ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİV Koç Üniversitesi iş birliği
ATAUNİV Koç Üniversitesi iş birliği
110. Yılında 110 Bin Genç Çanakkale’yle buluşacak
110. Yılında 110 Bin Genç Çanakkale’yle buluşacak
Erbaş: 'Yalnızlık tehlike arz etmeye başlamış'
Erbaş: 'Yalnızlık tehlike arz etmeye başlamış'
Yayman: Böyle bir yayıncılık politikası kabul edilemez
Yayman: Böyle bir yayıncılık politikası kabul edilemez
Destici'den DEM'e sert tepki
Destici'den DEM'e sert tepki
HABERLER>EKONOMİ
15 Ocak 2010 Cuma - 02:21

2010 PTT yılı olacak

GHA/ PTT, Erzurum’daki kargo hizmetleri için 2010 yılı hedefini belirledi. Kargo hizmetlerinde, işlem hacmini 2008 yılına göre, 2009 yılında yüzde 400 oranında artıran PTT Erzurum Başmüdürlüğü, 2010 yılı hedefini, en az 120 bin kargo işlemi olarak belirledi.

2010 PTT yılı olacak

//HİZMETTE KENDİLERİYLE YARIŞIYORLAR
PTT Erzurum Başmüdürü Faruk Fakirullahoğlu, kargo taşımacılığı hizmetlerinde artık kendi kendileriyle yarışmaya başladıklarını söyledi. Çok fazla uzun bir maziye sahip olmamasına karşın, PTT’nin kargo hizmetlerinde adeta marka haline geldiğini söyleyen Fakirullahoğlu, Erzurum’da kaydedilen başarının, Türkiye genelini de özetlediğini kaydetti. Başmüdür Fakirullahoğlu, Erzurum’da 2008 yılında verilen kargo hizmetlerine oranla, 2009 yılında büyük bir talep patlaması yaşadıklarına dikkati çekerek, “2008 yılında verdiğimiz hizmetleri, 2009 yılında dörde katladık. Geçtiğimiz yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz kargo taşımacılığı işlem adedi, kayıtlarımıza 65 bin olarak geçti. Bu da, iki yıllık değerlendirme esasına göre, yüzde 400’lük bir artışa tekabül ediyor.” diye konuştu. PTT’nin kargo hizmetlerindeki talep artışını dikkate alarak, 2010 yılı hedeflerini de belirlediklerini anlatan Fakirullahoğlu, kargo hizmetlerinde 2010 yılı sonu hedefini, en az 120 bin işlem olarak belirlediklerini açıkladı.
//HER GÖNDERİYİ ADRESTEN ALINIYOR
PTT Erzurum Başmüdürü Faruk Fakirullahoğlu, PTT tarafından sunulan kargo hizmetlerinden herkesin faydalanabilmesi için geniş kapsamlı bir tanıtım çalışması yaptıklarını belirterek, “169 Alo Kargo Hattı’nı arayan her vatandaşımız, 50 kilogramın altındaki her türlü gönderiyi, kolunu bile kıpırdatmadan dilediği yere ulaştırabiliyor. Çünkü gönderiyi, bizzat göndericinin adresine giderek teslim alıyor ve alıcıya anında ulaştırıyoruz.” dedi. 50 kilogramın üzerindeki gönderilerin ise, göndericileri tarafından en yakın PTT kargo şubesine götürülmesi gerektiğini vurgulayan PTT Erzurum Başmüdürü Faruk Fakirullahoğlu, “PTT tarafından verilen kargo hizmetleri, hem kalite, hem de ekonomik açıdan oldukça avantajlı. Bu nedenle vatandaşlarımızın bu hizmetten mutlaka istifade etmelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü bizim kargo hizmetlerimizle tanışan, artık başka bir kapıya gitmiyor.” ifadelerini kullandı. Başmüdürü Fakirullahoğlu, PTT kargo hizmetlerine gösterdikleri ilgiden dolayı, Erzurum halkına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mağdur 15 Mart 2010 Pazartesi 14:23

169 zu en az 15 kere aradım infoyu dinledikten sonra görüşmeleriniz kaydedilecekte diyor ama görüşemiyorsunuzki kapanıyor harcadığım konturlar kargo parasını geçti????

Yorumu oyla      7      6  
Ahmet Kovaytan 17 Ocak 2010 Pazar 16:48

sAYIN BAŞMÜDÜRÜM BAŞARINIZI KUTLUYORUM DIKAT EDİN 2010 YILI PTT'NİN ÖZELEŞTİRME YILI OLMASIN.

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TCDD, hatları güncelleştiriyor
Gha/Erzurum Ekspresi’ni ‘tasarruf’ gerekçesiyle seferden kaldıran Türkiye ...
Anadolu'daki AVM 'müşteri değeri' yüksek
Alışveriş merkezleri (AVM) tüketici algı araştırmasına göre, Anadolu'daki ...
Emekli memurların maaşları netleşti
Emekli memur maaşları, Ocak zammı ve enflasyon farkı çerçevesinde yeniden ...
 
302 mükellef barış yaptı
İHA/ Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, “Varlık Barışı” uygulamasından ...
Perakende sektörü zorda
İHA/Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), 2008 yılı Mayıs ...
İşsizlik maaşında talep patlaması
ERZURUM(CİHAN)- Erzurum'da işsizlik sigortasından yararlanan kişi sayısında ...
 
Kar, yatırımları engelliyor
İHA/Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, “Kar Erzurum için turizm açıdan ...
NETCAD sertifikaları dağıtıldı
İHA/Narman Meslek Yüksek Okulu’nda (NMYO) Öğretim görevlisi İnşaat mühendisi ...
Çiftçi destekleri, esnafı rahatlattı
GHA/Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın, tarım aletleri alımı için çiftçilere ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İnancın Başarısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva