ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Gazze gündemi
ETÜ’de Gazze gündemi
Aşkale'de eğitime kar engeli
Aşkale'de eğitime kar engeli
Emniyetten ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ projesi
Emniyetten ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ projesi
Son bir haftada 21 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 21 terörist etkisiz hale getirildi
'Gönül Sofrası'nda birlik ve kardeşlik mesajı
'Gönül Sofrası'nda birlik ve kardeşlik mesajı
HABERLER>SİYASET
7 Mart 2006 Salı - 00:00

ZULÜM SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR

SP Erzurum Kadın Kolları tarafından düzenlenen sergi, parti il binasında bir hafta süreyle sergilenecek. Sergide Filistin'de yaşanan katliam fotoğrafları da yer alıyor.

ZULÜM SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR

ZULÜM SERGİSİ İLGİ GÖRÜYOR SP Erzurum Kadın Kolları tarafından düzenlenen sergi, parti il binasında bir hafta süreyle sergilenecek. Sergide Filistin'de yaşanan katliam fotoğrafları da yer alıyor. “GEL PAYLAŞALIM” Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanlığı binasında açılan "Kardeşim dünya niçin bu kadar karışık biliyor musun? Gel paylaşalım" adlı sergide, İsrail Başbakanı Ariel Şaron ve ABD Başkanı George W. Bush, Filistin'de yaşanan olaylardan ötürü protesto edildi. Sergide temsili olarak Şaron ve Bush'un kuklaları, Sharon'un ayaklarının altına konulan kanlı ölü bebek kuklası dikkat çekti. SERGİ BİR HAFTA AÇIK KALACAK SP Erzurum Kadın Kolları tarafından düzenlenen sergi, parti il binasında bir hafta süreyle sergilenecek. Sergide Filistin'de yaşanan katliam fotoğraflarının yanı sıra Bush ile Şaron da yer alıyor. Yan yana duran 2 lider, Müslümanlar'a zulm edenler olarak gösteriliyor. İsrail Başbakanı Şaron'un ayakları altında ise öldürülmüş bir bebek bulunuyor. Hemen karşılarına konulan bir Filistinli çocuk ise onlara taş atıyor. Sergide 2 liderin boyunlarına asılan kimlik kartları ise dikkat çekiyor. Kimlik kartlarında şu bilgiler yer alıyor: "Adı: Ariel Sharon Doğum Yeri: İşgal edilmiş Filistin, Doğum Amacı: Müslüman öldürmek, Uğurlu Rengi: Kan kırmızı, Adı: George W. Bush: Doğum Yeri: Vahşi batı, Doğum Amacı: Dünyayı kana bulamak, Ölüm Tarihi: İslam aleminin birlik olduğu an." Serginin İslam coğrafyasındaki katliamları anlattıklarını ifade eden SP Kadın Kolları Başkanı Oya Hınıslıoğlu, "Biz bir Türk ve Müslüman annesi olarak yüreğimizde yaşadığımız acıları sergide yansıtmak istedik. Uzak olmamıza rağmen onlarla aynı duyguları taşıyoruz. Bunlar başımıza gelmeden öncede halkı uyarmak istiyoruz, bunlar oluyor bize de gelebilir diye. Burada bir temsili var. Şaron'un ayakları altında bir bebek kanlar içerisinde ve karşısında da Filistinli bir çocuk. Üstelik o çocuğun kolunun biri yok, taş atıyor onlara. O küçük çocuk bu haliyle bunu yapıyor. Biz istedik ki, bunlara karşı koyabilmek için bir şeyler yapalım. Sergimizi açtık" dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK PARTİ İLÇE KONGRELERİ SÜRÜYOR
Erzurum'un Tortum ve Narman İlçelerinde Ak Parti İlçe Başkanlığı kongreleri ...
BAKAN UNAKITAN AK PARTİLİLERİ DİNLEDİ
Erzurum'da düzenlenen Vergi Dairesi Başkanları Bölge Toplantısı'na katılmak ...
DYP İL BAŞKANI SIRMACI:
“İŞSİZLİK SORUNU KANGREN HALİNE GELDİ” DYP İl Başkanı Hulusi Sırmacı, ...
 
AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Kongre sürecinde olan AK Parti’de 18 ve 19 Şubat 2006 tarihlerinde yapılan ...
AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKAN ADAYI ALPAGUT,
"SİYASETİ MİLLET İÇİN YAPARIM" AK Parti Erzurum İl Başkan adayı Murat ...
BBP’DEN "NAFİZ KOTAN" İSMİNE DESTEK
Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Cemal Almaz, Erzurum Havaalanı'na, ...
 
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Hekim arkadaşlarımızın mecburi hizmetten ...
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ
DOĞUYA DOKTOR GELMEZSE, GÖÇ OLUR Partisinin Erzurum'un Oltu İlçesi ...
AKDAĞ, MUHTARLARI DİNLEDİ
Yakutiye Belediyesi yemekhanesinde muhtarlarla bir araya gelen Sağlık ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dünya cehennemi yaşamak isteyen kıyas yapsın
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
İstiklal’in Şairi: Mehmet Akif ve 104 Yılın Mirası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva