ERZURUM BARO BAŞKANI TURAN:
“DADAŞKENT, MODERN YAPILAŞMANIN ESERİ”
Erzurum Baro Başkanı Avukat Naci Turan, Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı'yı ziyaret etti.Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Yılmaz Gökhan Büyüksoy ile birlikte Başkan Yaylalı'yı ziyaret eden Naci Turan, Başkan Yaylalı’ya yerel hizmetler konusunda bilgi alışverişinde bulundu.
DADAŞKENT VE MODERN YAPILAŞMA
Dadaşkent'in Erzurum’da uydu kent ve çarpık yerleşimden modern yapılaşma sürecinin bir eseri olduğunu belirten Avukat Naci Turan, bu gelişim ve değişimin belediye hizmetleri sayesinde sağlandığını söyledi.
Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı ise, insana hizmet gibi kutsal ve onurlu bir görevi yerine getirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Dadaşkent'i daha yaşanabilir bir konuma getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Yaylalı, “Üç yıllık görev süremizi geride bırakırken, beldemiz için önemli hizmetlerin altına imza attık. Kronik hale gelmiş birçok sorunu ortadan kaldırdık. Şimdi yaz mevsiminin hazırlığını yaptık. Bu yaz sezonunda da topyekün bir hizmet seferberliği başlatıp, asfaltıyla, karosuyla, yeşil alanıyla, park ve bahçesiyle Dadaşkent'i daha güzel bir konuma kavuşturacağız.” diye konuştu.