namazından sonra açık tutulması'', ''hastanenin güzel kokması için sprey sıkılması'' gibi ilginç başvurular yapıldı.

İNSAN HAKLARI KURULUNA

İNSAN HAKLARI KURULUNA İLGİNÇ BAŞVURULAR Erzurum İnsan Hakları Kuruluna, ''Cami tuvaletlerinin yatsı namazından sonra açık tutulması'', ''hastanenin güzel kokması için sprey sıkılması'' gibi ilginç başvurular yapıldı. Erzurum Valiliğine ait web sitesinde 2006 yılında İnsan Hakları Kuruluna yapılan 40 başvuru ve bu başvurularla ilgili yapılan çalışmalar yayınlandı. İnsan Hakları Kuruluna yapılan başvuralar arasında cezaevleriyle ilgili olanlar ilk sırada yer alırken, çözüm istenen ilginç başvuralar da değerlendirilerek, çözümü için çalışma yapıldı. CAMİ TUVALETLERİ Camilere ait umumi tuvaletlerinin yatsı namazı sonrasına kadar açık tutulmasıyla ilgili Ali Kutlu adlı vatandaşın başvurusunu değerlendiren kurul, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve Vakıflar Bölge Müdürlüğünden sorunun çözümünü talep etti. İki kurumundan gelen yazıda ise tuvaletleri kiralayan kişilerin uyarıldığı ve aksini yapmaları durumunda mukavelelerinin feshedileceği bildirildi. İsimsiz bir başvuruda ise İl Özel İdaresine ait servis otobüsünün Kombina yolu üzerinden 3-5 yolcu için sefer yaptığı ve tasarruf tedbirlerine uyulmadığının bildirilmesi üzerine kurul harekete geçti. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, kurulun konuyla ilgili istediği bilgide servisin güzergahı üzerinde en az 100 personelin evinin olduğu ve otobüsün tam kapasite ile çalıştığı belirtildi. İnsan Hakları Kurulu, yapılan bir isimsiz başvuru üzerine de Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesinin güzel kokması için günün belli saatlerinde spreyleme önerisini hastane yönetimine iletti. EVİNE YAKIN OKULA KAYIT ETTİREMEYİNCE Oğlunu evine en yakın olan Kültür Kurumu İlköğretim Okuluna kayıt ettiremeyen baba Tacettin Arslan da Kurula başvurdu. İnsan Hakları Kurulu, yaptığı incelemede çocuğunun öğrenim gördüğü okula gidebilmesi için iki ana cadde geçmesi gerektiği ve ayağında kalıcı rahatsızlığı olduğunu belirledi. Kurul, çocuğun Kültür Kurumu İlköğretim Okuluna kaydının yapılabilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğüne tavsiye niteliğinde yazı yazdı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MART AYI ERZURUM VERGİ MÜKELLEFİ PROFİLİ BELLİ OLDU
KURUMLAR VERGİSİ MÜKELLEFİ ARTTI Maliye Bakanlığı, Erzurum’da ‘Mart ...
Dikyar köylüleri Erzurum’da buluştu
Erzurum'un Uzundere ilçesi Dikyar köylüleri köy derneğince düzenlenen programla biraraya geldiler.
Erzurum Gazetesi Arşiv
TRT 2, 'HAYAT AKARKEN PROĞRAMINDA YÖNETİCİLERİ KONUK ETTİ. 2011 ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Yardımcı’ya tam destek Organize Sanayi Bölgesi Yönetim ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
VALİ GÜVENÇ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ Türk Polis Teşkilatının ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Türkiye’deki kayak merkezlerinde sezon kapanırken PALANDÖKEN ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
YAKUTİYE’DE EKMEK FIRINLARI DENETLENDİ 7 fırın kapatıldı Erzurum ...
ONLAR, ERZURUM’UN GELECEĞİ
Erzurum'da bulunan endüstri meslek liselerinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler, ...
YARIŞI KAZANAMAYAN, GÖZYAŞI DÖKTÜ
Erzurum'da düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Atletizm yarışında dereceye ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Gençlere yol haritası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Olmak yahut “Kal” kalmak
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Aileyi Bitiriyorlar, Milleti Yok Ediyorlar
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Erzurum, Vefa ve Kemanî Haydar Telhüner.. -1
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva