ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
KUDAKAF'25 tamamlandı
KUDAKAF'25 tamamlandı
Seyir halindeki tırda yangın çıktı
Seyir halindeki tırda yangın çıktı
Yılmaz: ‘Erzurum bir medeniyet şehridir’
Yılmaz: ‘Erzurum bir medeniyet şehridir’
Yıldırım Erzurum’un önemini anlattı
Yıldırım Erzurum’un önemini anlattı
Ala Palandöken Ekonomi Forumu’na seslendi
Ala Palandöken Ekonomi Forumu’na seslendi
HABERLER>GUNCEL
26 Ekim 2006 Perşembe - 00:00

Önce bayramlaştı, sonra imza kampanyası başlattılar

Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen, düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçeyi Erzurum'a bağlayan karayolunun yeni bir güzergahtan yapılması için imza kampanyası başlattı.

Önce bayramlaştı, sonra imza kampanyası başlattılar

Önce bayramlaştı, sonra imza kampanyası başlattılar Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen, düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçeyi Erzurum'a bağlayan karayolunun yeni bir güzergahtan yapılması için imza kampanyası başlattı.İlçedeki bir kahvehanenin önünde düzenlenen bayramlaşma töreninde Narman'ın sorunlarından biri olan Karapınar yolu için imza kampanyası düzenlendi. İmza kampanyasına ilk imzayı Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen attı. Açılan imza kampanyası Başkan İşleyen ile tokalaşmak için gelenleri de şaşırttı. Başkanla bayramlaşan vatandaşlar, sonra da imza atarak başlatılan kampanyaya destek verdiler.Başkan İşleyen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ”Narman, 30 bin nüfuslu bir ilçe olup Erzurum'a 96 kilometre mesafededir. Ulaşım araçlarının ilçeden ayrılmasından sonra 18. kilometresinde bulunan Kireçli Dağı geçidi, özellikle kış aylarında geçit vermediği gibi önemli ölçüde de trafik kazaları ve trafik riskleri arz ederek akaryakıt, araç tekerleği, geçidin zor oluşundan kaynaklanan patinaj, araç hararet yükselmeleri vb zorluklardan doğan giderler milli ekonomiye büyük ölçüde zarar vermektedir." dedi. Başkan İşleyen, yeni yapılması istenen güzergahla ilgili de şu bilgileri verdi: "İlçeden ayrıldıktan sonra 18. km bulunan Demirdağ Köyü solundan Karapınar Köyü güzergahını takip ederek Tortum İlçesi üzerinden Erzurum-Artvin yoluna bağlantı yapılması halinde 24 kilometre yol kısalacaktır. Bu güzergahtan ulaşım 2400 rakımlı Kireçli Dağ'a göre çok daha kolay olacaktır. Alternatif olarak sunulan yolun Ardahan, Göle, Şenkaya ,Olur, Oltu, Narman İl ve İlçeleri ve bağlı belde köylerini ulaşım anlamında rahatlatacağı gibi Narman-Erzurum arasında zaman olarak da 30 dk daha erken ulaşım sağlanacaktır. Alternatif yolun mesafesi ise 13 kilometre olmaktadır. Biz de benim Başkalığım doğrultusunda böyle bir kampanya düzenledik. 5 bin imza topladık, bu imzaları gereken mercilere ileteceğiz, yolumuz yapılana kadar bu tür kampanyalar düzenleyecez”.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Protokol Öğretmenevi'nde bayramlaştı
Erzurum'da Ramazan Bayramı nedeniyle Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.
Yaşlılar yalnız bırakılmadı
Erzurum'da Ramazan Bayramı'nda Bakımevi'nde kalan yaşlılar unutulmadı.
Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevi'nde açık görüş vardı
Adalet Bakanlığı tarafından ceza infaz kurumları ile tutukevlerinde, Ramazan ...
 
Mezarlıklar ziyaretçilerin akınına uğradı
Ramazan bayramı süresince mezarlıklar ziyaretçilerin akınına uğradı. Yakınlarının ...
Güzelsu Köyü öğrencileri çifte bayram yaşadı
İstanbul’un Beşiktaş İlçesi Sivil Savunma Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ...
MEB'den ''şiddete karşı'' filmli mücadele
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okullardaki şiddete karşı mücadele amacıyla, ...
 
TEBRİK
Okurlarımızın mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlık, mutluluk ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Bakımevinde yaşayan Erzurumlular ilgi bekliyor. ONLARI YALNIZLIĞA ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Vali Güvenç'ten Bayram mesajı Erzurum Valisi Celalettin Güvenç ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bağlantılı İlişkiler
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva