ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAİB’den Irak yaklaşımı
DAİB’den Irak yaklaşımı
Sağlık Bakanlığı’ndan 81 ile talimat
Sağlık Bakanlığı’ndan 81 ile talimat
İnsani Yardım Tugayı 7 gün 24 saat teyakkuzda
İnsani Yardım Tugayı 7 gün 24 saat teyakkuzda
Aylık en yüksek reel getiri DİBS'te oldu
Aylık en yüksek reel getiri DİBS'te oldu
Türkiye dünyada tarım alanında 31. sırada
Türkiye dünyada tarım alanında 31. sırada
HABERLER>GUNCEL
4 Eylül 2007 Salı - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI Erzurum'da üniversite ve yurtlara kayıtlar bugün başladı. Kayıtların ilk gününde, banka ve kayıt büroları önünde uzun kuyruklar oluştu.

Erzurum Gazetesi Arşiv

KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI Erzurum'da üniversite ve yurtlara kayıtlar bugün başladı. Kayıtların ilk gününde, banka ve kayıt büroları önünde uzun kuyruklar oluştu. Erzurum Atatürk Üniversitesi ve bağlı fakültelerde bugün başlayan kayıt işlemleri, 10 Eylül tarihine kadar devam edecek. Bu süre içinde her fakülte için farklı kayıt tarihleri belirlendiğinden, adayların ÖSS yerleştirme sonuç belgelerinde belirtilen tarihte kazandıkları fakülteye başvurmaları gerekiyor. Üniversite adayları, ellerine ÖSS yerleştirme sonuç belgeleri ulaşmamış olsa da kazandıkları üniversiteye başvurarak kayıt yaptırabilecek. Belirlenen süre içinde kayıt yaptırmayan adaylar ise haklarını kaybedecek. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Üniversite kayıt işlemleri için istenen belgeler ise şöyle: "ÖSYS sonuç belgesi, adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi, aday 0.8 katsayısından veya ek puandan yararlanarak sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alan-kol veya bölümü diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse hangi okul ve alan-kol-bölümden mezun olduğunu gösterir resmi belge, nüfus cüzdanının onaylı örneği, ikametgah belgesi, 1984 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak askerlik durum belgesi, 12 adet fotoğraf (fotoğraflar son 6 ay içinde önden, başı açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olacak), katkı payının ödendiğini gösteren belge, kayıttan önce belirlenip üniversite tarafından ilan edilecek diğer belgeler." Anadolu Üniversitesi'nin açık öğretim programlarını kazanan adaylar ise, kayıt işlemleri ve kayıt tarihi için Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü'ne başvuracak. YURTKUR KAYITLARI START ALDI Öte yandan, Yurt-Kur'a kayıtlar da dün başladı. Öğrencilerden, kayıt sırasında müracaat bilgi formundaki istenecek belgeler dışında öğrenci durum belgesi, aile durum belgesi (vukuatlı nüfus kayıt örneği), 12 adet vesikalık fotoğraf (kız öğrencilerin fotoğraflarının güneş gözlüksüz, düzgün kıyafetli, başı açık, erkek öğrencilerin güneş gözlüksüz ve sakalsız olması gerekiyor), savcılık belgesi veya adli sicil raporu, ikametgah belgesi ve 18 yaşını doldurmamış olanlar için veli izin belgesi gerekiyor.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ŞEFKAT EVİ SERGİSİ AÇILDI
Erzurum Yakutiye Belediyesi Şükrü Azak Şefkat Evi'nce Çifte Minareli Medresede ...
ŞÜKRÜPAŞA EKOPAZAR’INA KAVUŞTU
Erzurum'da Kazım Karabekir Belediyesi tarafından yaptırılan Şükrüpaşa ...
Final OKS’den yılsonu kokteyli
Final Dershaneleri OKS şubesi, 2006-2007 OKS öğrencileri için yılsonu ...
 
BESYO SINAVLARI SONA ERDİ
Erzurum'da 18 Ağustos tarihinde başlayan Atatürk Üniversitesi (A.Ü.) Beden ...
ESKİ BELEDİYE BAŞKANINDAN OY SÖZÜ VERİP, GEREĞİNİ YAPMAYANLARA İLGİNÇ TEPKİ
BU İŞYERİNE MÜNAFIK GİREMEZ Erzurum'un Tekman ilçesinde 1968-1977 yılları ...
Palandöken’den ramazan denetimi
Palandöken Belediyesi Zabıta ekipleri bölgesinde zabıta denetimlerini sürdürüyor.
 
YAKUTİYE BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
Yakutiye Belediye meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı.
SYDV YARDIM ETTİ,HAYATI KOLAYLAŞTI
Oltu ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından bir ...
EDT, ''KAFKAS TEBEŞİR DAİRESİ''YLE SEZON AÇACAK
Erzurum Devlet Tiyatrosu (EDT), 10. yılında perdelerini ''Kafkas Tebeşir ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Gençlere yol haritası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Olmak yahut “Kal” kalmak
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Aileyi Bitiriyorlar, Milleti Yok Ediyorlar
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Erzurum, Vefa ve Kemanî Haydar Telhüner.. -1
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva