ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de akreditasyon gündemi
ETÜ’de akreditasyon gündemi
10 Üniversite KUDAKAF'25’te buluştu
10 Üniversite KUDAKAF'25’te buluştu
Adnan Menderes’te yangın
Adnan Menderes’te yangın
PFDK’dan Erzurumspor kararı
PFDK’dan Erzurumspor kararı
Oltu Dümbüllü Deresi taştı
Oltu Dümbüllü Deresi taştı
HABERLER>GUNCEL
17 Nisan 2007 Salı - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

DOĞU'YA KIŞ GERİ GELDİ Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

DOĞU'YA KIŞ GERİ GELDİ Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Bölge genelinde gece başlayan aralıklı kar yağışı havaların ısınmasını bekleyen vatandaşları şaşırttı. Ardahan'ın Çıldır ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verilmesi kararlaştırıldı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün gece başlayan aralıklı kar yağışı ile şehir merkezlerindeki kar kalınlıklarının Ağrı'da 2, Ardahan'da 13, Kars'ta 9, Erzurum'da 1 santimetre olduğu, Iğdır ve Erzincan'da ise şehir merkezinde kar olmadığı bildirildi. Bölge genelinde gece ölçülen en düşük hava sıcaklıkları ise sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 4, Kars'ta 3, Ağrı'da 1 derece oldu. Sıcaklıklar Iğdır'da 5, Erzincan'da ise 2 derece olarak ölçüldü. Yetkililer, bölge genelinde kar yağışının hafta boyunca aralıklarla devam edeceğini belirtti. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde seyredeceği kaydedildi. HİZAN-BAHÇESARAY YOLU ULAŞIMA KAPANDI Van ve çevresinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Hizan-Bahçesaray yolu ulaşıma kapandı. Yüksek kesimlerde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan, kent merkezinde ise sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiledi. Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Van-Bahçesaray-Hizan yolunun kar yağışı ve tipi nedeniyle dün akşamdan bu yana ulaşıma kapatıldığını, araç geçişine izin verilmediğini söylediler. Yetkililer, kar yağışının azalmasıyla yolun trafiğe açılması çalışmalarının başlatılacağını kaydettiler. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri de Van ve çevresinde etkili olan kar yağışının, öğlen saatlerine kadar devam edeceğini söylediler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2006 yılı vergi rekortmeni Uçar:
“Erzurum’da üretim bilincini oluşturmak zorundayız” Erzurum’da ...
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KÜÇÜKLER:
“ERZURUM’A ÜSTÜN KALİTELİ HİZMET SUNUYORUZ” Erzurum’a ...
A.Ü. KAZIM KARABEKİR EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ADA:
"EĞİTİME YATIRIM ÜLKE GELECEĞİNE YATIRIMDIR” Atatürk Üniversitesi ...
 
ERZURUM'DA ÖZÜRLÜ GAZETESİ KURULDU
Gazetenin proje sorumlusu Engin Ünal da Sosyal Riski Azaltma Projesi'nden ...
Pazarda fiyatlar el yakıyor
Seyyar Pazarcılar ve Manavcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, Erzurumluların ...
ÇİFTÇİ BİLİNÇLENMESİNE “MÜHENDİS” KATKISI
Erzurum Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Okan Demir, ziraat mühendislerinin ...
 
TES'TEN ''TÜRKÇE TABELAYA TEŞEKKÜR'' KAMPANYASI
Türkiye Bağımsız Eğitimciler Sendikası (TES) üyeleri, Erzurum'da tabelası ...
TÜBİTAK'TAN ÖZGÜR YAZILIM DAVETİ
TÜBİTAK mühendisleri tarafından geliştirilen Türkiye'nin milli yazılımı ...
HAYVANCILIK KOOPERATİFLERİNE DESTEK SÜRÜYOR
Tarım Bakanlığı ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü tarafından, köylerde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bağlantılı İlişkiler
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva