NUMUNE’YE ÇAĞDAŞ SAĞLIK VİZYONU
Numune hastanesi Başhekimi Selçuk Bozhalil, çalışmaları konusunda ERZURUM gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Bozhalil 2006 yılının hastaneleri açısından oldukça verimli bir yıl olduğunu belirterek, ek binanın hizmete geçmesiyle birlikte günlük 4 bin 500 hastaya poliklinik hizmeti verdiklerin kaydetti.
Her geçen gün hizmet büyüten Numune Hastanesi vatandaşa en etkin hizmeti vermenin gayreti içersinde. Numune Hastanesi Başhekimi Dr.Selçuk Bozhalil, çalışmaları konusunda ERZURUM gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Ek binanın faaliyete geçmesiyle birlikte günlük 4 bin 500 hastaya hizmet verdiklerin ifade etti.
SERVİSLER GÜNCELLENİYOR
Servislerin sürekli olarak güncellendiğini belirten Dr. Bozhalil, “ 136 uzman, 38 pratisyen hekim arkadaşımızla birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ek binamızın faaliyete geçmesiyle imkanlarımız bir hayli arttı. Ayrıca kapsamlı bir tomografi cihazının hastanemize gelmesiyle, hastalarımıza daha etkin hizmet veriyoruz. Cihaz teknolojinin en son ürünü” dedi.
HASTANEDE KALP AMELİYATI YAPILACAK
Hastanelerinde günlük 50 hastanın ameliyat edildiğini belirten Dr.Bozhalil, “ Hastanemizin hemen tüm servislerini yeniledik. Fizik tedavi servisimiz yenilendi, fizik tedavi bölümündeki 8 olan ünite sayısını 18’e çıkardık. Koğuş sistemi azaltılarak yatan hasta sayısı sınırlı tutuluyor. 2007 yılında kalp hastalıkları ve kardiyoloji alanındaki çalışmalara ağırlık vereceğiz. Hastanede kalp ameliyatı dahi yapılabilecek” diye konuştu.
HASTANE HEDEF BÜYÜTTÜ
Hastanelerinin birçok konuda kendisini yenilediğini belirten Dr.Bozhalil, “Hastanemiz; çağın gerektirdiği üstünteknolojiye dayanan donanımı ile hasta haklarına saygılı ve insana en yüce değeri vermek gerektiği bilinciyle bölge halkımıza hizmet sunmaktadır. Hizmet verdiğimiz hastalarımızın her türlü sağlık sorunlarını gidermek, hasta hakları doğrultusunda doğru teşhis ve tedavi yöntemini kullanarak, hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet vermek, Saygıyı prensip edinen çalışanlarımızın haklarını gözetmek ve kurumumuzun verdiği sağlık kalitesini sürekli iyileştirmek ana politikamızdır” dedi.
Dr.Bozhalil sağlıkta dönüşüm projesiyle önemli atılımlar kaydettiklerini ve çalışmalarını artarak devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Sağlıkta xülke çapında geliştirilen çağdaş vizyona paralel olarak, Erzurum Numune Hastanesinde de atılım dönemi yaşandığının altını çizen Dr. Bozhalil, Bakanlığın sağladığı desteklerle hastaneyi çağdaş bir düzeye taşıdıklarını ve Erzurum halkına hizmet ürettiklerini söyledi.