ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
'Ekmeğimizle oynuyorlar'
'Ekmeğimizle oynuyorlar'
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Kadın istihdamında pozitif ayrımcılık
Kadın istihdamında pozitif ayrımcılık
615 gıda işletmesi denetlendi
615 gıda işletmesi denetlendi
Çifti milli başarı coşkusuna ortak oldu
Çifti milli başarı coşkusuna ortak oldu
HABERLER>GUNCEL
5 Mayıs 2008 Pazartesi - 00:00

TKB ONURSAL BAŞKANI ZENGİN:

DERNEKÇİLİKLE SİYASETİ KARIŞTIRMADIM Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi Onursal Başkanı Saffet Zengin, bir haber sitesinde hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulunarak, “ Kendimi hiçbir zaman siyasi bir görüşle politize etmedim. 38 yıllık meslek ve 42 yıllık dernek çalışmalarımla memleketime hizmet verdiğimi belirmek istiyorum. Siyasetle hiçbir ilgim yok” dedi.

TKB ONURSAL BAŞKANI ZENGİN:

TKB ONURSAL BAŞKANI ZENGİN: DERNEKÇİLİKLE SİYASETİ KARIŞTIRMADIM Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi Onursal Başkanı Saffet Zengin, bir haber sitesinde hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulunarak, “ Kendimi hiçbir zaman siyasi bir görüşle politize etmedim. 38 yıllık meslek ve 42 yıllık dernek çalışmalarımla memleketime hizmet verdiğimi belirmek istiyorum. Siyasetle hiçbir ilgim yok” dedi. SAFFET ZENGİN PARTİLİ OLMADI Hakkında çıkan haberi değerlendiren zengin, “ Kutlu doğum haftası bünyesinde peygamber efendimizin isimlerinden oluşan ismi nebi hat sergisinin ilimizde açılması istenmiştir. Bu teklif geçmiş dönemde sayın Başbakanımızı aileden sorumlu danışmanlığını yapan Dr. Ayşenur Kurdoğlu tarafından Erzurum’da sivil toplum kadın karşılanarak sergi açılmış çokta ilgi görmüştür. Sergi akabinde memleketimizde hizmet veren sergiye de eşleri ile birlikte büyük katkıda bulunan sayın belediye başkanımıza yapılan ziyaret bir siyasi görüşme ziyareti değil, teşekkür ziyaretidir. Bunun da bir görev olduğuna inanıyorum” dedi. AMAÇ SPEKÜLASYON ÇIKARMAK Siyasi temaslarda bulunduğunu belirtenlerin yanıldığını belirten zengin, “ ben bugüne kadar birkaç partiden siyasete atılma teklifini alan gelmiş geçmiş bütün siyasilerle işbirliği yaparak, diyalog kurarak, gerek dernek olarak gerekse şahıs olarak üstüme düşen görevi yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Birlikten dirlik doğduğunu unutmamalıyız. Böylesine anlamlı bir haftada kadın kuruluşları olarak, görevimizi en güzel şekilde yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kadın dayanışmalarının başka yönlere çekişilmesini yanlış buluyorum. Saffet Zengin’in memleketine, memleketine hizmet veren insanlara büyük sevgi saygı duyduğunu, memleketinin kadınından, erkeğinden, bürokratlarından, siyasilerinden, Saffet Zengin’e tepki gelmediğini takdir ettiğini belirtirken, siyasete atılma fikrimin olmadığın, atılmayı düşünürsem buna ancak kendimin kara vereceğini, atıldığım takdirde onursal başkanlıktan istifa etmemim gerekli olmadığının bilinmesini istiyor, hakkımda çıkan yazıda beni yönlendirmeye kalkanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ:
“2011 MASTER PLAN TAMAMLANDI” Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ...
TERZİLER ÇIRAK BULAMIYOR
Erzurum Terziler Odası Başkanı Mustafa Kotan işsizliğin had safhada olduğu ...
TEŞVİKTE GERİLEDİK
Erzurum’un teşvikli yatırım payı ülke toplamında yüzde 0.74, bölge ...
 
TÜRKİYE FİNALİNE ERZURUM KATILACAK.
İmam Hatip Liseleri arası Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuma bölge finali Bayburt'ta yapıldı.
TÜRKİYE KAMU-SEN GENEL BAŞKANI AKYILDIZ:
"HEDEFİMİZ GREVLİ, TOPLU SÖZLEŞMELİ SENDİKAL HAK" Türkiye Kamu-Sen Genel ...
VALİ GÜVENÇ’E VEDA YEMEĞİ VERİLDİ
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Vali Celalettin ...
 
YAKUTİYE’DE YAZ DÖNEMİ BAŞLADI
Erzurum Yakutiye Belediyesi yol, asfalt ve yeşil alan çalışma programını belirledi.
YAZAR ERTAŞ NECİP FAZIL’I ANLATTI
Erzurum Gazetesi köşe yazarı, araştırmacı yazar Murat Ertaş, Üniversite ...
GELİRDE İSTİKRAR YOK
Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca Erzurum’da Faal Vergi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Affetmenin Vicdanı, Vicdanın Sınırı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İlerlemenin Anlamlısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva