Özel Aziziye Anadolu Ve Fen Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu Gönül Köprüsü kulübünün, organize ettiği yardım kampanyası kapsamında toplanan 150 koli erzak, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar ulaştırdı.
YARDIM PAKETLERİNİ ELLERİYLE ULAŞTIRDILAR
Erzurum’un Dağ Mahallesi mevkiinde bulunan yardıma muhtaç aileleri önceden tespit eden kulüp öğrencileri, çeşitli gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini elleriyle teslim ettiler.
Öğrencilerin yardımlaşma alışkanlıklarını geliştirmek ve sosyal sorumluluklarını artırma amacıyla geleneksel hale getirilen yardım kampanyasına katılım büyük olurken, yardımların teslim edilmesi esnasında duygusal anlar yaşandı.
YOKSULLARLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Gönül Köprüsü kulübü öğrencileri, “Yardımın hazzını daha iyi yaşadık, yaşadığımız ortamı ve elimizdeki imkanların ne kadar kıymetli olduğunu bu imkanları bulamayanları gördükçe daha iyi anladık. Bundan sonra da yardımlarımız sürecek” dediler.
Okul Müdürü Mustafa Gürhan Bey öğrencilerimizin göstermiş olduğu özveri bizleri duygulandırdı bu yönde öğrencilerimize desteğimiz devam edecek dedi.