VALİ GÜVENÇ SELZEDELERİN YÜREĞİNİ FERAHLATTI
Erzurum Valisi Celalettin Güvenç 3 Ağustos'ta yağan yağışlar nedeniyle sel felaketine uğrayan Horasan ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek köylülere destek sözü verdi.
Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, sel felaketinde zarar gören Horasan' a bağlı Aliceyrek, Danışmend, ve Pirali köyüne bağlı Akkeran mezrasında incelemede bulundu. Vali Güvenç, köylerdeki vatandaşlara her türlü yardımlarda bulunacağını, devletin imkanlarının bu köylerde kullanılacağını söyledi. Güvenç, devletin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.
VALİ’DEN DESTEK SÖZÜ
Vali Güvenç, daha sonra Horasan İlçe merkezinde de kanalizasyon çalışmaları yapılan Adnan Menderes Mahallesini gezerek çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerin ardından Horasan İlçe Kaymakamlığına giden Vali Güvenç, Kaymakam Cem Afşin Akbay'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Celallettin Güvenç' in gezisine Horasan Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Horasan Belediye Başkanı Abdulhatem Bastem, Horasan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Koçdemir ve tüm daire amirleri katıldı