KAYMAKAMLIK DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜNDE HİZMET VERECEK
Valilik birinci katta hizmet veren Dernekler Müdürlüğü’nde hizmet verecek olan Palandöken Kaymakamlığı için inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor. Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü tarafından projelendirilen inşaat çalışmaları için yaklaşık 130 bin YTL harcama yapılacağı öğrenilirken, yerini Palandöken Kaymakamlığı’na bırakacak olan Dernekler Müdürlüğü ise, veren Erzurum-Erzincan-Bayburt Kalkınma Birliği Program Teknik Koordinatörlüğü’ne ait birimlerde hizmet verecek. Dernekler Müdürlüğü’nde yapılan restorasyon çalışmaları için daha önce de 25 bin YTL harcandığı, edinilen bilgiler arasında yer alırken, söz konusu birimle yer değişen Erzurum-Erzincan-Bayburt Kalkınma Birliği Program Teknik Koordinatörlüğü’nün de, eski adliye binasının üçüncü katında faaliyetlerine devam edeceği belirtildi.
VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLECEK
Palandöken Kaymakamlığı ve bağlı birimler olarak hizmet verecek olan teşkilatların, inşaat çalışmaları tamamlandıktan sonra bir araya toplanacağı aktarılırken, inşaat işlerinin Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü, mali yetkinin de, Erzurum Defterdarlığı’nda olduğu ifade edildi.
Kurumlar arasında yapılacak olan yer değişikliğinin ardından vatandaşın bilgilendirileceğini söyleyen yetkililer, Palandöken Kaymakamlığı’na ait bina tahsisinin de ilerleyen aylarda yapılacağını sözlerine eklediler.