ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
'Ekmeğimizle oynuyorlar'
'Ekmeğimizle oynuyorlar'
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Kadın istihdamında pozitif ayrımcılık
Kadın istihdamında pozitif ayrımcılık
615 gıda işletmesi denetlendi
615 gıda işletmesi denetlendi
Çifti milli başarı coşkusuna ortak oldu
Çifti milli başarı coşkusuna ortak oldu

Baki Gezmiş

Vay beee....
17 Haziran 2013 Pazartesi

Haberi bizim gazeteden okudum…

Meğer daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Beyaz TV’de bu hali izah etmiş…

Okumayanlar habere mutlaka baksınlar…

Özellikle de video kısmını muhakkak sonuna kadar izlesinler…

Oyun hakikaten çok büyükmüş…

Ciddi arka planı olan…

Laboratuar ortamında pişirilen oyunlar oynanıyor…

Şu Gezi Parkı olayı…

İnsan seyrettikçe kanı donuyor adeta…

Bu demek değil ki…

Taksim’de bulunanlar bu oyunları biliyorlar…

Elbet bilenleri var!

Ama, eminiz büyük kısmı resmin irisinden habersiz…

Figüran pozisyonundalar; haberleri yok!

Düşünsenize…

Sırbistan’da adisyonlar yapılıyor…

Aylar sürüyor…

Bütün ince planlar en ayrıntısına kadar hesaplanıyor…

Vakti geldiğinde de, film vizyona sokuluyor…

Tunus, Mısır, Ukrayna vs vs…

 

***
Melih Gökçek o kadar güzel incelemiş ki bu pis oyunu…

Mısır’da halkın üstüne atlarla develerle giden elinde iri sopalı adamlar vardı…

Meydanı hallaç pamuğuna çeviriyorlardı adeta…

TV’de bu manzarayı görünce biz bile Mübarek’e kin ve nefret duymuştuk….

Aynı olmasa da…

Bizde de benzeri yaşanmış…

Alandaki kalabalığın üstüne hızla dalan bir otomobil…

Aman Yarabbi…

O ne hız…

İleri gidişi de geriye dönüşü de…

Olayı o kadar güzel anlatıyor ki Melih Bey…

Yazarak izah mümkün değil…

http://www.erzurumgazetesi.com.tr/haber/Korkunc-Plan-Uygulamada/73415

Bu linke tıklayıp muhakkak surette izlemek lazım…

Angaje olmayan vicdan ehli herkesin seyir sonrası…

“Vay beeee” diyeceğinden eminiz…

Şükür tuzakları ters yüz eden İlahi irade var…

Yoksa, bu iblisliğin önünde kim durabilir ki…

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
18 Haziran 2013 Salı  20:55

hımm evet bu proje idi, Tunus'da Mısır'da desteklediğimiz arap baharı Ukrayna'da turuncu devrim ha birde şu meşhur turuncu devrimin arka planındaki gücün Türkiye ayağı olarak Tesev'den bahsediliyordu (bugün haklı olarak uluslarası proje diyenler tarafından) Tesev başkanı da akil insanlar heyetinin başında ve Hakkari gezisinde terörist başının özgür kalması gerektiğini söylüyordu.Gelde kafan karışmasın.Sayın Gökçek bundan da bahsetti mi acaba?

Yorumu oyla      12      5  
alper aksoy 18 Haziran 2013 Salı  17:27

yazık inanacak bir melih gökçekmi kaldı. tamam hemşerim ankaraya uzaksın ama teknoloji çağı.... tüm türkiye bu adamın (....) biliyor... bari yazacaksn kendi fikrinöiş gibi yaz... gülünç duruma düşme...

Yorumu oyla      13      5  
Taha Tuğlular 18 Haziran 2013 Salı  09:53

Muhterem Baki Bey Kardeşim, evet Gezi Parkı olayı uluslararası bir projedir ve bu uzantıyı da diğer ülkelerde olduğu gibi, içerideki çapulcularla el ele vererek yaptılar,ama bu göl,yoğurt tutmadı.Bu olay kesinlikle hükümete karşı bir darbenin ön hazırlığıdır.Bu olaya karışanlar da kesinlikle bu TCK maddeleri esasına göre yargılanmalıdırlar.Bu çapulcular bu olayla ülkemizin uluslararası sahada,uğradığı itibarını aşındırmışlardır.Demokrasiden nefret eden bu çapulcular,seçim yoluyla halkın belirlediği yönetimi içlerine sindiremeyerek demokratik değerlerin yükseldiği bu dönemde,cuntacılar ve darbecilerle hesaplaşıldığı bir ortamda ortaya çıkarak bu kutuplaşmayı bilerek yapmışlardır.Sayın Başbakanımızın muhafazakâr yerli kültüre dayanan çok geniş kitleleri siyasi yolla iktidara taşıdığını, bu kesimin de son yıllarda yaşadığı şehirleşme ve bir orta sınıflaşma dinamiği oluşturarak ekonomi ve eğitim yoluyla çok büyük bir mesafe almalarından dolayı,bunu bir türlü kabul edemeyen sözde bu ülkenin sahibi olduklarını söyleyen bu güruh,tarih boyunca hep iktidar bloğu oluşturduklarından bu durumu kolay hazmedemediler ve içlerine sindiremediler.Onun için bu olayları yaparak ülkemizin huzurunu bozmaya çalıştılar.Bu gezi olayı belki son olmayacak belki gerisi yine gelecek.İşte dün de 28 Şubat'ın o beşli çetesinin bir kolu tekrar harekete geçti.Bu denemelerini tekrar tekrar yapacaklar ve bundan geri durmayacaklar.Bu yüzden çok uyanık ve dikkatli olunması gerekir.Resmi ideolojinin batılı-devletçi bu elitleri bu kutuplaşmayı devam ettireceklerdir.Şu anda bu ülkemizde bir çok büyük değişim ve gelişim yaşanmaktadır.Şurası da bir gerçektir ki her büyük değişimin de sarsıntıların, sorunlar yaşamsı çok makuldur.İşte Gezi Parkı'ndaki eylemleri, bu bağlamda değerlendirmek gerekir.Bu olaylar,bu büyük ülkemizdeki alışıla gelmişin dışındaki çok büyük değişim ve gelişimin ve dünyayla entegre olmanın ve dünyayı iyi okuyarak gündem belirleyen ülke olmanın, büyük ekonomisyle yere sağlam basmanın,statükocu ve vesayetçilerin iktidarlarına son vermenin,bu aziz Millet'in kanını yarasa ve sülük gibi emen hortumcuların saltanatına son verilmesinin,çete ve mafyanın kökünün kazılmasının,Orta Doğu ve tüm İslam ülkelerinin örnek aldığı bir ülke olmanın sancılarıdır. Biz dikkatli olmalıyız ve çok uyanık olmalıyız.Büyük ülkemiz, bütün bu kösteklemelere rağmen yoluna tavizsiz devam edecektir.Kervan yürüyecektir.

Yorumu oyla      7      9  
10 yıldır bilinmiyor muydu 17 Haziran 2013 Pazartesi  15:22

Türkiye'de başka ne yapmışlar acaba? İnceleyen var mı? 10 yıldır NASIL farkına varılmamış??? Hayret

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Affetmenin Vicdanı, Vicdanın Sınırı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İlerlemenin Anlamlısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva