Otodan Hırsızlık Olayında 5 Tutuklama
Erzurum'da otodan hırsızlık olaylarına karışan 5 kişi tutuklandı.Konuyla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapıldı.
Açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Lalapaşa Mahallesi, Marputçu sokakta meydana gelen otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; olay yerinde yapılan araştırma ve teknik incelemelerde olayın şüphelileri oldukları tespit edilen S. T. ve F. H. isimli şahıslar ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda yakalanmış, şahıslar olayın görgü tanığı tarafından canlı olarak teşhis edilmiştir. Otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte olayın iki şüphelisi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmişlerdir.”
YUKARI YONCALIK’TAKİ OTO HIRSIZLIĞI
Açıklamada şunlar kaydedildi:”Ayrıca Yukarı Yoncalık Mahallesi’nde meydana gelen oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; Olay yerinde yapılan çalışma ve teknik incelemelerde olayın şüphelileri oldukları anlaşılan İ. B, Y. A, ve E. Z. isimli şahıslar ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda yakalanmış, şahıslar olayın görgü tanıkları tarafından canlı olarak teşhis edilmişlerdir. Oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte olayın üç şüphelisi adli makamlara sevk edilmiş, şahıslardan Y. A. ve E. Z. isimli şahıslar serbest kalmış, İ. B. isimli şahıs ise tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmiştir. Aynı olayın firari şüphelileri olarak aranan S. F. ve F. H. isimli şahıslar yapılan çalışmalar sonucu 14 Nisan günü ekiplerimizce yakalanmış olup haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte olayın iki şüphelisi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ilimiz kapalı cezaevine teslim edilmişlerdir."