ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TÜKODER’den farkındalık etkinliği
TÜKODER’den farkındalık etkinliği
Ailesi kayıp babayı arıyor
Ailesi kayıp babayı arıyor
Oltu’da doktorlarla iftar buluşması
Oltu’da doktorlarla iftar buluşması
386 gıda işletmesi denetlendi
386 gıda işletmesi denetlendi
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
HABERLER>ASAYİŞ
11 Nisan 2011 Pazartesi - 02:34

Oltu’da 166’ıncı yıl coşkusu

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166’ncı yıldönümü Oltu’da düzenlenen törenlerle kutlandı. 04-10 Nisan tarihleri arasında bir dizi etkinliğinde gerçekleştirildiği Polis Haftası, Belediye Sinema Salonu’nda güzel bir finalle noktalandı.

Oltu’da 166’ıncı yıl coşkusu

ERZURUM gazetesi
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166’ncı yıldönümü Oltu’da düzenlenen törenlerle kutlandı. 04-10 Nisan tarihleri arasında bir dizi etkinliğinde gerçekleştirildiği Polis Haftası, Belediye Sinema Salonu’nda güzel bir finalle noktalandı.
ŞEHİTLİK ZİYARETİ
Hafta sonu Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından Oltu İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan ve beraberindeki emniyet personeli Aslanpaşa Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehit mezarlarına birer karanfil bırakan Küçükalkan ve emniyet personelinin Ceren Yılmaz isimli minik bir konuğu da vardı. Şehit torunu minik Ceren de şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.
Şehitlik ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Belediye Sinema Salonu’nda organize ettiği programa geçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Garnizon Komutanı İstihbarat Kurmay Albay Kenan Taşdemir, Belediye Başkan yardımcısı Osman Coşkun ve Adalet Komisyonu Başkanı Metin Kuku’nun yanı sıra kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
KÜÇÜKALKAN’IN SUNULU
Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan, teşkilatının Oltu’daki çalışmalarına atıfta bulunarak, “Zaten oldukça huzurlu ve güvenli olan ilçemizin, bu iyi durumunu her daim devam ettirme gayretindeyiz.” Dedi.
Polis Teşkilatı’nın kuruluş ve hizmetlerini konu alan bir sinevizyon gösterisinin de yer aldığı programa öğrenciler okudukları şiirlerle renk kattı. Hafta içerisinde Polis Haftası münasebetiyle yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından 25 Mart İlköğretim Okulu Erkek Bar Ekibi Erzurum Halk Oyunları’ndan örnekler sundu. Belediye Sinema Salonu’ndaki programın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi’nde bir resepsiyonda verildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’dan dönerken kaza geçirdiler
Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
AVM’de polis sergisi açıldı
Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ...
‘Halkın güveni en büyük ödül’
Emniyet Müdürü Yıldız Türk polis teşkilatının örnek kamu kuruluşu haline ...
 
Göçüğe soruşturma
Erzurum'da bir evin çökmesi sonucu aynı aileden 2 çocuğun öldüğü, 4 kişinin ...
Tanıkların kimliği gizli tutulacak
Erzurum'un Pasinler ilçesinde öğretmene saldırı olayıyla ilgili soruları ...
Erzurum, saldırıya kilitlendi
Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Pasinler ilçesinde 23 yaşındaki ...
 
Virajı alamayıp şarampole uçtu
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde virajı alamayan otomobilin şarampolden uçması ...
Erzurum’a kuruyemiş taşırken kaza geçirdi
Sivas'ın Akıncılar ilçesinde çekicinin şarampole devrilmesi sonucu meydana ...
Şehit Polisler mevlitle anıldı
Erzurum’da, Türk Polis Teşkilatı’nın 166’ncı yıldönümü dolayısıyla şehit ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dünya cehennemi yaşamak isteyen kıyas yapsın
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
İstiklal’in Şairi: Mehmet Akif ve 104 Yılın Mirası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Aşığın gözünden bakabilmek
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Meşhur 5 Yasaya bir de buradan bakın!
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva