ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Palandöken'in eteğinde Türk motifleri sergilendi
Palandöken'in eteğinde Türk motifleri sergilendi
Atlama Kuleleri bakıma alındı
Atlama Kuleleri bakıma alındı
ATAUNİV’de Erzurum kültürel değerleri gündemi
ATAUNİV’de Erzurum kültürel değerleri gündemi
Nişan yüzüklerini Vali Çiftçi taktı
Nişan yüzüklerini Vali Çiftçi taktı
Akpunar çocukları sevindirdi
Akpunar çocukları sevindirdi
HABERLER>EĞİTİM
7 Kasım 2014 Cuma - 12:05

Yılmaz’ın adı İletişim’de yaşatılacak

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Van Depreminde hayatını kaybeden basın şehidi Sebahattin Yılmaz’ın isminin İletişim Fakültesi’nde bir derslikte yaşatılacağının müjdesini verdi.

Yılmaz’ın adı İletişim’de yaşatılacak

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Van Depreminde hayatını kaybeden basın şehidi Sebahattin Yılmaz’ın isminin İletişim Fakültesi’nde bir derslikte yaşatılacağının müjdesini verdi.
Atatürk Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Van Depreminde hayatını kaybeden basın şehidi Sebahattin Yılmaz’ı rahmetle anarak Sebahattin Yılmaz’ın isminin İletişim Fakültesi’nde bir dersliğe verileceğinin müjdesini vererek sözlerine şöyle devam etti.”Atatürk Üniversitesi 58. yılını dolduruyor. Öğrenci sayısı ve öğretim elemanı sayısından Türkiye’nin önemli üniversitelerinden birisidir. Bu akşam düzenlenen toplantının bizim açımızdan farklı bir önemi var. Gerek İletişim Fakültesi gerekse Güzel Sanatlar Fakültesi olarak meslektaş yetiştiren fakültemiz söz konusudur. Basın mensubu ve gazeteci olmanın çok zor olduğunu çok zor şartlarda mesleklerini yaptığını biliyoruz. Gazetecilik gecesi gündüzü ve tatili olmayan bir meslektir. Doğru haber vermek adına kendi hayatını feda edecek kadar feragat ve cesaret sahibi olan bir meslek icra ediyorsunuz. Bu nedenle ben hepinizi tebrik ediyorum. Söz almamın sebebi bizden beklentisi olan İletişim Fakültesi öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz ve Erzurumlular adına bu sözü aldım. 3.yılına girmek üzere olduğumuz Van Depreminde görevi başında kaybettiğimiz bir hemşehrimiz söz konusudur. Evet Sebahattin Yılmaz’ı tekrar rahmetle anıyorum. Onun anısına bir belgesel oluşturuldu. Bu belgesel Yılmaz’ın yaptığı çalışmaları unutulmaması adına böyle bir belgesel yapıldı. Bir Erzurumlu ve bir rektör olarak İletişim Fakültesi öğrencilerimizin yaptığı başarılı çalışmaları teşvik etmek amacıyla inşallah üniversitemizin veya İletişim Fakültemizin uygun bir salonuna rahmetli Sebahattin Yılmaz’ın ismini vereceğiniz burada bunu duyurmak istedim.”
 

 
SP’den İsrail’e sert tepki
 
Kültür ve Turizm’de görev değişimi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen Raylı sistem müjdesini ETÜ’de verdi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Teknik üniversitesi ...
ATAÜNİ Türkiye’de 15, Dünyada 959’uncu
Atatürk Üniversitesi, 2013-2014 yılı itibariyle Türkiye’deki 176 üniversite ...
Kacıroğlu, öğrencilere organ bağışını anlattı
Erzurum Bölge Eğitim ve araştırma Hastanesi Organ ve Doku Nakli Bölge ...
 
Türk Dünyası’nın Nabzı Kırgızistan’da attı
Doç. Dr. Erdal Bay ve Doç. Dr. Servet Demir’in düzenleme kurulunda yer ...
ETÜ Korgeneral Öngay’ı ağırladı
Erzurum Teknik Üniversitesi(ETÜ) 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref ...
SDE’den Erzurum açılımı
Uluslararası İlişkiler, siyaset ve ekonomi gibi birçok alanda kendinden ...
 
‘Tarihi ve Mimari Erzurum’a bilimsel bakış
DOCOMOMO-Türkiye Ulusal Çalışma Grubu, ilk kez 2004 yılında ODTÜ Mimarlık ...
Koop-İş taşeron işçileri bilgilendirdi
Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı tarafından taşeron firma üzerinden ...
Türk Mimarlığı’na ‘Büyük’ destek
DOCOMOMO Türkiye Çalışma Grubu’nun “Türkiye Mimarlığında Modernizmin Yerel ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İlerlemenin Anlamlısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva