ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan ihracatta yüzde 13.2’lik düşüş
Erzurum’dan ihracatta yüzde 13.2’lik düşüş
Erzurum’da kişi başına 89,2 bin TL kredi kullanıldı
Erzurum’da kişi başına 89,2 bin TL kredi kullanıldı
Gazze'de can kaybı 48 bin 453'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 48 bin 453'e yükseldi
Ticaret Bakanlığı personel alacak
Ticaret Bakanlığı personel alacak
Kadının Güçlenmesi Genelgesi yayımlandı
Kadının Güçlenmesi Genelgesi yayımlandı
HABERLER>GUNCEL
6 Aralık 2005 Salı - 00:00

Palandöken’in Performansı yüksek çıktı

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nce yaptırılanperformans ölçümü projesinde Palandöken Belediyesi hizmet kalitesinde birinci oldu.

Palandöken’in Performansı yüksek çıktı

Palandöken’in Performansı yüksek çıktı İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nce yaptırılanperformans ölçümü projesinde Palandöken Belediyesi hizmet kalitesinde birinci oldu. Belediye Başkanı Birdal: “Birincilik çalışma azmimizi daha çok artırmıştır”dedi. DEĞERLENDİRME 300 BELEDİYE ARASINDA YAPILDI İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nce BEPER (Belediyelerde Performans Ölçümü Projesi) kapsamında Palandöken Belediyesi yaklaşık 300 alt belediye arasında “Hizmet Kalitesi” dalında birinci oldu. DEĞERLENDİRMEDE 2 YILLIK ÇALIŞMALAR ESAS ALINDI Fen İşleri, asfalt, yönetim, yönetim etkinliği ve kamuya açık yeşil alan hizmetlerinde de ilk 10’a girme başarası yakalayan Palandöken Belediyesi, İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Gazianep, Konya ve Kayseri gibi Büyükşehirlerin alt kademe belediyelerini de geri de bıraktı. 2004 ila 2005 yılında yapılan belediye çalışmalarını değerlendirmeye alan İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, belediyelerde performans ölçme çalışmalarını ileriki yıllarda da sürdüreceğini bildirdi. ÇALIŞMA AZMİMİZİ ARTIRIYOR Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, yaptığı açıklamada, Belediyelerde Performans Ölçümü Projesi kapsamında Palandöken Belediyesi’nin Hizmet kalitesinde birinci ve diğer çalışmalarda ise ilk 10’a girme başarısı gösterdiğini, bununda hem Erzurum açısından hem de belediye olarak sevindirici olduğunu belirtti. Bu tür birinciliklerin ve derecelerin çalışma azimlerini arttırdığını belirten Başkan Birdal, performans ölçümü projesinde yaklaşık 300 dolayında Büyükşehir illeri alt kademe belediyeleri arasından derece başarısı elde ettiklerini açıkladı. HİZMETTE KALİTE VE VERİMLİLİK DAHA DA ARTIRILACAK Amaçlarının vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak olduğunun altını çizen Birdal, şunları söyledi:“Göreve ilk geldiğimiz gün vatandaşa verdiğimiz sözleri asla unutmadık.Vatandaşlarımıza belediyecilik hizmetlerinin her geçen gün ayaklarına götürüleceğini, görev süremiz içerisinde asfaltsız, yeşil alansız yer kalmayacağını söylemiştik. Verdiğimiz sözün yerine getirilmesi için çabalarımız devam ediyor. Belediyenin bütün imkanlarını zorlayarak, seferber ederek vatandaşa belediyecilik hizmeti götürüyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Çalışmalarımızın taktir edilmesi de bizim çalışma azmimizi daha çok artırıyor. Palandöken belediyesi olarak vatandaşlarımızla iç içeyiz ve onların yanındayız. Allah yardımcımız olsun”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu Anadolu Besiciler birliği Genel Başkanı Ilıcalı
“Organik tarım hayvancılığı da kapsıyor” Doğu Anadolu Besiciler birliği ...
Bayındırlık eğitim yatırımlarına ağırlık verdi
Bayındırlık ve İskan Müdürü Yaşar Güvenç, kurumlarının yaptığı çalışmalar ...
İNATÇI KOYUN, SAHİBİNİ PROTESTO ETTİ
Erzurum'da barınağına geri gitmek istemeyen inatçı koyun, sahibine zor ...
 
OTOMOBİL İÇİNDE DOĞUM YAPTI
Erzurum'un Karayazı İlçesi'nde doğum için hastaneye yetiştirilmeye çalışılan ...
KANDİLLİ 2006’YA İDDİALI GİRİYOR
Kandilli Belediye Başkanı Mehmet Ak, beldenin çağdaş bir görünüme gelmesi ...
SON 10 YILIN EN KURAK KASIM AYI
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, son 10 ...
 
“GERÇEK AMA GERÇEK” BEĞENİ TOPLADI
Dünya Özürlüler günü münasebetiyle Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi ...
CEP TELEFONLARININ KAYITALTINA ALINMA SÜRECİ BAŞLADI
Türkiye'de büyük bir sorun haline gelen ve ekonomiye 4 milyar dolar gibi ...
Dükkana saldırıp, mermerleri kırdılar
Erzurum'da Asri Mezarlık çevresinde bulunan mermerci dükkanlarının önündeki ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Neye güven neye güvenme!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hayatın Sırları Üzerine Bir Kalem Darbesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İslam'ın Işığında İnsan Olmak Üzerine
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva