ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 AFAD'dan Palandöken'de kış tatbikatı
 AFAD'dan Palandöken'de kış tatbikatı
Temel: ‘Sonuçtan mutluyuz’
Temel: ‘Sonuçtan mutluyuz’
Kutlu’dan sert tepki
Kutlu’dan sert tepki
Erzurumspor zirveden koptu: 2 - 4
Erzurumspor zirveden koptu: 2 - 4
Annelerin evlat hasreti devam ediyor
Annelerin evlat hasreti devam ediyor
HABERLER>EĞİTİM
22 Mart 2010 Pazartesi - 00:01

Son sözü Koçak söyleyecek

GHA/ Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, ek bina için harekete geçti. Endüstri Mühendisliği, Matelurji Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümleri için ek bina yapım projesi hazırlatan Mühendislik Fakültesi, Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’tan ‘olur’ bekliyor. Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Çelik, öğrenci sayısı her geçen yıl biraz daha artan fakülte için yeni bir ek bina yapılması için bir takım girişimler başlattıklarını söyledi.

Son sözü Koçak söyleyecek

//MÜHENDİSLİĞE EK BİNA
Bu çerçevede bin 200 öğrenci kapasiteli ek bina projesi hazırlatarak, Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’a teklif sunduklarını söyleyen Dekan Çelik, “Sayın Rektörümüz de onay verirlerse, ek bina için yapım çalışmalarına bu yıl içerisinde başlamayı düşünüyoruz.” dedi. Bünyesinde 8 bölüm barındıran Mühendislik Fakültesi’nin, her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan Dekan Çelik, artan öğrenci sayısına ek olarak, bölümlerde oluşturulan laboratuarlar, yeni birimler ve ünitelerin, fakülteyi ek bir binaya ihtiyaç duyar hale getirdiğini kaydeden Çelik, hayata geçirmeyi planladıkları ek bina projesini, Mühendislik Fakültesi’ne çok yakın bir yerde konuşlandırmayı amaçladıklarını kaydetti.
//EK BİNA; 24 DERSLİK VE BİN 200 ĞRENCİ KAPASİTELİ OLACAK
Mühendislik Fakültesi ek binasında Endüstri Mühendisliği, Matelurji Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinin bulunacağını anlatan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Cafer Çelik, “Ek binamızın projesi, her bölüm için 8 derslik ve 3’er tane idari ofis olarak tasarlandı. Ek bina da ayrıca konferans salonları da bulunacak. Ofisleri, idari birimleri ve diğer üniteleriyle birlikte ek binamız geniş kapsamlı bir eğitim merkezi olacak.” diye konuştu. Projeyi, ek bina teklifiyle birlikte Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’a sunduklarını ve onayını beklediklerini dile getiren Çelik, ek bina tekliflerinin onaylanması ve bu yılın programına alınması halinde çalışmalara hemen başlayacaklarını bildirdi. Ek binanın yapılmasıyla birlikte Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin daha bir bütünlük ve geniş imkanlarla öğretim hizmeti vermeye devam edeceğini anlatan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Çelik, “Sayın Rektörümüzün vereceği cevabı, büyük bir heyecan ve sabırsızlık içerisinde bekliyoruz.” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İHL’de katsayı hüsranı
ERZURUM(CİHAN)- Erzurum İmam Hatip Lisesi Müdürü Selami Güneş, katsayı ...
İHL Öğrencileri hafızlıkta yarıştı
Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Kuran-ı Kerim Okuma, ...
Öztürk: “Eğitimden taviz yok!”
AHMET AKBUĞA/İHA/Göreve başladığı günden itibaren ilçe gezilerini sürdüren ...
 
Erzurum Onlardan derece bekliyor
SAMET ÖZÜNAL/GHA/Milli Eğitim Bakanlığı Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü’ne ...
Pehlivanoğlu adına kütüphane kuruldu
SAMET ÖZÜNAL/GHA/Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde, ...
Müftülükten eğitim atağı
MURAT ÇANKAYA(İHA) – Erzurum’un Pasinler İlçe Müftülüğü’nce güzel Kuran-ı ...
 
Okuma öğrenene ödül
AHMET AKBUĞA (İHA) – Palandöken ilçesinde hazırlanan bir proje kapsamında ...
Koçak başsağlığı mesajı yayımladı
Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzincan ...
Öğretmen besteledi, öğrenciler seslendirdi
AHMET AKBUĞA (İHA) - 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na hazırlanan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hayatın Sırları Üzerine Bir Kalem Darbesi
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kusur aramadan kusursuzluğa giden yolu bulmak
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İslam'ın Işığında İnsan Olmak Üzerine
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva