YÖNETİMDEN DESTEK ÇAĞRISI
Yimpaş Yozgat maçından alınan galibiyetin verdiği moralle yüzlerin güldüğü Erzurumspor'da yöneticiler, şehrin idarecilerinin ve taraftarların daha fazla desteğini istedi. Erzurumspor Basın Sözcüsü Mustafa Sarı, "Ligde zor günler geçiriyoruz. Ancak deplasmanda aldığımız galibiyet bizi az da olsa rahatlattı. Ligde kalan Kars ve Trabzon Karadeniz maçları için herkesten yardım bekliyoruz" dedi.
KÜÇÜKLER’E DAVET
Bugüne kadar takıma büyük destek sağlayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i kalan 2 maçta ta yanlarında görmek istediklerini ifade eden Sarı, takımın ligde kalması için şehrin ileri gelenlerini de kulübe desteğe çağırdı.
FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR
Yönetim olarak çok zor şartlar altında takımı buraya kadar getirebildiklerini belirten Sarı, "Yönetim ve futbolcu kardeşlerimizle büyük zorluklardan geçerek takımı bu noktaya getirdik. 13 futbolcumuz büyük bir mücadele örneği sergiliyor. Artık kalan son iki haftayı da kayıpsız geçerek ligde kalmayı istiyoruz. Bu konuda başta belediye başkanlarımız, siyasilerimiz ve taraftarlarımız olmak üzere herkesten destek bekliyoruz. Kars ve Trabzon Karadeniz maçlarını kazasız belasız atlatmak için herkesin yardımı ve desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda yardımcı olmak isteyen işadamlarımızı kulübümüze bekliyoruz.