Erzurum Pasinler Patates Üreticileri Birliği Başkanlığı'na Hasbi Dursun seçildi.
Pasinler'de Kaymakam Zekayi Erdem'in uğraşları sonucu kurulan Patates Üreticileri Birliği'nin başkanlık seçimi yapıldı.
//DURSUN SEÇİLDİ
Halk Eğitim Merkezi salonundaki seçim öncesi konuşan Kaymakam Zekayi Erdem, Pasinler patatesinin lezzetli olduğunu fakat birlik olmadığı için çiftçilerin ürününü tanıtmak için bir fırsat doğmadığını söyledi. Kurulan birliğin çiftçinin ürününü pazarlamak için canla başla çalışmasını temenni eden Kaymakam Erdem, çiftçilerden uzun yıllar sonra kurulan birliğe sahip çıkmasını istedi. Kaymakam Erdem, "Gün gelecek bu birlik sayesinde Pasinler Ovası'nda yetişen patates yurtdışına da ihracat edilebilecek." dedi.
Erdem, Pasinler patatesinin lezzetli olduğunu, fakat birlik olmadığı için çiftçilerin ürününü tanıtmak için bir fırsat doğmadığını söyledi. Kurulan birlik ile çiftçinin ürününü pazarlamasında canla başla çalışmasını temenni eden Kaykamam Erdem, çiftçilerden, uzun yıllar sonra kurulan birliğe sahip çıkmasını istedi. Çiftçilerin oto kontrol olarak birliğin çalışmalarını her daim desteklemeleri gerektiğinin altını çizen Kaymakam Erdem, "Gün gelecek bu birlik sayesinde Pasinler Ovası'nda yetişen patates yurt dışına da ihracat edilebilecek." dedi.
DURSUN’UN DEĞERLENDİRMESİ
Erzurum Pasinler Patates Üreticileri Birliği Başkanlığı'na Hasbi Dursun seçildi.
Patates Üreticileri Birliği Başkanlığı'na getirilen Hasbi Dursun ise Pasinlerli çiftçi için her zaman çalışacaklarına vurgu yaparak, uzun uğraşlar sonucu kurulan birliğe çiftçilerin de elinden gelen her türlü desteği vermesini istedi.