Parklardaki ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, ağaçların formlarının geliştirilmesi ve güzel bir görünüm sağlanması için başlatılan ağaç budama çalışmaları, 2 ekip tarafından sürdürülüyor.
//AĞAÇLAR BUDANIYOR
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yapılan ağaç budama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü söyledi. Bulutlar,”Yol kenarlarında, park ve bahçelerde kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların budamasını ve bakımları yapıyoruz. Cadde ve sokaklardaki uzayan ağaç dallarının elektrik tellerinin arasına girmesi ile kış döneminde zorluklar yaşanıyor. Bu da zaman zaman elektrik kesintilerine sebep oluyor. Bu sıkıntıların yaşanması için ağaç budama çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürülüyor” dedi.
Bulutlar, cami, hastane, okul gibi kamu kurum ve kuruluşlarından gelen ağaç budama taleplerini de değerlendirilerek gerekli hizmetin yapıldığını da kaydetti.