ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cirit camiası yasta
Cirit camiası yasta
Temsili Kaymakam’dan spor kursu talimatı
Temsili Kaymakam’dan spor kursu talimatı
Yıldız: 23 Nisan’ı gurur ve sevinçle kutluyoruz
Yıldız: 23 Nisan’ı gurur ve sevinçle kutluyoruz
Tekin: Hepimizin bayramı kutlu olsun
Tekin: Hepimizin bayramı kutlu olsun
Tanfer:  ‘23 Nisan Türk Milletinin diriliş timsalidir’
Tanfer:  ‘23 Nisan Türk Milletinin diriliş timsalidir’
HABERLER>GUNCEL
7 Mart 2007 Çarşamba - 00:00

KAR YAĞIŞI ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Erzurum'da önceki gün gece başlayan yoğun kar yağışı, ilkbaharın beklendiği şehre kara kış geri getirdi. Kar yağışıyla birlikte tipi ve sisin etkili olduğu kentte, sürücüler zor anlar yaşadı.

KAR YAĞIŞI ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

KAR YAĞIŞI ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR Erzurum'da önceki gün gece başlayan yoğun kar yağışı, ilkbaharın beklendiği şehre kara kış geri getirdi. Kar yağışıyla birlikte tipi ve sisin etkili olduğu kentte, sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar karla kapanan araçlarını temizlemeye çalışırken, okul ve işyerlerine gidenler de kar yağışından olumsuz yönde etkilendi. Kar kalınlığının 35 santimetreyi bulduğu kentte belediye ve Karayolları ekipleri kar temizleme çalışmalarına başlarken, sabah saatlerinde 10'un üzerinde maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Çat-Bingöl ve Erzurum-Bayburt karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandı. Trafik ekipleri, bu güzergahlara zincirsiz araçların geçişine izin vermedi. Erzurum İl Kriz Merkezi'nden edinilen bilgiye göre, dün gece başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle Erzurum'un ilçelerine bağlı 380 köy yolu ulaşıma kapandı. DOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NDE 747 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı ve tipi nedeniyle 747 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum'da 380, Erzincan'da 124, Kars'ta 118, Tunceli'de 84, Ardahan'da 32 ve Muş'ta 9 olmak üzere toplam 747 köy yolu ulaşıma kapandı. Bayburt'ta da merkez, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde toplam 168 köy ile ulaşım sağlanamıyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, gece en düşük hava sıcaklıklarının Erzincan'da 1, Kars ve Ağrı'da sıfır, Iğdır'da 6, Erzurum ve Ardahan'da ise eksi 3 derece olarak ölçüldüğünü söylediler. Şehir merkezlerindeki kar kalınlıkları Erzurum'da 35, Ağrı'da 24, Ardahan'da 9 ve Kars'ta 4 santimetre olarak ölçüldü. Kar yağışının aralıklarla gün boyunca devam edeceği, yarından itibaren bölgeyi terk edeceği bildirildi. KARA YOLLARINDA DURUM Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, gece boyunca devam eden kar ve tipi nedeniyle Erzurum'da Karayazı-Elmalıdere, Tekman-Gökoğlan, Karayazı-Göksu, Erzurum-Bingöl Çat ayrımı, Erzurum-Narman Pasinler ayrımı ile Ardahan-Şavşat kara yolunun kapalı olduğu bildirildi. Yolların açılması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KAZIM KARABEKİR BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN:
“KAR HEM NİMET, HEM KÜLFET” Erzurum Kazım Karabekir Belediyesi ...
3 AYDIR MAAŞ ALAMADIKLARINI İDDİA EDEN
İŞÇİLER, KAR ÜZERİNDE ALKIŞLI OTURMA EYLEMİ YAPTI Erzurum'da 3 aydır ...
DEFTERDARLIK VERGİ PROFİLİNİ ANALİZ ETTİ
Erzurum Defterdarı Osman Şimşek, vergi profili ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
EN SOĞUK MART’I 2000’DE YAŞADIK
Erzurum’da son otuz yıl içinde en soğuk Mart günü eksi 33,2 dereceyle ...
2 AYDA 11 YENİ DERNEK KURULDU
Dernekler il müdürü Feyzullah Kılıç, Erzurum da 522 dernek bulunduğunu ...
TRAFİK POLİSİ KILIÇ’IN ANLAMLI GİRİŞİMİ
YAĞAN İLKÖĞRETİM OKULU İÇİN KİTAP KAMPANYASI Köprüköy ilçesine bağlı ...
 
POLİS, KARDAKİ AYAK İZLERİYLE HIRSIZ ARADI
Erzurum'da kardaki ayak izlerinden yola çıkan polis, hırsızlık mallarının ...
TEKNOLOJİNİN VAZGEÇİLMEZİ
''CEP TELEFONU'' HEM NİMET HEM SORUN Günümüzün en çok kullanılan ve neredeyse ...
Yenişehir’de yollar açık
Palandöken Belediyesi yoğun kar yağışı nedeniyle yol açma çalışmalarını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Gerçeğin de Gerçeği
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva