ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Küçükbekir, başarılı öğrencileri ödüllendirdi
Küçükbekir, başarılı öğrencileri ödüllendirdi
MESEM operasyonunda 7 tutuklama
MESEM operasyonunda 7 tutuklama
ETÜ inşaat projesine TÜBİTAK desteği
ETÜ inşaat projesine TÜBİTAK desteği
Hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı
Hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı
Muhyiddin-i Arabi Camisi Minaresi yıkılacak
Muhyiddin-i Arabi Camisi Minaresi yıkılacak
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
8 Nisan 2010 Perşembe - 05:35

Öğrencilere “Sessiz Çığlık” dersi

AHMET AKBUĞA/İHA/ Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan "Sessiz Çığlık" tiyatro oyunu sahnelendi.

Öğrencilere “Sessiz Çığlık” dersi

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan "Sessiz Çığlık" tiyatro oyunu sahnelendi.
Erzurum Devlet Tiyatrosu'nda gençleri bilgilendirmek amacıyla Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle üniversite-polis işbirliğiyle hazırlanan tiyatro oyunu sahnelendi.
Tiyatro öncesi bir konuşma yapan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Abdun Nur Durmaz, uyuşturucu madde kullanımında riskli grubun gençler olduğunu belirterek, madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekti.
//UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE
Madde bağımlılığının toplumsal ve bireysel anlamda zararlarının olduğunu ifade eden Durmaz, "Madde toplumsal sorunlardan biri haline geldi. Madde bağımlılığı insanlara bireysel anlamda ruhsal ve fiziksel acılar yaşatan toplumsal anlamda ise toplumdan uzaklaşmalarına ve kimliklerinin yok olmasına sebep olan bir süreçtir" dedi.
Yapılan araştırmalarda maddeye başlama yaşı olarak riskli grubun gençler olduğunun tespit edildiğini hatırlatan Durmaz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde Narkotik Suçlar Şube Amirliğinin, bir yandan maddenin piyasaya arzı yönünde çalışmalarını yürütürken, diğer yandan da gençleri konferanslarla bilinçlendirmeye çalıştıklarını söyledi.
//MADDE BAĞIMLILIĞI
Durmaz, madde kullanımının sakıncaları bireye anlatılmadan, madde kullanıma iten nedenleri ortadan kaldırmadan yapılan çalışmaların yüzeysel kaldığını, bunun için de geniş kapsamlı çalışmalar yürütüldüğünü sözlerine ekledi.
Konuşmanın ardından, polis, Polis Meslek Yüksek Okulu ile Atatürk Üniversite öğrencilerinin birlikte sahnelediği "Sessiz Çığlık" tiyatro oyunu ile madde bağımlılığının zararları anlatılmaya çalışıldı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Somunoğlu, Ermeni vahşetini anlattı
SAMET ÖZÜNAL/GHA/Erzurum’un düşman işgalinden kurtarıldığı gün şehre ayak ...
Tarihi kapı 80 yıl gecikmeyle açıldı
ORHAN YILDIRIM/CİHAN/Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ndeki Cimcime Sultan Kümbeti'nin ...
“Erzurum Türk Medeniyetinin merkezi”
SAMET ÖZÜNAL/GHA/ABD’nin Ankara Büyükelçiliği İnsan Hakları Sorumlusu ...
 
Çevikle Dans’a yoğun ilgi
AHMET AKBUĞA (İHA) - Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri ...
A.Ü.’de Konser” Ziyafeti
Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ...
Polisler için gösteri yaptılar
Erzurum'da Polis Haftası etkinlikleri kapsamında buz hokeyi gösterisi yapıldı.
 
EDT’ten Deniz Kızı
ANKA/ERZURUMErzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde; çocuk oyunu "Denizkızı" ...
Oltu'da kültürel atılım
DURSUN MURAT AYDIN (İHA) – Oltu İlçe Halk Kütüphanesi, Kütüphaneler ...
Somunoğlu, tarihe ışık tutacak
SAMET ÖZÜNAL/GHA/ Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İslam'ın Işığında İnsan Olmak Üzerine
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Riyakarlık (2) Ruhlar pazarı ve sahtekarlık
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Cennetin sırrı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
LGBT ahlaksızlığının hedefi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva