ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trafik magandalarına 41.3 bin TL ceza
Trafik magandalarına 41.3 bin TL ceza
Erzurum Tarım Konseyi toplandı
Erzurum Tarım Konseyi toplandı
Karskapı’da trafik kazası; 4 yaralı
Karskapı’da trafik kazası; 4 yaralı
İl Müftülüğü 2024 verileri açıklandı
İl Müftülüğü 2024 verileri açıklandı
Tortum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Tortum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu
HABERLER>SİYASET
3 Mart 2010 Çarşamba - 03:22

“AK Belediyecilik, çağdaş atılımdır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti. Tanrıverdi, “Belediyeler yerel kalkınmanın lokomotifidirler. Yerel kalkınma dendiğinde AK belediyecilik akla gelir. Bizim belediyecilik anlayışımızda seçimleri düşünerek değil, gelecek nesilleri düşünerek hizmet üretimi vardır..” ifadelerini kullandı.

“AK Belediyecilik, çağdaş atılımdır”

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti. Beraberinde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu ile birlikte Başkan Cengiz’i ziyaret eden Tanrıverdi, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Aziziye Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül’ün de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Cengiz, çalışmalarını hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyeleri kanunuyla merkez ilçe statüsüne kavuşan Aziziye ilçesinin sınırlarının oldukça geniş olduğunu ifade eden Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, belediyenin yükünün artmasına karşın, genç başkanın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.
//BELEDİYELER YEREL KALKINMANIN LOKOMOTİFİDİRLER
Yerel Yönetimler Danışma Meclisi toplantısı için Erzurum’da bulunduğuna dikkat çeken Hüseyin Tanrıverdi, belediyelerin projelerini yerinde görmek ve talepleri almak üzere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.
AK Parti’nin yerel yönetimleri önemsediğini ifade eden Tanrıverdi, “Belediyeler önümüzdeki yılların temel dinamiği ve yerel kalkınmanın lokomotifidirler. Yerel kalkınma dendiğinde AK belediyecilik akla gelir. Bizim belediyecilik anlayışımızda seçimleri düşünerek değil, gelecek nesilleri düşünerek hizmet üretimi vardır. Bu kapsamda, çalışmaları yerinde gördüğümüz gibi, yerel yöneticilerimizle toplantılarda ve farklı platformlarda bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunmakta, karşılıklı deneyim ve tecrübelerimizi paylaşmaktayız. Bu şekilde vatandaşımız çağdaş belediye hizmetlerini görmekte, sağlıklı bir çevre, sosyal bir belediyecilikle tanışabilmektedir.” ifadelerini kullandı.
//BELEDİYE HALK BÜTÜNLEŞMESİ
Görevde bir yılı geride bırakırken ilçenin önemli sorunlarına çare ürettiklerini ifade eden Başkan Cengiz, Aziziye’nin kentsel dönüşümün örnek ilçesi olduğunu ilçenin önemli bir bölümü için Bakanlar Kurulu’ndan acele kamulaştırma kararı çıkarıldığını ifade etti. Şehrin girişi olan ilçede kentsel dönüşümün büyük önem arzettiğinin altını çizen Başkan Cengiz, ilçenin sorunlarının çözümünde belediye halk-bütünleşmesinin önemli rol oynadığına vurgu yaparak, Gezköy’ün kentsel dönüşümünün hak sahipleriyle yapılan istişare toplantıları neticesinde gerçekleştiğini ve 4,5 milyon TL ödeme yapıldığını kaydetti.
//TERMAL TURİZM
İlçenin termal turizm açısından büyük potansiyel barındırdığının altını çizen Başkan Cengiz, “Turizm Merkezi vizyonuna uygun marka bir ilçe oluşturmak için kentsel dönüşüm çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin sahip olduğu jeotermal zenginliği harekete geçirme ve il ekonomisine kazandırma çabasıyla bir dizi atılımlar gerçekleştiriyoruz. Bunun için turizm merkezi vizyonuna uygun projeler üretiyor, kendi kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak, hem yatırım yapıyor, hem de hizmet üretiyoruz.” diye konuştu.
Örnek ilçe ve marka bir belediye oluşturma hedefiyle yola çıktıklarını kaydeden Başkan Cengiz, “Geride bıraktığımız bir yılda belediyeciliğin her alanında var olduk. Bilgiyi, insanı ve parayı iyi yönetme anlayışımız meyvelerini vermeye başladı ve ilçemizde bir değişim hamlesi başlattık. Hizmete doymuş bir ilçe oluşturma hedefiyle gece gündüz hizmet üretirken, sosyal faaliyetler kapsamında düzenlediğimiz etkinlik ve kurslarla da ilçemizde sosyal hayata canlılık kazandırıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Cengiz, daha sonra Tanrıverdi ve Sekmen’e birer Oltu Taşı tespih hediye etti.

(ABBB)

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
selam 3 Mart 2010 Çarşamba 20:46

editör 2 yıldır bu siteye çok zamanımı ayırıyorum çok yorumumu yayınlamadın bu sefer beni şok ettin yazmamla yayınlanması bir oldu şaşırdım sagol kutlarım ALLAHA Emanet ol

Yorumu oyla      6      4  
selam 3 Mart 2010 Çarşamba 20:39

erzurumda öle çalıştızki korkuyorum nazardeger 8 yıl oldu herşet tek başınıza elinizde bırakın hizmeti çalıştırdıgınız belediye işçileri bile evine ekmek götüremiyor nazar degmesin

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2011’de son viraj
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, 2011’de son virajda olduklarını ...
Bulutlar, eski başkanları suçladı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “İlçemizde geçen 15 yıl boyunca ...
“Hoş bir sada bırakmak istiyorum”
Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, “5 yıllık görev süremiz içerisinde bir ...
 
Tanrıverdi Vali Öztürk’ü ziyaret etti
Partisinin Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere ...
Tanrıverdi’den Büyükşehir’e övgü
GHA/Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Erzurum’a ...
“Erzurum marka şehir”
AYHAN TÜRKEZ/İHA/AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ...
 
Göçe “konut çözümlü” yaklaşım
İHA/AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Gülyurt, köyden kente göçü önlemek ...
“Klasik belediyecilik anlayışını aşmalıyız”
AHMET AKBUĞA/İHA/Erzurum’da rutin belediyecilik anlayışının dışına çıkmak ...
Büyükşehirler ortak ufukta buluştu
CEM ATAKAN - NECATİ ÇİÇEK (İHA) – AK Partili büyükşehir belediye başkanları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Gençlere yol haritası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Olmak yahut “Kal” kalmak
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Aileyi Bitiriyorlar, Milleti Yok Ediyorlar
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Erzurum, Vefa ve Kemanî Haydar Telhüner.. -1
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva