ERZURUM’DAKİ SEÇMELERDE BAŞARILI OLDU
Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası'na katılacak olan Türk Milli Takım kadrosunda yer almak için bir süredir çalışmalarını sürdüren Nevşehirli atletler, Erzurum'da gerçekleştirilen milli takım seçmelerine katıldı. Antrenör Resul Köstekçi nezaretinde bir süredir bu yarışlara hazırlanan atletler, Erzurum Palandöken Tesisleri’nde gerçekleştirilen seçmelerde genç kızlar ve erkekler ile büyük erkekler kategorilerinde mücadele etti.
TÜRKİYE 3.SÜ OLDU
Genç erkekler kategorisinde 8.5 kilometre koşan Nevşehirli atlet Mustafa Demir, burada Türkiye 3.’sü olarak 12 Temmuz 2009 tarihinde Avusturya'nın Telfes İmstubai kentinde yapılacak olan Dağ Koşusu Avrupa Şampiyonası için Türk Milli Takım kadrosuna seçildi.
Demir'in Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan ilk Nevşehirli atlet olduğunu belirten Nevşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, sporcusunun buradan iyi bir derece yakalayacağına inandığını kaydetti.