ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tır dorsesinde 29 kaçak göçmen yakalandı
Tır dorsesinde 29 kaçak göçmen yakalandı
Erzurumsporlu Özgür Sert Y. Mersin İdmanyurdu’nda
Erzurumsporlu Özgür Sert Y. Mersin İdmanyurdu’nda
Özbek dualarla uğurlandı
Özbek dualarla uğurlandı
Erzurum Emniyeti operasyon verileri açıklandı
Erzurum Emniyeti operasyon verileri açıklandı
Güvercin, son yolculuğuna uğurlandı
Güvercin, son yolculuğuna uğurlandı
HABERLER>GUNCEL
27 Ağustos 2007 Pazartesi - 00:00

ERZURUM SORDU, OKUYUCU CEVAPLADI. İLK HAFTA ANKETLERİNDE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ BELİRGİNDİ:

ERZURUM MARKA SİYASETÇİ İSTİYOR Gazetemiz Web sayfasında yayımlanan, Erzurum’un sosyo ekonomik durum, konum ve sürecini sorgulayan anketlere okurlarımızdan büyük ilgi var. Geçtiğimiz hafta yayımlanan “Erzurum’da Marka siyasetçi ihtiyacı Var mı?” ve Erzurum’un siyasette Marka isim çıkaramamasının nedenleri “ başlıklı anketlere toplam 3 bin 297 okur katıldı.

ERZURUM SORDU, OKUYUCU CEVAPLADI. İLK HAFTA ANKETLERİNDE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ BELİRGİNDİ:

ERZURUM SORDU, OKUYUCU CEVAPLADI. İLK HAFTA ANKETLERİNDE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ BELİRGİNDİ: ERZURUM MARKA SİYASETÇİ İSTİYOR Gazetemiz Web sayfasında yayımlanan, Erzurum’un sosyo ekonomik durum, konum ve sürecini sorgulayan anketlere okurlarımızdan büyük ilgi var. Geçtiğimiz hafta yayımlanan “Erzurum’da Marka siyasetçi ihtiyacı Var mı?” ve Erzurum’un siyasette Marka isim çıkaramamasının nedenleri “ başlıklı anketlere toplam 3 bin 297 okur katıldı. ERZURUM’UN MARKA SİYASETÇİYE İHTİYACI VAR Geçtiğimiz hafta başında yayımlanan “Erzurum'un marka siyasetçi ihtiyacı var mı?” anketini bin 300 okur cevaplandırdı. Katılımcılardan bin 90’ı Erzurum’un marka siyasetçiye ihtiyacı bulunduğunu vurgularken, 210 kişi de bu soruya hayır cevabını verdi. Marka siyasetçi vurgusunu yapanların sayısı yüzde 84, hayır diyenlerin oranı ise yüzde 16’lık dilim oluşturdu. MARKA SİYASETÇİ YOK VURGUSU Haftanın diğer çalışması olan “Siyasette marka isim çıkaramamanın sebebi sizce nedir?” anketine bin 997 okur iştirak etti. Katılımcılardan 418’i marka sorununa “milletvekili adaylarının belirlenmesinde tabana danışılmaması”nı sebep olarak gösterirken 429 kişi de siyasetin genel merkez ağırlıklı olduğu görüşünü belirtti. Katılımcıların büyük bir bölümünü oluşturan 528 kişi Erzurum’da marka siyasetçi olmadığı görüşünde birleşirken, 495 okur da Erzurum’da çekememezlikten kaynaklanan tasarrufların marka isim çıkarılmamasında neden olduğunu savundu. Ankete katılan 39 kişi “bizden bir şey olmaz” derken, 88 kişi de beşeri sermayenin yetersiz olduğunu ileri sürdü. KATILIM ORANI YÜKSEK Milletvekili belirlenirken tabana danışılmamasını neden olarak gösterenler yüzde 21, siyasetin genel merkez ağırlıklı olmasına bağlıyanlar yüzde 21, çekememezlik olgusuna dikkat çekenler yüzde 25, marka olabilecek siyasetçinin olmayışını vurgulayanlar yüzde 26, bizden bir şey olmaz anlayışını aktaranlar binde 2 ve beşeri sermaye yetersizliğinin marka siyatçi oluşumuna engel olduğu görüşünü bildirenler ise binde 4’lük kısmı oluşturdular.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SEL AFETİNİN YARALARI SARILIYOR
Erzurum'un Köprüköy, Narman ve Horasan ilçelerinde yaşanan sel afeti sonrasında ...
ERZURUM'DA HAFİF ŞİDDETTE SALLANDI
Erzurum'da dün öğlen saatlerinde hafif şiddette 2 ayrı deprem meydana ...
ERZURUMLU’NUN YATIRIM ARACI DÖVİZ
Erzurum’da halkın yatırım araçları, artık küresel ekonomideki dalgalanma ...
 
KIŞ TURİZMİNİN KALBİ PALANDÖKEN’DE ATIYOR
Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Erzurum'daki Palandöken ...
HINIS CUMHURİYET SAVCISI GÜLTEKİN :
EĞİTİMİN VE ÖĞRENMENİN YAŞI YOK Hınıs ilçesinde A – 1 Tipi Kapalı ...
İMO Yapı denetim kanununu geri istiyor
İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Ünal Kıraç, yapı denetim kanunu ...
 
BU GECE BERAT KANDİLİ
Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, ''Bireysel ve toplumsal huzurumuz ...
BAŞKAN BİRDAL'DAN KANDİL MESAJI
TOPLUM REFAHI İÇİN, YÜREKLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM Palandöken Belediye Başkanı ...
Dadaşkent Belediye Başkanı Yaylalı’dan kandil mesajı:
SEVGİ VE HOŞGÖRÜDE BİRLEŞELİM Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Cennetin sırrı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Nüfus eşittir Nüfuz
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
20 adım!
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
LGBT ahlaksızlığının hedefi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva