ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Annelerin evlat hasreti devam ediyor
Annelerin evlat hasreti devam ediyor
Erzurum’dan 2 madalya ile döndüler
Erzurum’dan 2 madalya ile döndüler
Güreşte ASHM farkı
Güreşte ASHM farkı
ETÜ’de 12 Mart’ gündemi
ETÜ’de 12 Mart’ gündemi
Erzurum’da 'torbacı' operasyonu: 6 gözaltı
Erzurum’da 'torbacı' operasyonu: 6 gözaltı
HABERLER>ASAYİŞ
18 Eylül 2008 Perşembe - 23:52

Yakutiye'de Kaçak Et Operasyonu

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde polis ve zabıta ekipleri kaçak et operasyonu yaptı.

Yakutiye de Kaçak Et Operasyonu

Yakutiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği, Büyükşehir Belediye Zabıtasının da destek verdiği kaçak et operasyonunda Tebrizkapı ve Mahallebaşı semtlerinde kaçak kesilen etlere el konuldu. Çevik Kuvvet Polis ekiplerinin de destek verdiği operasyonda onlarca kilo et ele geçirildi. Kaçak etler daha sonra yakılarak imha edildi.

KAÇAK ETTE HASTALIK RİSKİ

Bütün önlemlere rağmen kaçak kesimin devam etmesinin üzücü olduğunu belirten Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, vatandaşların kaçak kesime itibar etmemelerini istedi. İnsan sağlığının korunması amacıyla belediye olarak gerekli önlemleri aldıklarını kaydeden Atınç, “Müşteri bulununca bir noktada kaçak kesiminde önü alınamıyor. İnsanımız ucuz olduğu gerekçesiyle ne olduğu, hastalık olup olmadığını bilmediği etleri alıyor. Ben onlara çağrı yapmak istiyorum denetimsiz ve kontrolsüz kesilen etlerde her çeşit hastalığın bulunma riski yüksek. Çocuklarını ve ailelerini düşünüp kaçak kesilen etlerden almasınlar. Maalesef halktan talep olduğu için zabıta tedbirler yetersiz kalıyor. Yine halkımızın bu tür kesimleri Belediyemize ihbar etmesini bekliyoruz. Halk sağlığı herşeyin üstündedir.”dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim tohumcu 19 Eylül 2008 Cuma 09:12

kaçak gıda satışına karşıyım ancak bu kesilen hayvanlar n erden geliyor. bunun denetimi varmı belediye olarak menşeini araştırmak yerine kaçak diye toplanan etleri imha etmek güldürücü . kasaplarda aynı hayvanları kesiyor. acaba başkalarının kazançları düştüğü içinmi tedbir alınıyor. daha düşük fiyata satılarak kazanç elde ediliyorsa ozaman müthiş karlı satış yapan kasapların gelirlerini kontröl etmek lazım . Milletin gıdası ile ozaman oynanılmaz. Ama nerde yetkililer enkolay kime ceza verilir garibe vurun ona mantığıyla imha ediliyor. Kasapların Vergi levhaları çok komik matrahları süslüyor. Acaba onlardamı kaçak et sattıkları için belge veremiyorlar lütfen yetkililer bu işe bir el atsın görevlerini hatırlatmak halktan takdir allahtan. Unutulmasınki ölüm var görevi kötüye kullanmakta en büyük vebaldir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polis'ten Orman Yangını Operasyonu
Erzurum'da ormanlık alanda yangına sebep olduğu öne sürülen 2 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.
Erzurum, 24 Saat İzlenecek
Erzurum’da güvenliğin sağlanmasına ve gelişen teknolojik imkanlar sayesinde ...
Gölbaşı’nda Kavga: 2 Yaralı
Erzurum'da iki aile arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 14 kişi gözaltına alındı.
 
Kanlı Kavgada İki Tutuklama
Erzurum'un Karayazı ilçesinde 2 kişinin öldüğü kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı.
Erzurum Emniyet Müdürü Çolak:
Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, "İlimizde suç ve suçlulara ...
Cami Avlusunda İşportacı Yoğunluğu
Lala Paşa Camii’nin bahçesine kurulan işportacı tezgahları işi iyice abarttı. ...
 
Karayazı’da Silahlı Saldırı: 2 Ölü
Erzurum'un Karayazı ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını ...
Erzurum’da dilenci istilası
Erzurum’da Ramazan ayı ile birlikte dilenci enflasyonu yaşanıyor. Çevre ...
Otobüs Yaya’ya Çarptı
Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
İstiklal’in Şairi: Mehmet Akif ve 104 Yılın Mirası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İslam'ın Işığında İnsan Olmak Üzerine
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva