ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Milli coşkumuz daim kutlu olsun
Milli coşkumuz daim kutlu olsun
 Rektörlük koltuğu 23 Nisan’da minik rektöre emanet
 Rektörlük koltuğu 23 Nisan’da minik rektöre emanet
Erzurum’da milli coşku yaşandı
Erzurum’da milli coşku yaşandı
Milli coşku doruktaydı
Milli coşku doruktaydı
Erzurumspor’dan 23 Nisan mesajı
Erzurumspor’dan 23 Nisan mesajı
HABERLER>GUNCEL
26 Nisan 2008 Cumartesi - 00:00

ERZURUM İÇİN ORTAK HEYECAN

Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Mücahit Özdemir, “Şehirde Kent Konseyi’nin kurulmuş olması, katılımcı demokrasinin işletilmesi açısından umut vericidir” dedi.

ERZURUM İÇİN ORTAK HEYECAN

ERZURUM İÇİN ORTAK HEYECAN Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Mücahit Özdemir, “Şehirde Kent Konseyi’nin kurulmuş olması, katılımcı demokrasinin işletilmesi açısından umut vericidir” dedi. ÖZDEMİR: ERZURUM’UN İHTİYACI VAR Erzurum’da hemen her alanda karşılaşılan en büyük sorunun, bir araya gelememe ve güç birliği oluşturama olduğuna işaret eden Özdemir, Konsey’in bu yüzden çok büyük önem taşıdığını söyledi. Sürdürülebilir kalkınmanın sağlanabilmesi için işin başında şehrin öncelik ve ihtiyaçlarının belirlenmesi gerektiğini kaydeden Özdemir, “Kent Konseyi sayesinde şehrin sorunları kamu kuruluşlarının ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla masaya yatırılacak, yeni fikirler üretilecek ve yol haritaları belirlenecek. Alınacak tavsiye niteliğindeki her kararda, belirli kesimlerin değil, tüm kesimlerin katkısı olacak. Bu da sorumluluğu paylaşma bağlamında güzel bir gelişme olacak. Erzurum’un buna çok ihtiyacı vardı” diye konuştu. KENT KONSEYİ’NE DESTEK Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Özdemir Erzurum’da sadece Kent Konseyi ile bir araya gelen meslek ve kamu kuruluşlarının temsilcilerinin yanında, şehirdeki siyasi parti, sendika ve diğer tüm sivil toplum örgütlerinin de şehir adına ortak bir paydada buluşması gerektiğini vurguladı. ERZURUM İÇİN ORTAK HEYECAN Özdemir, “Geçmişten beri yaşadığımız en büyük sıkıntımız buydu. Herkes şehir adına ne istenmesi gerektiğini biliyor, ama nedense bir türlü ortak paydalarda buluşulamıyordu. Bu sıkıntı yüzünden hakkımızı savunamıyorduk, isteyemiyorduk. Ama şimdi durumun çok farklı olacağını düşünüyorum. Hangi alan olursa olsun artık şehrin her sorunu masaya yatırılacak ve bu sorun üzerinde herkes müzakere edebilecek. Bu sürece şehirdeki diğer örgütler de katkı sunacak. Sonuç itibariyle ortaya üzerinde istişare edilmiş, yeni fikir ve düşüncelerin harmanlanmasıyla şekil almış bir yol haritası çıkacak. Erzurum’a düşen de, işte bu yol haritasını takip etmek olacak” şeklinde konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ZAMLAR, DARGELİRLİLERİ VURDU
Temel gıda maddelerinde sık sık yaşanan fiyat artışı, dar gelirli vatandaşın ...
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ TÜRBE SEFERLERİNE BAŞLIYOR
“Akıllı Bilet” sistemine adapte olamadıkları öne sürülerek ...
ÖĞRENCİLERDEN ERMENİ MEZALİMİNE TEPKİ
Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nce, Ermeni Mezalimine tepki gösterildi.
 
VAKIFLAR HAFTASI BAŞLIYOR
Vakıflar Haftası 5-11 Mayıs tarihleri arasında , Erzurum´da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
DEFTERDARLIKTA YEMİN TÖRENİ...
Erzurum Defterdarlığı'nda göreve başlayan 5 memur dün meslek yemini etti.
TİCARET SEKTÖRÜNE ESNAF SARAYI VİZYONU
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği vizyonuna uygun görkemli bir hizmet binasına kavuşuyor.
 
Palandöken Belediye Başkanı Birdal:
“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ DESTEKLİYORUZ” Başbakan Recep Tayyip ...
GÖLLÜ KÖYÜ’NDE TRAFİK SEMİNERİ VERİLDİ
Narman ilçesinin Göllü köyü ilköğretim öğrencilerine Oltu Bölge Jandarma ...
Göğüs Hastanesinde Hayatını Yitiren Hastyla İlgili Spekülasyonları Cevaplandıran Başhekim Dr.Yiğit:
“HASTAYI KURTARMAK İÇİN HERŞEY YAPILDI” Erzurum Göğüs Hastanesi'nde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Gerçeğin de Gerçeği
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva