ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Sakaryaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Sakaryaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Bandırmaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Bandırmaspor: 1
Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Adanaspor: 0
Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Adanaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 3 – Yeni Malatyaspor: 0
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 3 – Yeni Malatyaspor: 0
Çelebi'den Ankara çıkarması
Çelebi'den Ankara çıkarması
HABERLER>SİYASET
13 Eylül 2010 Pazartesi - 01:06

Akdağ’dan Erzurum’a teşekkür

Sağlık Bakanı Akdağ, referandumda 'evet' oylarının yüksek çıkmasını halkın demokrasi ferasetinin yüksekliğine bağlayarak, evet oyu kullanan herkese teşekkür etti.

Akdağ’dan Erzurum’a teşekkür

ERZURUM gazetesi
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, referandumda 'evet' oylarının yüksek çıkmasını halkın demokrasi ferasetinin yüksekliğine bağlayarak, evet oyu kullanan herkese teşekkür etti.
DEMOKRATİK OLGUNLUK
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, referandum sonuçları hakkında açıklamada bulundu. Bakan Akdağ, halkın referandum süresinde demokratik olgunluğunu bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti. Bakan Akdağ, referandum sonuçlarının resmi olarak açıklanmamasına rağmen medyadan takip ettiği kadarıyla 'evet' oylarının yüksek çıkmasının mutluluk verici olduğunu kaydetti. Vatandaşların sandık başına gitmesinin kendilerine büyük bir sinerji oluşturduğuna vurgu yapan Sağlık Bakanı Akdağ, "Erzurum'dayız, referandum sonuçları aşağı yukarı son noktasına doğru ortaya çıkmış oldu. Gerçekten bütün Türkiye demokratik olgunluğunu, demokrasi konusundaki irfanını, ferasetini göstermiş oldu. Bu, Türkiye için mutluluk verici sonuçtur. Ben Erzurum'da son 10 günümü geçirdim inanılmaz heyecan, inanılmaz sinerji, halkla birliktelik. Aynı heyecanı burada doya doya yaşadık." dedi.
//HALKIN FERASETİ
Erzurum'da yüzde 90'a yakın yüksek bir 'evet' oranı çıkmasını değerlendiren Bakan Akdağ, "Katılım yüzde 90'a yakın. Özellikle AK Parti dışındaki bütün partilere, Türk halkına şükranlarımı arz ediyorum. Erzurum'da da bu böyle oldu. Erzurum'da da hangi partiye oy vermiş olursa olsunlar böylesine ülke demokrasi meselesinde ortaya koydukları ferasete gerçekten şükranlarımı borçluyum. Çok çalıştık, çok gayret ettik, halkımızla bir araya geldik, milletimiz için, geleceğimiz için." diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
binoçBURSA HAKİKİDADAŞ 15 Eylül 2010 Çarşamba 23:32

akp nin alternatifi kimse deildir yine erzurumda dadaşlardır bu unutulmamalıdır bakanı dail erzurmu iyi bilmelidir yoksa erzurumlu yerizamanı geldiğinde gerekeni yapar buda ben bursada yaşayan hakiki erzurumlu olarak hakiki erzurumlu olan siyasetçileri önümüzdeki dönem görmek isteriz İSVEÇE İTALYA ya gerek yok belçikaya ERZURUMUN ÖZ BE ÖZ ÇOCUĞUNU SEÇECEKTİR BU DADAŞLAR BUNUDA İYİ BİLMENİZDE FAVDA VARDIR SAYGILARIMLA DADAŞIN ALTERNATİFİ DADAŞTIR

Yorumu oyla      6      4  
ispirliye cevap 14 Eylül 2010 Salı 03:00

sevgili ispirli hemşehrim.sen kimin adamısın bilmem amma,senin ispirli olduğuna hatta erzurumlu olduğuna bile şüphe duydum yazdıklarından.ifadelerin çok ağır.sanki kemal efendi gibi konuşmussun.kemal efendi bile bey ifadesini kullanırken,sen direk isimle hitap etmişsin.muhalefet millet vekillerinin bile takdir etmekten çekinmediği,memleketimizden siyasete atılıp bakan olan ve en uzun bakanlığı yapan sayın bakanımıza bu ithamların ne kadar doğru anlamış değilim.hem başbakanın değeri diyeceksin,hemde başbakanın vazgeçemediği bakanını yerden yere vuracaksın.bu nasıl bir çelişkidir anlamış değilim.ozma başbakanıda iyice bir irdeleyelim kabinesinden dolayı.olması gereken bu ozman.demekki başbakanda yanlış yapıyor.acaba dünyanın başka bir ülkesinde şehrinde bakan çıkarıpta bizim kadar yerden yere vuran bir memleket varmıdır.allah aşkına yapmayın.bakanın hangi akrabası,yada çocuğu yada kayınbiraderi yada kardeşi erzurumda yada ülkenin başka bir şehrinde yada ilçesinde bir ihale almış.söyleyin

Yorumu oyla      6      4  
yakutiye 13 Eylül 2010 Pazartesi 23:16

Sn.Bakan, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız, %80 sizleri yanıltmasın 2011 geliyor, Eğt.Hastanesinin karşısındaki arazileri kim almış, Avm nin içinde gerçekten kaç dükkan satın alınmış, Temizlik şirketleri gerçekten kimin yavv millet hep bu soruyu soruyor cevap veren yok acaba neden????

Yorumu oyla      6      4  
tec dağlı 13 Eylül 2010 Pazartesi 16:43

Bu yüce Milletin iradesine, artık birilerinin saygı duyması lazım.Millet iradesine,kimsenin saygısızlık etmemesi gerektiğini bilmesi lazım. Saygılı olun, bükemediğiniz eli öpün,o güçlü pazuyu ve kolu da başınıza koyun.Kimseye çamur atmayın.Yüce Milletin iradesine karşı çıkacağınıza, sizleri yanlış yönlendiren lere karşı çıkıp da hesap sorun.Hani der ler ya " Kendi gözündeki keranı-merteği- görmez, başkalarının gözündeki çöpü görür." Bu Millet artık gerçekleri görüyor, dünyayla entegre oluyor. Bazı ufku dar, akılları kısalar, bunu anlayamazlar, daha hamaset yaparlar.Dün ya gerçekleri ile bir türlü yüzleşmek istemezler,yeniliği kabul edemezler, değişime hep karşı çıkarlar, sonra da kendilerini nedense pek anlaşılmaz, hep haklı imiş gibi gösterirler.Tam da köylülüklerini gösterirler. Yazık, yazık! Bu yüce Millet,ne çektiyse hep böyle cahillerden çekti.

Yorumu oyla      6      4  
mehmet uslu 13 Eylül 2010 Pazartesi 14:56

Erzurum toplumunun son on yılda ne kadar köylüleştiğinin ufkunu kaybettiğinin ispatıdır, övünülecek bir şey değil...

Yorumu oyla      6      4  
ispirli 13 Eylül 2010 Pazartesi 12:32

sayın bakan demokrasiyi siz önce öğrenin, osman çakırı kural dışı aday gösterdin partinin sırtından kazandı,ispirli istemeyecek ama söz konusu bakan olunca hele hele aday bakanın akrabası olunca demokrasi rafa kaldırılacak sayın bakanımızın bizlere demokrasi dersi vermesini bıraksın önce kendisi demokrasiyi öğrensin bu verilmiş oylar, başbakanımıza verilen değerdendir sizler onun gölgesi dahi olamazsınız. sonucun mimarı halktır recep ve fazilet değildir.

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEMDADAŞ OGUZHAN 13 Eylül 2010 Pazartesi 11:51

C.KANMAZaynen katılıyorum telefon açıyorum haci telet emmiye bayram kutlaması yapim ben konuşmadan 75 yaşında ola ogul hep evtdiyirug hemi haci emi durbi bayramlaşalım ne degişiyor diyorum yok yegen ben bilmirem amma evt diyecegim bu bir örnek çok yazmayla bitmez

Yorumu oyla      6      4  
C.Kanmaz 13 Eylül 2010 Pazartesi 09:36

Siz sanıyormusunuz ki sizin Erzurumlu nezdinde itibarınız var ve bu ihtiram sizedir, kesin bir şey var ki şahsen Erzurumda AKP adına siyaset sahnesinde olanların tümünü bir kenara sıyırıp sadece Sn. Başbakanın samimiyeti ve siyasi anlayışına güvenerek Evet dedim. Bu partide siyaset yapan milletvekili ve bel.başkanlarının menfaat ve ikballerinin dışında bırakın Türkiye yi zerre kadar Erzurumu düşündükleri yoktur. Erzurum nezdinde hiçbirinin kişisel prestiji ve kredisi yoktur. Allah tan iyi bir Başbakan var da Erzurum bir parçada olsa unutulmuyor, şu vekil ve bel. başkanları sair partilerden aday olsalar yüzde kaç oy alırlar veya aday olurlar mı? Ancak 2011 seçimlerinde toplama olmayan Erzurum un özünden gelen adaylar konulmaz ise Akp Erzurumdan eskisi gibi oy alamaz, bu vekiller ve başkanların vatandaşa pervasızca şu ifadeyi kullandıkları ağızlarda sakız olmuş "bize oy vermesenizde biliyoruz ki TEYYİBE vereceksiz" Bu ifadeyi kullananları yerle bir edecek bir başbakan tavrı bekliyoruz!!

Yorumu oyla      6      4  
yorgundemokrat_olurlu 13 Eylül 2010 Pazartesi 09:26

Sayın bakan ve ekibini tebrik ederim.Unutulmamalı AKP'nin alternatifi yok değil.Alternatif biziz... SAADET

Yorumu oyla      6      4  
yorgundemokrat-olurlu 13 Eylül 2010 Pazartesi 09:17

AKP'nin alternatifi SAADET'tir

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ, Erzurum'da oy kullandı
Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum Lisesinde bin 114 nolu sandıkta oy kullandı. ...
Küçükler: “Hayırlı olsun”
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Cumhuriyet İlköğretim Okulunda oy ...
Türkiye neye ‘Evet’ dedi?
Anayasa değişiklik paketinin halkoyuna sunulması nedeniyle gerçekleşen ...
 
Erzurum’un referandum “en”leri
Anayasa değişikliğinin oylandığı referandumun kesin olmayan sonuçlarına ...
Paçacı sonuçları değerlendirdi
Osmaniye ve Erzurum illerindeki referandum sonuçlarını değerlendiren MHP ...
Su çilesi dinmiyor..
Suyunuz temiz denmesine rağmen evinden akan musluk suyunu kullanmayan ...
 
Seçmen sandık başında
Anayasa düzenlemeye ilişkin bu altıncısı olacak referandumda 49 milyon ...
Küçükler: “ülkenin önü açılacak”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 13 Eylül sabahı çifte ...
Kılıç: “hasat toplayacağız”
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, “Zaman hasat zamanıdır. Hasat ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Sosyal Çürüme: Sessiz Çöküşün Ayak Sesleri mi?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da 13 sektör vizyon büyütmüş; ama!
İstemihan Bulutlar
İstemihan Bulutlar
Tarihte Birlik ve Kardeşlik: 3 Ekim 2009
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum'da bir 'temizlik' hikayesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzurum'un Saklı Cenneti: Karagöl
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
Yavuz Değirmenci’den Türkü Tadında Şiirler
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva