Dadaşkent Belediyesi yardıma muhtaç ailelere destek için kermes düzenledi
Dadaşkent İlk Kademe Belediye Başkanlığı ile Ak Parti Kadın Kolları yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla bir kermes düzenlediler.
Kermese Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.
Kermesin açılış konuşmasını yapan Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, kermesin yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla düzenlendiğini vurgulayarak, “Kermesin gelirinin tamamı fakir ailelere verilecektir. Bu kermese katkısı bulunan hanımefendilerin el emeği göz nuru eserlerinin böyle güzel bir amaca yönelik olması da ayrı bir önem taşımaktadır. Kermesin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.
Kermesde söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler ise, Dadaşkent Belediyesi ile AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’nın birlikte organize ettiği kermesin son derece önemli olduğuna işaret ederek, “Kermes kadınlarımızın sosyal hayatta bu tip aktivitelerin içinde olması ve güzel bir amaca hizmet etmesi açısında son derece önemlidir.” şeklinde konuştu. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.