Buzdolabı yardımı
Dadaşkent Belediyesi beldede ikamet eden yoksul bir vatandaşa buzdolabı hediye etti. Eşi kalp hastası olduğu için çalışamayan Aynur Kubat isimli vatandaşa buzdolabını hediye eden Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, yoksul vatandaşlara yönelik desteklerinin süreceğini söyledi.
Başkan Yaylalı, “Geçtiğimiz yıl düzenlenen en güzel bahçe yarışmasında buzdolabı kazanan Mehmet Ali Kızılaslan isimli hemşehrimiz buzdolabını kabul etmeyerek, beldedeki fakir bir vatandaşa verilmesi için belediyemize bıraktı. Biz de AK Parti Belde Kadınlar Kollarımızla birlikte yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde beldemizde ikamet eden Aynur Kubat isimli vatandaşımızı belirledik. Eşi Kerem Kubat kalp hastası olduğu için çalışamıyor. Bu yüzden biz hayırsever vatandaşımızın belediyemize bıraktığı buzdolabını Aynur Kubat’a verdik. Yardımsever vatandaşımız Mehmet Ali Kızılaslan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.
Belediye olarak yardım konularına önem verdiklerini vurgulayan Başkan Yaylalı, hayırseverlerle yoksullar arasında köprü oluşturarak, fakir vatandaşların yüzlerini güldürdüklerini ifade etti.
Hayırsever İşadamı Mehmet Ali Kızılaslan ise, belediyenin düzenlediği bahçe yarışmasında kendi bahçesinin dereceye girmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yarışmada dereceye girmek büyük mutluluktu. Fakat en büyük mutluluk kazandığım hediyeyi daha ihtiyaçlı birine takdim etmek. Sayın başkanımı başarılı organizasyonundan ve çalışmalarından dolayı kutluyorum.” diye konuştu.
Buzdolabını hediye alan Aynur Kubat da, Başkan Yaylalı’ya ve İşadamı Mehmet Ali Kızılaslan’a teşekkür etti.