ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: Oyuncularım görevlerini yaptı
Kutlu: Oyuncularım görevlerini yaptı
Sağlık olsun: 1 - 2
Sağlık olsun: 1 - 2
'Ekmeğimizle oynuyorlar'
'Ekmeğimizle oynuyorlar'
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Kadın istihdamında pozitif ayrımcılık
Kadın istihdamında pozitif ayrımcılık
HABERLER>SİYASET
26 Temmuz 2005 Salı - 00:00

DYP İl Başkanı Sırmacı

“Erzurum bu durumda olmamalı” DYP İl Başkanı Hulusi sırmacı Erzurum’un hak ettiği ölçüde yatırım hizmeti alamadığını belirterek, gerek belediyecilik hizmetlerinde gerekse sosyo ekonomik anlamada kentin sürekli bir düşüş seyri içinde bulunduğunu söyledi.

DYP İl Başkanı Sırmacı

DYP İl Başkanı Sırmacı “Erzurum bu durumda olmamalı” DYP İl Başkanı Hulusi sırmacı Erzurum’un hak ettiği ölçüde yatırım hizmeti alamadığını belirterek, gerek belediyecilik hizmetlerinde gerekse sosyo ekonomik anlamada kentin sürekli bir düşüş seyri içinde bulunduğunu söyledi. KENTTE YENİLİK ADINA GELİŞME YOK Erzurum’un tarihi açıdan önemli bir kent olduğunu belirten Sırmacı, “ Ulu Önder Atatürk doğuda stratejik önem arz ettiği için kongrelerden birini de Erzurum’da yapmıştır. Bu durum kentin konumunu da özetleyecek niteliktedir. Fakat kent bu gün hak ettiği noktada değildir. Yoksulluk ve işsizlik artmakta, belediyecilik hizmetlerinde gereken başarı gösterilememektedir. Kentte yenilik adına hiç bir değişim oluşmamıştır” dedi. MUHALEFET YAPMAYA DEĞECEK ÇALIŞMA YOK Belediyecilik alanında da yeterli çalışmanın yapılmadığını belirten Sırmacı, “ Şu an kentteki hizmetsizlik o derece arttı ki muhalefet edilecek hiçbir çalışma yok. Gerek görsel açıdan gerekse sosyo ekonomik açıdan gelişmemezlik kentin kaderi olmaya devam ediyor. belediyeler kentin gelişmesi adına şu ana kadar gözle görülür bir başarıya imza atamadılar” diye konuştu. YATIRIMLAR DA YAVAŞLAMA VAR Bu güne kadar yapılanlar itibariyle Erzurum’un yetirli hizmeti alamadığını belirten Sırmacı, “ Erzurum’dan önemli bir oy potansiyeli elde eden hükümet, üzerine düşeni tam anlamıyla gerçekleştiremiyor. Bu noktada hükümete büyük görevler düşüyor. Sorunlar konusunda hükümetin ciddi manada hiçbir projesini göremiyoruz. Hiçbir alanda ciddi çalışma yok” dedi. TARIMA DAYALI SANAYİ GELİŞTİRİLMELİ Tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesinin büyük bir gereklilik arz ettiğini belirten Sırmacı, “ Kentin kalkınması için sektörlerdeki potansiyele iyi değerlendirilmeli, doğu ile batı arasındaki kalkınmışlık farkı göz ardı edilmemelidir. Göç olusunun önüne geçilmesi için bu kriter çok önemli, ayrıca yine kış turizminin geliştirilmesi de bir diğer önem arz eden konular içerisinde yer alıyor” dedi. MERKEZ SAĞIN EN ÖNEMLİ PARTİSİYİZ DYP’nin hak ettiği noktaya geleceğini belirten Sırmacı, “ Merkez sağın en önemli partisi olan partimiz köklü bir geçmişe sahip ve hiçbir şaibe ile anılmadı. Ülke çapında önemli hizmetlere imza attık . Yapıcı muhalefet anlayışı ile bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yakutiye 26 Ocak 2015 Pazartesi 19:09

Zafer gerçekten hiç kimseye haksızlık yapmadan bu dünyadan göçüp gidenlerindir.Ama bunun kimler farkında kaç kişi bu bilinçte...

Yorumu oyla      8      5  
Yavuz Savaş 25 Ocak 2015 Pazar 12:40

Bence de zafer zafere inanlarındır.

Yorumu oyla      8      5  
MUTLU ADAM 25 Ocak 2015 Pazar 12:39

Bana göre zafer, kimseye haksızlık yapmadan bu dünyadan göçüp gidebilmektir. Bunun da dünyevi hesaplarda karşılığı yoktur.

Yorumu oyla      9      5  
Serbülent Zaman 24 Ocak 2015 Cumartesi 18:33

Yazı güzel, en güzelide "Her galibiyet zafer değildir" dediğiniz. Şimdi ABD IRakı yendi ama zafer elde edemedi. En iyi örnek ve en son örnekbudur.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAKUTİYE HARABELERDEN TEMİZLENİYOR
Yakutiye Belediyesi, yaz sezonu çalışmaları kapsamında 3 büyük cadde ve ...
Ilıca güzelleştiriliyor
Ilıca Belediyesi, ilçede karo ve bordür çalışmalarına ağırlık verdi.
SP’li Hınıslıoğlu:
Küçükler, parti il başkanları ile görüşmeli Saadet Partisi Genel İdare ...
 
DSP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MACİT,
“Erzurum ciddi sorunlar yaşıyor” DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
BAŞKAN KÜÇÜKLER’DEN SAVUNMA: Büyükşehir başarısız değil Erzurum ...
hem hizmet, hem de tasarruf
Yakutiye Belediyesi'ne ait makina atölyesi sayesinde aylık 100 bin YTL'lik ...
 
BBP belediyelere yüklendi
BBP İl Başkanı Cemal Almaz, düzenlediği basın toplantısında belediyeleri ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Birdal Market sahipleriyle görüştü Palandöken Belediye Başkanı ...
CHP: Atıl fabrikalar ekonomiye kazandırılmalı
CHP İl Başkanı Ersal Bakan, Erzurum’un tarihi ve stratejik bir kent olduğunu ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Affetmenin Vicdanı, Vicdanın Sınırı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İlerlemenin Anlamlısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva