Erzurum’un damak tadı ‘Yeşil’lendi
Yeşil restaurant, Çaykara caddesi, Milletbahçe sokakta düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Vali Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Cindili, İl Genel Sekreteri Ramazan Sodan, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Nezih bir ortamda müşteriye kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet veren restaurant Erzurum da bir ilke imza atarak, Osmanlı, Fransız ve Rus mutfakları ile yemek kültürüne önemli katkılar sağlıyor.
Yeşil Restaurant, Osmanlı, Fransız ve Rus mutfaklarıyla Erzurum da ilk olmanın gurunu yaşıyor. Yeşil Restaurant, Çaykara caddesi, Milletbahçe Sokakta düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmete açıldı.
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
Açılışa Vali Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Cindili, İl Genel Sekreteri Ramazan Sodan, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Nezih bir ortamda müşteriye kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet veren restaurant Erzurum da bir ilke imza atarak, Osmanlı, Fransız ve Rus mutfakları ile yemek kültürüne önemli katkılar sağlıyor.
ERZURUM HER SEKTÖRDE İYİ TANITILMALI
2011 Kış oyunlarının Erzurum’a alınmasıyla şehrin tanıtımı noktasında her sektörün şehre layık noktada üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğinin altını işletme Müdürü Muhammet Lütfü Şimşek, “2011 üniversiteler arası kış oyunları süreciyle, bu şehirde herkes sorumluluklarını yeniden gözden geçirdi. Bizlerde bulunduğumuz sektörde şehrin tanıtımı noktasında elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yaklaşık bir yıl önce Kars ta ilk şubemizi açtık ve orada önemli başarılara imza attık. Aynı işletmeyi Erzurum’da da kurduk. 2011 kış oyunları sürecinde kentte ilklere imza atıyoruz. Ulusal ve uluslararası mutfak kültürleriyle müşteriye hizmet sunacağız. Osmanlı, Rus ve Fransız mutfaklarıyla yemek kültürünün zenginleşmesine katkı ağlayacağız.” diye konuştu.
KALİFİYE ELAMANLARLA HİZMET SUNUYORUZ
Erzurum’da çok sayıda işsiz gençlerin bulunduğuna dikkat çeken işletme müdürü Şimşek, “34 kalifiye elemanımızla hizmet sektörüne katkı sağlamaktan mutluyuz. Elemanlarımız turizm alanında eğitim görmüş gençlerden oluşuyor. Birçoğunu Antalya’dan getirdik. Bizler yaptığımız her yatırımla şehrimizde ciddi boyutta yaşanan işsizliğinde önüne geçmek gayreti içerisindeyiz. Ne kadar çok kişi çalıştırırsak o kadar işsizliği önlemiş oluruz. nazik, kibar bir personel anlayışımız, güler yüzlü servisimiz ve insanlara memnun etmek için emek harcayan çalışanlarımız yemeklerimizin tadı ve mükemmelliği ile buluşarak daha çok kitleye hitap edecektir” Dedi.
İSTANBUL, ANKARA VE İZMİRDE HİZMETE BAŞLAYACAĞIZ
Bundan sonraki çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler veren Şimşek, “Bundan sonraki amacımız Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde de hizmet vermek. Hizmet kalitemizi artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Yeşil Restaurantla ilgili görüşlerini anlatan müşterilerde, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, farklı bir hizmet anlayışına tanık olmak isteyenlerin Yeşil Restaurant’ı görmelerini istedi.