ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor 40’ladı: 0 -7
Erzurumspor 40’ladı: 0 -7
Palandöken Belediyesi TMT'den özel konser
Palandöken Belediyesi TMT'den özel konser
Jandarma trafik denetim verileri açıklandı
Jandarma trafik denetim verileri açıklandı
Hacımüftüoğlu İlaç Kimyası Kongresine seslendi
Hacımüftüoğlu İlaç Kimyası Kongresine seslendi
ÖğretmenİZ Dergisinin 5. sayısı yayımlandı
ÖğretmenİZ Dergisinin 5. sayısı yayımlandı
HABERLER>EKONOMİ
14 Mayıs 2010 Cuma - 07:54

Kamuda personel alımları yapılacak

Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı, Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığı ile Dicle, Onsekiz Mart ve Osmangazi Üniversitesi üniversitelerine kamu personeli alınacak.

Kamuda personel alımları yapılacak

Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı, Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığı ve çeşitli üniversiteler kamu personeli alacak.
Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı, Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığı için sınavla sözleşmeli (4/B) 7 programcı alacak.
Gümrük Müsteşarlığının duyurusu, Resmi Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı.
//SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI
Duyuruya göre alım KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla, boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun on katına kadar aday arasından, Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak.
Yazılı sınav, 8 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da Gümrük Müsteşarlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında (Rüzgarlı Caddesi Agahefendi Sokak Numara 4 Ulus/Ankara), sözlü sınav ise 17 Haziran 2010 tarihinde gerçekleştirilecek. Adayların yazılı ve sözlü sınavda başarılı olabilmek için, ayrı ayrı 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almaları şartı aranacak.
Sınava giriş belgeleri, 3-4 Haziran 2010 tarihleri arasında Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığı tarafından verilecek.
Adaylar başvurularını istenilen belgelerle birlikte, Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığına, 31 Mayıs 2010 günü mesai saati bitimine kadar şahsen veya posta ile yapabilecek.
//ARANAN ŞARTLAR
Sınava katılacak olan adaylarda aranacak şartlar şöyle:
"2008 KPSS (B) grubu sınavlarından birine girmek ve 60 ve üzerinde puan almak (çok sayıda müracaat olması halinde sınava başvuran adaylar arasından KPSS (B) grubu puanına göre başarı sıralaması yapılıp, en yüksek puanlı on katı aday, ilk on katına giren son aday ile aynı puana sahip tüm adaylar yazılı sınava çağrılacak.)
Yurt içinde veya yurt dışında üniversitelerin, en az 4 yıllık eğitim veren fakülte ve yüksekokullarının matematik, istatistik ve fizik bölümleri ile mühendislik bölümlerinden birinden mezun olmak, Yüksek öğrenim sırasında, bilgisayar alanında ders alındığına ilişkin belge veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar programcılık kurslarının bitirdiğine ilişkin sertifika,
En az bir programlama dili bilmek,
Tercihen Microsoft.Net, Java, Oracle VTYS, Unix işletim sistemi, geniş alan ağı ve Firewall konularının herhangi birinde deneyimli olmak,
İngilizce bildiğini belgelemek, Kamu Personeli yabancı dil seviye tespit sınavına katılarak en az (D) düzeyinde İngilizce bilgisi olmak"
Bu arada yurt içi veya yurt dışında İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde TOEFL sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya İELTS sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilecek.
AKADEMİK PERSONEL ALIMI
Bu arada Dicle, Çanakkale Onsekiz Mart ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak.
 
Rektörlüklerin alımlara ilişkin duyuruları Resmi Gazetede yayımlandı.
Duyurulara göre Dicle Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi için daimi statüde 6 profesör ve 17 yardımcı doçent alımında bulunacak.
Tıp Fakültesinde istihdam edilecek olan profesör ve yardımcı doçentlerin görev yapacağı anabilim dalları şöyle: "Temel tıp bilimleri bölümü: Tıbbi mikrobiyoloji,
Dahili tıp bilimleri bölümü: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji (en az 5 yıl Kan Bankası yöneticiliği deneyimi olmak), acil tıp, ruh sağlığı ve hastalıkları,                      
CERRAHİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ: GÖĞÜS CERRAHİSİ                                
Temel Tıp Bilimleri bölümü: tıbbi mikrobiyoloji (tıbbi mikrobiyoloji alanında tıpta uzmanlık eğitimi almış olmak),
Dahili tıp bilimleri bölümü: aile hekimliği, çocuk sağlığı ve hastalıkları (genetik alanında uzman olmak), nöroloji, ruh sağlığı ve hastalıkları                   
Cerrahi tıp bilimleri bölümü: kalp ve damar cerrahisi, genel cerrahi, üroloji, plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahisi, kulak burun ve Boğaz hastalıkları, anesteziyoloji ve reanimasyon, tıbbi biyoloji"
Başvurular Dicle Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına 15 gün içinde şahsen yapılacak.
Başvuru koşulları ile ilgili geniş bilgi www.dicle.edu.tr web sayfasından temin edilebilecek.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü (ÇOMÜ), 2 profesör ve doçent alacak.
Fen Edebiyat Fakültesinin felsefe anabilim dalı için 2 profesör ve 1 doçent, İlahiyat Fakültesinin temel islam bölümleri bölümünde kıratla ilgili çalışmaları bulunan Kuran ve kıraat anabilim dalı ile islam tarihi ve sanat bölümü islam tarihi anabilim dalı için 2 doçent alımında bulunacak.
Adaylar başvurularını 15 gün içinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğüne yapacak.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
Öte yandan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü (ESOGÜ), çeşitli fakültelerde görevlendirilmek üzere 2 profesör, 6 doçent ve 11 yardımcı doçent alacak.
Buna göre Eğitim Fakültesinin eğitim bilimler ve Tıp Fakültesinin dahili tıp bilimleri bölümü için 2 profesör istihdam edilecek.
Tıp Fakültesinin dahili tıp bilimleri, Fen-Edebiyat Fakültesinin matematik ve bilgisayar, tarih, karşılaştırmalı edebiyat bölümleri içinse 6 doçent alınacak.
Toplam 11 yardımcı doçentin görev yapacağı fakültelerde şunlar:
"Eğitim Fakültesi: bilgisayar ve teknik eğitimi,
Ziraat Fakültesi: zootekni, bahçe bitkileri
Fen-Edebiyat Fakültesi: karşılaştırmalı edebiyat, Mühendislik mimarlık fakültesi: elektrik elektronik mühendisliği, makine mühendisliği, mimarlık"
Yardımcı doçentlik kadrosuna başvuran adaylarda doktora belgesi (doktorasını yurt dışından almış olanlar için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca denkliğinin onaylandığını gösteren belge) ve yabancı dil yeterlilik belgesi (KPDS veya ÜDS'den en az 60 veya uluslararası sınavlardan kabul gören eşdeğeri puan almış olmak) şartları aranacak.
Başvurular 15 gün içinde, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacak.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çevre ve Orman Bakanlığı bin 158 personel alacak
Çevre ve Orman Bakanlığı bin 158 personel istihdam edecek.
38 bin engelli kamuda işe alınacak
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bu yıl içinde kamu kurum ve kuruluşlarına ...
Ekmek kur'a torbasında
İHSAN KUMRU/GHA/ – Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında ...
 
Vergi gerçeğiyle yüzleşme
AYHAN KARA/ERZURUM GAZETESİ/Erzurum’un içinde bulunduğu ticari çıkmaz, ...
Yağmur tarım sektörünü perişan etti
OKTAY FANİ (İHA) - Doğu Anadolu Bölgesi’nde son günlerde etkili olan yağmur ...
Bumin sosyal güvenliğin önemini anlattı
Erzurum Sosyal Güvenlik Müdürü Hulusi Bumin, ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ ...
 
Sosyal Güvenlikte STK’larla işbirliği süreci
İLHAMİ İBİŞ/ERZURUM gazetesi - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü ...
ENER’den dış ticaret yorumu
İLHAMİ İBİŞ – ERZURUM gazetesi/İşadamları, Türkiye ve Rusya arasında yeni ...
Enerjide öne çıktık
AYHAN KARA/ERZURUM GAZETESİ/Erzurum, bu yılın ilk çeyreğinde toplam tutarı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Zamanın Fazlası
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Firavun’un Aynasında Kendini Görmek
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Gençlere yol haritası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Olmak yahut “Kal” kalmak
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Aileyi Bitiriyorlar, Milleti Yok Ediyorlar
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Erzurum, Vefa ve Kemanî Haydar Telhüner.. -1
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva