ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor İstanbulspor’u ağırlayacak
Erzurumspor İstanbulspor’u ağırlayacak
Erzurum yapı izin istatistikleri açıklandı
Erzurum yapı izin istatistikleri açıklandı
Erzurum’da coğrafi işaret gündemi
Erzurum’da coğrafi işaret gündemi
Horasan -32.6 dereceyle soğuk rekoruna ortak oldu
Horasan -32.6 dereceyle soğuk rekoruna ortak oldu
102 kilo metamfetamin ele geçirildi
102 kilo metamfetamin ele geçirildi
HABERLER>ASAYİŞ
27 Mart 2019 Çarşamba - 11:29

Memiş seçim güvenliğini değerlendirdi

Vali Okay Memiş, Karayazı ve Karaçoban İlçelerini ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan ‘Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi’ öncesi güvenlik değerlendirme toplantısı yaptı.

Memiş seçim güvenliğini değerlendirdi

Vali Okay Memiş, Karayazı ve Karaçoban İlçelerini ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan ‘Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi’ öncesi güvenlik değerlendirme toplantısı yaptı.

Beraberinde, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun ve ilgili kurum müdürleri ile birlikte ilçeleri ziyaret eden Vali Memiş, esnafları tek tek gezip, vatandaşların taleplerini dinledi.

Vatandaşın daha güvenli bir ortamda sandığa gitmesi için Erzurum il genelinde gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Vali Memiş, “Seçim öncesinde aldığımız tedbirleri bizzat yerinde görmek için Erzurum’un kuzeyinden güneyine kadar bütün ilçelerini tek tek dolaşıp, toplantılar yapıyoruz. Vatandaşın özgür iradesinin sandığa yansıması için gerekli tedbirleri aldık. Buralara gelmişken esnaf ve vatandaşımızla da bir araya gelmek, isteklerini dinlemek istedik. Karayazı ve Karaçoban’da eksikleri yerinde tespit etmiş olduk. Yol ve altyapı konusundaki talepleri dinledik, ilk etapta nüfusu kalabalık olan bölgelerimizde yaz sezonu ile birlikte yolların asfaltlanması için çalışmalara başlayacağız” dedi.

Valilik olarak çiftçiye yönelik yem bitkisi tohumu dağıttıklarına dikkat çeken Vali Memiş, “Bu işle uğraşan çiftçilerimizi tespit ediyor, hayvan için proteini yüksek, yonca, korunga gibi yem bitkisi tohumu dağıtıyoruz. Bu sayede çiftçimizin köyünde para kazanmasına katkıda bulunup, üretime yönelmesini sağlayacağız. Soğuk süt zinciri projesinde ise, ilk etapta merkeze yakın yerleşim yerlerinden süt toplamaya başlayacağız. Bin 200 köyümüzde her işletmeye birer soğuk süt tankı kurup toplamaya başlayacağız. Bunun yanında istihdama yönelik olarak da il merkezinde 4 tane fabrika yapıyoruz ve her birinde 500 kişi çalışacak. Ağustos ayında bu farikalar üretime geçtiğinde 2 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız. İnşallah seneye 5 bine çıkaracağız” şeklinde konuştu.

 
‘Birbirimizi Allah için seveceğiz’
 
Kar Film Festivali başarısını kutladılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Ağa babalarını yerin yedi kat dibine gömeceğiz”
Soylu, 57 bin uyuşturucu satıcısını kodese tıktıklarını belirterek, “Bu ...
FETÖ operasyonunda 5 tutuklama
FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik 13 ilde yapılan eş zamanlı ...
40 kaçak göçmen yakalandı
Muş'un Varto ilçesinde, yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 40 kaçak göçmen yakalandı.
 
Facianın eşiğinden döndüler
Erzurum’da Afganların yaşadığı evde mutfak tüpünün patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.
Soylu: 378 meclis üyesi adayının terör örgütü iltisakı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber’de yayınlanan “Basın Kartı” ...
Erzurum’da kadın cinayeti
Erzurum’da 1 çocuk annesi kadın, ayrı yaşadığı ve boşanma davaları devam ...
 
FETÖ askeri mahrem yapılanmasında 9 tutuklama
FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik 13 ilde yapılan eş zamanlı ...
FETÖ zanlıları adliyeye sevk edildi
20 Mart'ta sabah saatlerinde Kayseri merkezli, Ankara, İzmir, Samsun, ...
26 yerdeki 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' süresi uzatıldı
Bingöl'de 26 noktadaki ’Geçici Özel Güvenlik Bölgesi’ süresi 9 Nisan tarihine kadar uzatıldı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İslam'ın Işığında İnsan Olmak Üzerine
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Riyakarlık (2) Ruhlar pazarı ve sahtekarlık
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Umudun Yönü
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Cennetin sırrı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
LGBT ahlaksızlığının hedefi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva